Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013

Αυτός ο ημιτελικός μας δείχνει τον δρόμο

Σήμερα το παιχνίδι το είδα σαν οπαδός και όχι σαν blogger που θα έπρεπε να γράψει για το παιχνίδι, τους παίκτες και τον ... προπονητή.

Αδέρφια εγώ σήμερα το γούσταρα πολύ αν και κατά διαστήματα έπιασα τον εαυτό μου να βρίζει για κάποια αβίαστα λάθη και κάποιους πλεονασμούς.

Παναθηναϊκός χωρίς ΛΑΘΗ αδέρφια σήμερα. Στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού και χωρίς αν δω στατιστικά ή να καθίσω να τα διαβάσω, όποτε έβγαζε καρτέλα τους αγνοούσα.

Παναθηναϊκός χωρίς άσκοπα τρίποντα και χτυπούσε τους μούλους κατά μέτωπο. Όταν σε κάποια στιγμή μετά από πολλλάάάάά λεπτά αγώνα ακούω να λένε πως ευστοχήσαμε στο πρώτο τρίποντο μετά από μόλις τρεις άστοχες προσπάθειες.

Παναθηναϊκός που δεν θύμιζε την κακή εικόνα που είχε δείξει στο παιχνίδι του πρωταθλήματος.


Παναθηναϊκός που πήγε να παίξει δυνατά αλλά όχι αντιαθλητικά και με το πάθος και το dna της φανέλας έδειξε άλλη μία φορά ποιος είναι το αφεντικό στα κρίσιμα ματς με αντίπαλο τον ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΕΛΑΤΗ.

Για να μην αρχίσει κανένα ΦΑΡΤ να γράφει για κωλοτούμπες, συνεχίζω να θεωρώ τον «Μποχού» ΚΑΚΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ και ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ για την θέση στον πάγκο του Παναθηναϊκού. Για ακόμη μία φορά και ενώ όλοι γνωρίζαμε πως πολλά κρίνονται από την συμπεριφορά των οπαδών ο πρόεδρος με την στάση του επέτρεψε να μπουν στο γήπεδο φωτοβολίδες που αν είχαν πετύχει «στόχο» θα μας στοίχιζαν. Ναι και με τον πατέρα και τον θείο του περνούσαν αλλά τότε υπήρχαν στην ομάδα και πολλοί ακόμα που «έφυγαν».

ΥΓ Κλείνω γράφοντας κάτι που δεν μπορώ να κρατήσω κρυφό ή να γράψω ψέματα. Ειλικρινά πλέον λόγω αντιπάλου στον τελικό δεν με νοιάζει αν θα κατακτήσουμε το Κύπελλο. Για εμάς θα είναι ένα ακόμα ενώ για τον Άρη, τον οποίο σέβομαι και εκτιμώ, θα είναι ένας τίτλος μετά από πολύ καιρό. Αν και περίμενα τον τελικό στην Πυλαία(στην οποία πανηγύρισα την Ευρωλίγκα), ίσως να είναι αφορμή για επίσκεψη στην Κρήτη. Το περίεργο είναι ότι ο Άρης, επιστρέφει σε τελικό μετά από οκτώ χρόνια και πάλι στο Ηράκλειο (19/2/2005, σκορ 72-68 με Κυπελλούχο τον Εξάστερο).

9 σχόλια:

  1. ΑΔΕΛΦΕ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΛΙΓΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΔΙΑΨΕΥΣΤΗΚΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ,ΑΛΛΑ ΔΕ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ...ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΑΙΞΑΜΕ ΚΑΠΩΣ ΠΙΟ ΟΡΘΟΛΟΓΙΚΟ ΜΠΑΣΚΕΤ(ΑΝ ΚΑΙ ΗΜΑΣΤΑΝ ΠΑΛΙ ΠΟΛΥ ΑΣΤΟΧΟΙ)ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΤΥΠΗΣΑΜΕ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΣΕ ΑΜΥΝΑ ΚΑΙ ΕΠΙΘΕΣΗ,ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗ FRONTLINE ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΣΟΥΤΑΡΟΥΜΕ 15,20 ΚΑΙ 30 ΤΡΙΠΟΝΤΑ.!ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ,ΧΘΕΣ ΑΝΤΙΣΤΡΑΦΗΚΑΝ ΟΙ ΡΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ GAY ΜΕ ΤΑ 31 ΤΡΙΠΟΝΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥΤΑΡΑΝ MOY ΘΥΜΗΣΑΝ ΠΩΣ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ 1,5 ΧΡΟΝΟ...
    Η ΟΜΑΔΑ ΕΔΕΙΞΕ ΣΤΟΥΣ ΜΟΥΛΟΥΣ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΒΑΡΙΑ ΦΑΝΕΛΑ,ΑΝΑΛΟΙΩΤΟ ΜΕΤΑΛΛΟ ΝΙΚΗΤΗ,DNA ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ,ΜΟΝΑΔΕΣ,ΠΑΘΟΣ ΚΑΙ ΚΑΛΩΣ ΕΝΝΟΟΥΜΕΝΟ ΕΓΩΪΣΜΟ!ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΑΞΙΖΟΥΝ ΠΟΛΛΑ «ΜΠΡΑΒΟ» ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΛΑΝ!!!Ο ΜΗΤΣΑΡΑΣ ΑΠΛΑ ΜΑΓΙΚΟΣ,Ο ΛΑΣΜΕ(ΑΝ ΚΑΙ ΕΧΑΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΣΤΕΙΑ ΚΑΛΑΘΙΑ)ΠΗΔΑΓΕ ΣΤΟ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΚΕΠΑΖΕ ΤΑ ΚΑΛΑΘΙΑ,Ο ΜΠΡΑΜΟΣ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΚΡΙΣΙΜΟ ΤΡΙΠΟΝΤΟ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ,Ο ΦΩΤΣΗΣ(ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΦΕΤΟΣ)ΠΗΡΕ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΛΛΑ ΚΡΙΣΙΜΑ ΡΙΜΠΑΟΥΝΤ,Ο ΜΠΑΤΙΣΤ ΠΟΛΥ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΕΠΑΙΞΕ,Ο ΠΑΠΠΑΣ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ,Ο ΚΑΡΙ(ΑΝ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΚΑΠΟΙΑ ΤΡΑΒΗΓΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΨΥΧΟΛΟΓΗΤΑ ΣΟΥΤ)ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟΣ,Ο ΓΙΑΝΚΟΒΙΤΣ ΓΙΑ ΤΟ ΛΙΓΟ ΠΟΥ ΕΠΑΙΞΕ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΟΣΟ ΤΟΥ ΕΠΕΤΡΕΨΕ Η ΑΠΕΙΡΙΑ ΤΟΥ,Ο ΓΚΙΣΤ ΤΡΕΛΑΡΑΣ(!!!) ΚΑΙ ΠΑΘΙΑΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΧΕ ΛΙΓΟΥΣ ΠΟΝΤΟΥΣ,Ο ΜΑΤΣΙΟΥΛΙΣ(ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΤΟΥ ΕΧΩ ΣΟΥΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΧΩ ΡΙΞΕΙ ΑΠΕΙΡΑ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ)ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΛΗ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΕ ΑΜΥΝΑ ΚΑΙ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΔΙΚΗΣΩ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΟΣΟΙ ΕΠΑΙΞΑΝ ΕΔΩΣΑΝ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ!!!!!
    ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΜΕΛΑΝΟ ΣΗΜΕΙΟ ΗΤΑΝ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΜΑΣ ΑΜΥΝΑ(ΓΕΝΙΚΑ ΦΕΤΟΣ)ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΣΟΥΤ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ,ΑΛΛΑ ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ...ΟΜΩΣ ΤΕΤΟΙΑ ΑΜΥΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΑΝΤΙΠΑΛΑ ΤΡΙΠΟΝΤΑ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΟΡΘΩΣΟΥΜΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΥΤΟ...
    ΕΛΠΙΖΩ Ο ΜΠΟΧΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΥΣΗ ΜΟΝΟ ΤΑ ΤΡΙΠΟΝΤΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΛΙΓΑ (4) ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ (14) ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΠΙΟ ΛΟΓΙΚΟ ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΟ ΠΛΑΝΟ.ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΩ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΓΙ' ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΤΙΤΛΩΝ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΚΛΑΣΗΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ,ΔΥΣΤΥΧΩΣ,ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΖΟΤΣ.
    ΓΙΑ ΝΑ ΠΩ ΤΗΝ AMAΡΤΙΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΤΟΥΣ ΜΟΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΤΕΡΗΣΑΜΕ ΑΠΟ 1 ΤΙΤΛΟ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΠΟΛΥΣΤΕΝΟΧΩΡΗΣΕΙ ΑΝ ΧΑΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΗ,ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΡΙΖΟΥΜΕ ΚΟΥΠΕΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ... ;-)
    ΥΓ:EΒΛΕΠΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΧΤΙΚΙΑΡΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ(!!!)TΩΝ GAY KAI ΑΠΟΡΟΥΣΑ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ...ΤΙ ΤΟ 'ΘΕΛΑ ΚΑΙ ΤΟ 'ΠΑ ΑΦΟΥ,ΛΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΚΟΥΣΕ,ΑΡΧΙΣΕ ΤΙΣ ΓΕΛΟΙΕΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΠΕΡΙ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΤΙ Ο ΕΝΑΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΕΠΑΙΡΝΕ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΣΦΥΡΙΓΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ,ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΦΑΟΥΛ ΣΕ ΝΤΡΑΪΒ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΕΣ Π@Π@ΡΙΕΣ...ΡΕ ΓΕΛΟΙΕ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΙNSIDE GAME(ΠΛΗΝ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ ΚΑΛΑΘΙΩΝ-ΚΑΡΦΩΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΑΡΑΠΑΔΩΝ)KΑΙ ΠΑΙΖΕΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΤΡΙΠΟΝΤΑ(ΣΟΥΤΑΡΕΣ 31,ΕΒΑΛΕΣ 10 ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ ΝΑ ΜΗ ΒΑΛΕΙΣ ΟΥΤΕ 60 ΠΟΝΤΟΥΣ),ΔΕΝ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙΣ ΤΙΣ ΕΠΑΦΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΜΠΑΣΙΜΟ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΓΙΟΥΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΦΡΑΓΚΟΦΟΝΟΥΛΗ ΠΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΦΑΟΥΛ,ΝΑ ΜΑΣ ΦΟΡΤΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΨΗΛΟΥΣ ΜΕ ΦΑΟΥΛ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΒΟΛΕΣ;;;;ΑΣ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΠΟΝΟ Ο ΧΤΙΚΙΑΡΗΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΟΙ 9 ΒΟΛΕΣ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΜΕ ΤΑ ΜΑΚΡΟΒΟΥΤΙΑ ΤΟΥ ΦΡΑΓΚΟΦΟΝΟΥΛΗ(ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ)ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΖΩΓΡΑΦΙΣΤΟ ΠΟΛΛΕΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ...
    ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΗΣ ΚΛΑΙΓΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΑΣ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ,ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΕΒΛΕΠΑ ΣΧΕΔΟΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΟΙ ΜΟΥΛΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΒΗΜΑΤΑ(ΣΧΕΔΟΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ)Η ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟΣ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μακάρι να αλλάξει πλάνο ο Μποχού και να δούμε σωστό μπάσκετ. Σε ένα τόσο μεγάλο ντέρμπυ αν είσαι και εύστοχος τότε η διαφορά φτάνει στα ύψη. Είναι παιχνίδια δύναμης που κρίνονται στη θέληση για νίκη.
      Στους παίκτες θα σταθώ στον Μπράμο με τα δύο καλάθια που έβαλε προς το τέλος και βοήθησε σημαντικά στην ψυχολογία.
      Κάποιες φορές είδα και εγώ βήματα αλλά όχι όπως τα γράφεις.
      Αυτό που φοβάμαι είναι η ενδεχόμενη τιμωρία λόγω ρίψης φωτοβολίδας και κροτίδων. Πως να χαλάσει χατήρι ο Δημητράκης στα παιδιά...

      Διαγραφή
    2. ΔΕ ΖΗΤΟΥΣΑ ΕΥΣΤΟΧΙΑ ΑΛΑ ΝΒΑ,ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΟ ΣΠΑΣΙΜΟ ΚΑΛΑΘΙΩΝ...ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5 ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ GAY ΑΠΟ ΑΠΟΨΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ «ΤΡΑΒΗΞΟΥΝ»ΤΟΥΣ ΟΥΔΕΤΕΡΟΥΣ ΜΠΑΣΚΕΤΟΦΙΛΟΥΣ.
      ΤΟΝ ΜΠΡΑΜΟ ΦΕΤΟΣ ΤΟΝ ΧΑΝΤΑΚΩΣΕ(ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ)ΚΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΕΙ Ο ΜΑΤΣΙΟΥΛΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΡΕΙ ΧΡΟΝΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΖΕΣΤΑΘΕΙ.
      ΕΝΤΑΞΕΙ,ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΒΗΜΑΤΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ GAY ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΛΕΣ ΟΙ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΧΑΡΙΣΤΗΚΑΝ ΤΑ«ΚΟΡΑΚΙΑ»ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ 1 ΧΡΟΝΟ...
      ΓΙΑ ΤΑ Μ@Λ@ΚΙΣΜΕΝ@ ΤΗΣ ΕΞΕΔΡΑΣ ΤΑ ΕΙΠΑ ΠΡΟΧΘΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΤΑ ΞΑΝΑΠΩ ΘΑ ΜΟΥ 'ΡΘΕΙ ΑΝΑΓΟΥΛΑ...

      Διαγραφή
  2. Καλησπέρα Βασίλη μπράβο στον εξάστερο που καθάρισε τους κομπλεξικούς για ακόμα μια φορά και τους έκοψε την γλώσσα δείχνωντας ποιος είναι το αφεντικοό..!!Οι παίχτες του ΠΑΟ και το DNA καθαρίσανε το ματσάκι χαλαρά..Τώρα τους περιμένουμε στην euroleague να τους γλεντήσουμε και φυσικά στους τελικούς για το πρωτάθλημα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 1000 μπράβο που τους έδειξαν ποιοι είναι τα αφεντικά, αν και πάλι η Μάρθα Βούρτση κλάφτηκε. Θα κάνει, Μάρθα Βούρτση, το ρεκόρ να κερδίζει στην κανονική διάρκεια και ποτέ σε κρίσιμο ματς.

      Διαγραφή
  3. Για μένα αναμενόμενη νίκη. Αυτοί, μόλις δουν πράσινο, εξατμίζονται. Το αιώνιο κόμπλεξ που λέγαμε, φίλτατε. Αν ήμουν στην θέση του μίστερ Μπιν και είχα χάσει τόσες φορές από τον Πέδουλα, θα είχα βγει στην σύνταξη και θα πήγαινα Μαλαισία μαζί με τον άλλο συνταξιούχο, να ξεσκάσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αλήθεια είναι το είχες γράψει για το κόμπλεξ.
      Από την μία οι τόσες ήττες και από την άλλη θα σου πει πως είναι ο πρώτος Έλληνας προπονητής με τίτλο Ευρωλίγκας...Ας μην απουσιάζαμε, να μην έπαιρνε τίτλο.

      Διαγραφή
  4. ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ ΚΟΜΠΛΕΞ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΑΣ ΗΤΑΝ Ο ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΔΙΝΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ 10% ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΠΛΕΞ ΤΟΥΣ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΥΠΕΡΑΡΚΕΤΟ.
    ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΕΛΑΤΗΣ ΤΟΥ ΜΠΟΧΟΥ.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ,ΑΣ ΜΗΝ ΜΑΣ ΕΣΦΑΖΑΝ ΠΡΟΠΕΡΣΥ ΕΠΙ ΖΟΤΣ ΜΕ ΤΗ ΡΩΣΙΚΗ ΑΡΚΟΥΔΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΠΕΡΥΣΙ ΣΤΟΝ 1ο ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΟΥΛΟΥΣ ΙΣΠΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΑ ΕΓΩ ΤΩΝ GAY AN ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΑΝ 2 ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΕΣ ΕΥΡΩΛΙΓΚΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΘΑ 'ΦΤΑΝΑΝ ΣΤΑ 3 ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ...ΜΑΛΛΟΝ ΤΑ 3 ΜΑΣ ΘΑ ΠΕΡΝΑΝΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι κομπλεξικοί δημιουργούν τον μύθο του Μποχού. Από πέρσι που τους έκανε το 3-0 έχασε μόνο σε ένα ματς; που οι ομάδες ήταν ανέτοιμες. Αντίστοιχα όμως οι κόρακες έφτιαξαν τον «μύθο» των πελατών στη ν Ευρωλίγκα με τα 2 συνεχόμενα.
      Είδες πράγματα που συμβαίνουν καμία φορά;

      Διαγραφή