Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013

Βόλεϋ = Ερασιτέχνης = «Παιδιά»

Ποτέ δεν υπήρξα φανατικός του βόλεϋ. Το παρακολουθούσα αν τύχαινε, το καταλάβαινα αλλά ποτέ μου δεν το αγάπησα. Δεν είχε επαφές, δεν είχε ιδιαίτερη ένταση και επειδή το πρόλαβα όταν το σετ ήταν στους 15 πόντους και με αλλαγές το θεωρούσα και βαρετό. Αυτά βέβαια δεν σημαίνουν πως δεν με ενδιέφερε η ομάδα μας να νικάει και να παίρνει τίτλους. 
Ο Παναθηναϊκός είναι «καταδικασμένος» να κάνει ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟ σε κάθε άθλημα. 

Η ομάδα πέρσι σώθηκε το +5 και όχι στο παρά 5. Έπεσε ο Ηρακλής λόγω χρεών!!!!!!!!!!! και έμεινε ο Παναθηναϊκός στην κατηγορία. Αγωνιστικά η ομάδα είχε καταλάβει την 11η θέση και είχε βρεθεί στην Α2 μετά τα play out. Ήταν η δεύτερη τόσο κακή χρονιά μετά την αμέσως προηγούμενη. Η ομάδα είχε οικονομικά προβλήματα και ήταν γνωστό σε όλους. Η οικονομική της κατάσταση ήταν και είναι χειρότερη από της Ελλάδας(η Ελλάδα έχει και τον ορυκτό της πλούτο, άσχετα αν τον έχουν υποθηκεύσει-ξεπουλήσει οι πολιτικοί). Πριν λίγο καιρό(μετά την κατάληψη, σωστά το έγραψα του Ερασιτέχνη από τα «παιδιά») στην ομάδα ανέλαβε πρόεδρος ο Μανώλης Λαδουκάκης, ο άνθρωπος που παλιότερα ήταν αυτός που ερχότανε σε επαφή με τα «παιδιά». Η «διοίκηση» του Ερασιτέχνη ήταν δεδομένο πως δεν θα έβρισκε λύση στο(α) πρόβλημα(τα) της ομάδας βόλεϋ, γιατί τα κίνητρά της ήταν άλλα.

Από την περσινή ομάδα μόνο 3 παίκτες συνέχισαν στη φετινή. Η ανομοιογένεια μεγάλη. 5 παίκτες γεννημένοι το 1980 και πριν και άλλοι 6(5 αφού έφυγε ο ένας) από το 1989 και μετά. Ο Κουρούπης πέρσι ήταν εκτός δράσης. Οι ξένοι που επιλέχτηκαν δεν πρόσφεραν όσα περίμεναν ή όσα προσδοκούσαν αυτοί που τους επέλεξαν. Ο ένας αντικαταστάθηκε και από όσα διάβασα ψάχνοντας πληροφορίες η ομάδα θέλει να αντικαταστήσει και έναν ακόμα. Θέλει αλλά πλέον δεν μπορεί. Ο Στάθης Ντονάς έκανε αίτηση εκτέλεσης της τελεσίδικης απόφασης(για καταβολή των 52.000 που του χρωστάει η ομάδα) και η αθλητική δικαστής απαγόρευσε κάθε μεταγραφική κίνηση στον Παναθηναϊκό. Το χειρότερο όλων δεν είναι πως η ομάδα δεν θα κάνει μεταγραφές αλλά ο τρόπος που αντέδρασαν τα «παιδιά» και τα μηνύματα που στέλνουν στον Στάθη Ντονά.  Αν ασχοληθεί κάποιος σοβαρά με τα γελοία όντα που νομίζουν πως εκβιάζοντας τον πρώην αθλητή μας θα γεμίσει υγεία η ομάδα τότε θα πρέπει να ειδοποιήσει και τον Εισαγγελέα για αν τους κλείσει φυλακή. 

Με  όλα αυτά δεδομένα η ομάδα κατέβηκε στο πρωτάθλημα και σήμερα που γράφω το κείμενο αυτό έχει τελειώσει τον πρώτο γύρο με το αρνητικό ρεκόρ των 11 ηττών και του μόλις 1 βαθμού. Το πιο αστείο είναι πως ο Παναθηναϊκός, η Παναχαϊκή και η Νίκη Αιγινίου πήραν την αδειοδότηση την 26/9 πριν τις υπόλοιπες ομάδες που εξετάστηκαν οι φάκελοί τους αρχές Οκτωβρίου. 
Τι ακριβώς σκεφτόταν η ΕΕΑ;

Η διοίκηση της ομάδας αρνήθηκε να παίξει ο Παναθηναϊκός εντός έδρας στο Λιγκ Καπ. η δικαιολογία είναι τουλάχιστον γελοία αν σκεφτεί κανείς πως όπως αναφέρουν και οι ίδιοι είναι διοίκηση «φιλάθλων». Αν είστε διοίκηση φιλάθλων τότε θα έπρεπε όσοι έρχονται στο γήπεδο να είναι πάντα ΑΨΟΓΟΙ στη συμπεριφορά τους μιας και κάθε λάθος δικό τους θα γυρίσει πίσω στους ίδιους σαν πρόστιμο. Αν δεν μπορείτε να τους ελέγξετε τότε αποχωρήστε και εσείς και η «καταληψίες» του Ερασιτέχνη. Ίσως τότε ασχοληθεί κάποιος ΣΟΒΑΡΟΣ άνθρωπος με τη «μάνα του λόχου» και μπορέσει να βρεθεί λύση σε κάποια προβλήματα, όχι σε όλα αλλά έστω σε κάποια. Αν η κατάσταση δεν αλλάξει τότε δεν θα πέσει μόνο με αγωνιστικά κριτήρια η ομάδα αλλά θα έχουν δημιουργήσει ένα από τα πιο αρνητικά ρεκόρ σε όλο τον κόσμο και θα έχουν γράψει την πιο μελανή σελίδα της ιστορίας της ομάδας του βόλεϋ.

ΥΓ Για τον Μάκη.
ΥΓ2 Αυτά αδερφέ. Παραπάνω δεν μπορούσα να γράψω. Όσο και να με πληγώνει που το βόλεϋ το «ελέγχει» η ομάδα των καταληψιών η ομάδα ακόμη φορά το τριφύλλι και δεν μπορώ να γράψω παραπάνω. Όλοι γνωρίζουμε πως έφυγαν όσοι μπορούσαν να βάζουν χρήματα και πως βρέθηκαν τα «παιδιά» στην εξουσία. Ίσως μόνο ο «Αγριόγατος» να ωφελήθηκε από όσα συνέβησαν στο τμήμα της πετοσφαίρισης ανδρών.

4 σχόλια:

  1. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΔΕΛΦΕ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕΣ ΜΕ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΤΜΗΜΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΟΝΑΕΙ!!!
    ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΕΣ ΛΙΓΑ,ΕΓΡΑΨΕΣ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΙ ΚΑΛΥΨΕΣ ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΔΕΝ ΤΑ ΕΙΧΑ ΨΑΞΕΙ ΚΑΙ ΑΠΛΩΣ ΕΙΧΑ ΥΠΟΨΙΑΣΤΕΙ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ(ΚΑΙ Μ' ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΣ)...ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ,ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΚΩΣ ΚΕΙΜΕΝΑ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΒΟΛΛΕΫ.
    ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΟΜΑΔΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΕΡΜΑΙΟ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ,ΚΑΘΩΣ ΤΑ ''ΠΑΙΔΙΑ'' ΕΚΑΝΑΝ ΚΙ ΕΚΕΙ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΟΥΣ... ;-) EΦΤΑΣΑΝ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ Ν' ΑΠΕΙΛΗΣΟΥΝ ΕΝΑΝ ΠΑΙΚΤΗ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΓΙ' ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΕΠΕΙΔΗ ''ΤΟΛΜΗΣΕ'' ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ ΤΑ ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΑ ΠΟΥ ΔΙΚΟΥΑΙΤΑΙ(!!!).EINAI ΔΕ ΤΟΣΟ Γ*ΦΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΟΣΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΜΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΟ ΓΙ' ΑΥΟΤΥΣ...ΤΙ ΑΛΛΟ Θ' ΑΚΟΥΣΩ ΘΕΕ ΜΟΥ;;;ΕΦΤΑΣΑΝ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΟΙ ΑΧΡΕΙΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΡΟΥΛΗ ΤΟΝ ΑΓΡΑΠΙΔΑΚΗ,ΠΟΥ ΗΤΑΝ Η ΨΥΧΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ,ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΗΣΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ 10ΕΤΙΑ.
    ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΩ ΓΙ' ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ «ΣΩΤΗΡΕΣ» ΚΑΙ «ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΑΡΕΣ» ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΙΑ... :-(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν ασχολούνται και πολλοί(bloggers) με το βόλεϋ και ευτυχώς τα περισσότερα τα βρήκα σε sites ενημερωτικά για το άθλημα και όχι γενικότερα αθλητικά sites. Σε άσχημο σημείο βρίσκεται η ομάδα και ο υποβιβασμός είναι δεδομένος για εμένα. Εδώ όμως θα έπρεπε να έχουν πάρει και σημαντικές αποφάσεις, όπως πχ να δημιουργήσουν ομάδα με νέους, ταλαντούχους παίκτες που του χρόνου θα έπαιζε στην Α2 αλλά θα επέστρεφε την μεγάλη κατηγορία με ευκολία.
      Θλίψη μόνο προκαλεί αυτή η εικόνα, ειδικά αν προσπαθήσω να την συγκρίνω με παλιότερες εποχές, ακόμη και πριν τον Β. Σταθοκωστόπουλο.

      Διαγραφή
  2. ΑΝ Η ΟΜΑΔΑ ΕΙΧΕ ΠΕΣΕΙ ΦΕΤΟΣ ΣΤΗΝ Α2(ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΕΠΕΣΕ)ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΜΙΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ «Η ΚΟΠΡΟΣ ΤΟΥ ΑΥΓΕΙΟΥ» ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΜΕ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ ΣΤΗΝ Α1 ΣΕ 1-2 ΧΡΟΝΙΑ.ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ,ΜΕ ΤΑ «ΠΑΙΔΙΑ» ΝΑ ΛΥΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΝΟΥΝ ΠΑΡΙΣΤΑΝΩΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ Ν' ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΟΠΟΙΟΝ ΖΗΤΑΕΙ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥ(ΧΡΩΣΤΟΥΜΕΝΑ)ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΑΠΙΘΑΝΟ... :-(
    O ΣΤΑΘΟΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ,Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ Ο ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΙΔΙΟ ΕΥΘΥΝΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΡΙΚΟΥ ΒΟΛΛΕΫ...ΕΙΔΙΚΑ Ο ΣΤΑΘΟΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΞΟΔΕΨΕ ΥΠΕΡΟΓΚΑ ΠΟΣΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΦΟΡΤΩΣΕ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΧΥΛΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΠΟΥ ΕΝΤΟΣ ΓΗΠΕΔΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΤΗΚΑΝ ΚΑΤΩΤΕΡΑ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ...ΔΕΝ ΞΕΡΩ,ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ,ΑΛΛΑ ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΕΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΦΗΣΕ.
    ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΣΤΑΘΟΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟ ΕΙΧΑΜΕ ΑΞΙΟΜΑΧΗ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΣΑΜΕ-ΠΑΙΡΝΑΜΕ ΚΟΥΠΕΣ,ΑΛΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΤΟ ΧΑΟΣ... :-(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η Ελλάδα είχε πάντα καλό επίπεδο στο στο βόλεϋ και χωρίς τους ξένους σούπερσταρ που έφεραν Παναθηναϊκός και gay, ο Ηρακλής βολευόταν με καλούς ξένους που έβγαιναν λαχεία.
      Αν πρέπει να χτυπήσεις τον Ηρακλή, την Ορεστιάδα ή τον Άρη και κάνεις την υπέρβαση χωρίς να μπορείς να την καλύψεις με έσοδα από αγώνες, διαφημίσεις, τηλεοπτικά και προϊόντα τότε επόμενο είναι να χρεωθείς πολλά και αυτά να σε καταστρέψουν.
      Η τακτική των απειλών, όταν τις χαρακτηρίζουν συμβουλές, είναι γελοία και δεν πρέπει να την δούμε άλλη φορά από εδώ και πέρα.

      Διαγραφή