Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2018

Έγινε σχεδόν η μισή δουλειά

Διαψεύδοντας όλους τους φωστήρες τραβεστί οπαδούς και ΑΡΔ ο Ταϋλανδός επενδυτής πήρε ήδη το 50 τοις 100 των μετοχών του Αλαφούζου στα χέρια του. Πολύς ο πόνος και η πίκρα για όσους έγραφαν πως η συμφωνία δεν θα γίνει. Για όσους τόσα χρόνια στήριξαν τον Αλαφούζο και τώρα είναι ενάντια σε όλους .

Καλώς(για όλους εμάς) ή κακώς(για κάθε τραβεστί οπαδό και ΑΡΔ) η συμφωνία θα ολοκληρωθεί και θα περάσει το σύνολο των μετοχών στα χέρια του σχήματος Panasia και τότε θα μένει μία τελευταία κίνηση. Μία κίνηση που θα λυτρώσει τον σύλλογο από κάθε απατεώνα. Θα μένει να κινηθεί νομικά και να ζητήσει αποζημίωση από όλους όσους έβλαψαν την ΠΑΕ και είχαν οικονομικά οφέλη(βλέπε χρησιμοποίηση σήματος και όχι μόνο), από όσους έσπερναν ψεύδη έχοντας υψηλούς μισθούς στην ίδια την ΠΑΕ αλλά και αν κλείσει το μπουρδέλο που θέλει να λέγεται κεντρικός. Τότε θα μένει η επαναλειτουργία ενός συνδέσμου σε πρότυπα Ευρώπης ώστε να στηρίξει την ΠΑΕ και να μην την ζημιώνει(τιμωρίες, πρόστιμα) και να αφήσει εκτός γηπέδου όλους όσους στήριξαν την προηγούμενη κατάσταση.

Ο εχθρός ήταν εντός ήδη από το μακρινό 1996-1997, πλέον πρέπει να βγει από το σώμα του συλλόγου ή αν θέλει τόσο πολύ ας τους μαζέψει ο ΔημηΤράκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου