Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2018

Εύγε Δημήτρη

Πολύ χαίρομαι που τον γνωρίζω από παιδί ακόμα τον Δημήτρη. Συγγενής συγγενών που βρισκόμασταν αραιά και που σε κοινές παρέες. Αφού πρώτα φροντίζει να κάνει τα καλύτερα για τον τόπο του, φρόντισε να βάλει λεωφορεία για τις Πρέσπες και τώρα κάνει το αυτονόητο.

Δήμαρχος Δοξάτου σε Νοτοπούλου: Όταν η Κυβέρνησή σας αντιληφθεί ότι η Μακεδονία είναι ελληνική ελάτε να με συναντήσετε

Ανοιχτή επιστολή προς την υφυπουργό Μακεδονίας - Θράκης, Κατερίνα Νοτοπούλου, η οποία βρίσκεται σήμερα στη Δράμα, απέστειλε ο δήμαρχος Δοξάτου, Δημήτριος Δαλακάκης.

Ο κ. Δαλακάκης αρνήθηκε να συναντηθεί με την υφυπουργό τόσο για τις υποσχέσεις που όπως τονίζει, δεν έχει τηρήσει η κυβέρνηση τα τελευταία χρόνια και αφορούν το δήμο του, όσο και τους χειρισμούς της στο ζήτημα της ονομασίας της πΓΔΜ.

"Όταν επί 2 χρόνια συγκεκριμένες υποσχέσεις από την κυβέρνηση δεν έχουν τηρηθεί, όταν η κυβέρνηση σταματήσει να προσπαθεί να στερήσει το νερό από τους συνδημότες μου και τον κάμπο μας προς εξυπηρέτηση του ΤAP γιατί να συναντηθούμε; Όταν με καλεί μετά από αυτά μια υφυπουργός να συναντηθούμε, πιστεύω δεν υπάρχει κανένας λόγος για να συνομιλήσουμε", δήλωσε στο thestival.gr, ο κ. Δαλακάκης.

Παράλληλα ο δήμαρχος Δοξάτου, ανέφερε ότι σημαντικό ρόλο στην απόφαση του να μην συναντηθεί με την υφυπουργό, έπαιξαν και οι χειρισμοί της κυβέρνησης στο ζήτημα της ονομασίας της πΓΔΜ.

"Έχουμε χύσει πολύ αίμα εδώ και ειδικά στο Δοξάτο. Δεν ανεχόμαστε να λένε ότι εμείς δεν είμαστε Μακεδόνες και είναι κάποιοι άλλοι. Όταν η κυβέρνησή νιώθει πως είναι ελληνική και πως η Μακεδονία είναι ελληνική, τότε θα συναντηθούμε", τόνισε στο thestival.gr.

Αναλυτικά η επιστολή του:

ΘΕΜΑ:  “Δεν έχουμε έλλειψη σε χάντρες και καθρεφτάκια”

 Υπουργέ, κα Νοτοπούλου,

Ζητήσατε  να με συναντήσετε σήμερα ως Δήμαρχο Δοξάτου.

Όταν η Κυβέρνησή σας θα σταματήσει να προσπαθεί να στερήσει το νερό από τους συνδημότες μου και τον Κάμπο μας προς εξυπηρέτηση του ΤAP

Όταν η Κυβέρνησή σας θα δεσμευτεί εμπράκτως για την μη εξόρυξη ΛΙΓΝΙΤΗ και την εξυπηρέτηση ενεργειακών συμφερόντων.

Όταν η Κυβέρνησή σας θα σταματήσει να στερεί από τους κτηνοτρόφους μας εξισωτικές και βοσκοτόπια.

Όταν η Κυβέρνησή σας θα σταθεί δίπλα στους αγρότες μας, επαναλειτουργώντας τα αντλιοστάσια του ΤΟΕΒ Βοϊράνης.

Όταν η Κυβέρνηση σας θα σταματήσει να παρακωλύει την ανέγερση του Γυμνασίου - Λυκείου Καλαμπακίου

Όταν η Κυβέρνησή σας θα αντιληφθεί πως η Μακεδονία είναι Ελληνική και ότι η Δράμα δεν είναι αποικία.

Τότε ελάτε να με συναντήσετε.

Μετά τιμής,

Δημήτριος Δαλακάκης".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου