Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2018

Σήμερα μπορεί να έχει μόνο κέρδος

Σήμερα το απόγευμα παίζουμε σε μία έδρα με ίσως τον πιο κομπλεξικό κόσμο και τον πιο κομπλεξικό προπονητή που μπορεί να βρούμε απέναντί μας. Ο Δώνης και η ομάδα πρέπει να κάνουν αυτό που ξέρουν και αυτό που πρέπει, να βγουν στο γήπεδο και να παίξουν όπως ακριβώς το έχουν σχεδιάσει και να μη φοβηθούν ΤΙΠΟΤΑ.

Απέναντι λοιπόν σε έναν προπονητή που του φταίνε μονίμως όλοι οι άλλοι αλλά ποτέ αυτός και σε οπαδούς που την ώρα που η ομάδα τους χάνει σε Ευρωπαϊκό παιχνίδι αλλά υπάρχει χρόνος για να το γυρίσει αυτοί όχι μόνο δεν την υποστηρίζουν αλλά βρίζουν τον αντίπαλο που εδώ και κάποια χρόνια απαξιώνουν ... απέναντι λοιπόν σε αυτό τον κόσμο και αυτό τον προπονητή θα πρέπει απλά να τους χαλάσεις την σειρά. Πως χαλάει η σειρά;

Έχουμε την τύχη ο αντίπαλος να μην έχει σοβαρό τερματοφύλακα. Πιο πολύ τον νοιάζει το μαλλί και το τατουάζ παρά η βελτίωσή του. Αυτόν τον τερματοφύλακα που κάνει ασταθείς αποκρούσεις, χρησιμοποιεί πολύ συχνά τις γροθιές αντί να μπλοκάρει σταθερά και συχνά(όπως την περασμένη Πέμπτη) απλά παρακολουθεί την φάση για να έχει καλή οπτική γωνία στο γκολ που θα δεχτεί.

Τι άλλο μας βολεύει; Μας βολεύει που έχουν πάρει το χρίσμα του φαβορί για τον τίτλο και την υποχρέωση να μας κερδίσουν. Εμείς ακόμη και με ήττα(δεν το νομίζω) δεν χάνουμε κάτι καθώς η ομάδα είναι νέα, έχει πολλούς νεαρούς παίκτες και δεν έχει στόχο το πρωτάθλημα(έτσι λένε). Σε αντίθεση με εμάς οι γαύροι της Θεσσαλονίκης αν χάσουν βαθμό ή βαθμούς θα ξεκινήσουν να αμφισβητούνται σε μεγάλο βαθμό. Ήδη έχουν πάρει βαθμούς με τύχη, αν σταματήσει η τύχη τότε θα ξεκινήσει η μουρμούρα και οι μπέμπηδες του Δώνη μπορούν να τους κάνουν την ζημιά.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου