Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2018

Το τρένο ξεκίνησε και πάει από σταθμό σε σταθμό

Η ομάδα πάει καλά και αυτό κάνει όλους τους αντιπάλους να βγάζουν κακία. Μέχρι και πριν την πρώτη αγωνιστική όλοι αυτοί έγραφαν πως από τα πρώτα παιχνίδια ο Παναθηναϊκός δύσκολα θα καλύψει το -6 και πως φέτος είναι έτοιμος για υποβιβασμό. 

Όχι μόνο η ομάδα δεν τους έκανε το χατίρι αλλά στο τελευταίο παιχνίδι έβγαλε υγιή αντίδραση και από το 0-1 γύρισε το αποτέλεσμα σε νίκη. Ακόμη και εκεί όμως αρχίζει η γκρίνια των υπολοίπων..."Τέσσερις φάσεις, δύο γκολ." Γιατί ρε μεγάλε; Αν μία ομάδα είναι εύστοχη και χτίζει σωστά το παιχνίδι της σε ενοχλεί; Μήπως ακόμη θυμάσαι την μπάλα στην αλάνα με το "στα τρία κόρνερ πέναλτυ" και σε ενοχλεί;

Σε άλλους τους ενοχλεί πως δεν πέσαμε κατηγορία. Βέβαια ξεχνάνε πόσα χρόνια δεν πλήρωναν τα χρέη τους και δεν έπεφταν μΠάοκ, gay αλλά και πόσες φορές τους χαρίστηκαν χρέη.

Θεωρώ πως τον Αστέρα θα τον κερδίσουμε και πιο πολύ θέλω να κερδίσουμε την Μάρθα Βούρτση του πρωταθλήματος, την ομάδα που και μόνη να παίζει θα βγει δεύτερη, τον μΠάοκ. Νίκη με Μακέντα, Χατζηγιοβάνη και Μπουζούκη, γιατί ο τερματοφύλακάς τους δεν κάνει ούτε για αλλαγή του δικού μας.

2 σχόλια:

  1. εχει φτιαξει ομαδαρα ο Δωνης αδελφε!!!
    Σε κερδιζει αυτη η ομαδα!
    Αν δεν την διαλυσει ο μπουκλακιας,θα κανει θαυματα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. +13
      Το καλύτερο είναι πως το πιστεύουν οι ίδιοι.
      (συγνώμη για την καθυστέρηση)

      Διαγραφή