Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2016

Η σταθερά που λέγεται Ξάνθη

Κάθε φορά που η ομάδα χάνει με αστείο τρόπο συνήθως βγαίνουν όλοι και κατηγορούν τους παίκτες. Όταν όμως κάποια ομάδα μας νικάει, όχι με τύχη αλλά με γελοίο τρόπο, σχεδόν κάθε χρόνο τότε δεν φταίνε οι παίκτες, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΕΝΤΟΛΕΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ.

Βγαίνουν ξένοι σε συζητήσεις σε ξένα sites και γράφουν FIXED GAME.
Θέλετε μετάφραση;
Δεν  το νομίζω.
Μας φτύνουν, δεν βρέχει.

5 σχόλια:

  1. Δυστυχώς, με το "καλύτερο" ρόστερ της πενταετίας (!) πάμε για χρονιά χειρότερη από εκείνες που ζήσαμε όταν είχαμε για προπονητή τον τύπο που η φάτσα του ήταν σαν της αγελάδας που της τραβάνε κάθε μέρα τα βυζιά και τη γαμάνε μια φορά τον χρόνο!

    Η καραφλή καπότα συνεχίζει να παίζει εις βάρος της ομάδας μας και τα φλοράκια συνεχίζουν να παλαμακίζονται και να αυτοικανοποιούνται στα σκαλάκια της πάλαι ποτέ Θύρας 13!

    Ο δε άλλος που είχε την επιθυμία να γίνει προπονητής, και η οικογένειά του είχε την οικονομική επιφάνεια να του ... αγοράσει το δίπλωμα, συνεχίζει να κάνει τον μάνατζερ ποδοσφαιριστών και να βγάζει τα προς το ζειν από τις αγορές αυτές. Και υπάρχουν νεοβαζέλια '08 που λένε "τον ιταλό και τα μάτια μας"!
    Να μη χάσουμε το κελεπούρι......

    Απ την άλλη οι ίδιοι κατηγορούν τον ΔΓ που βάζει λεφτά απ την τσέπη του και προσπαθεί να λύσει τα όποια προβλήματα παρουσιάζονται γιατί - λένε - στις εκλογές θα υποστήριζε έναν του χοντρού.....

    Αν δεν κλείσει το γαμημένο το τριώροφο, προκοπή δεν θα δούμε...
    Έχουν βάλει στο στόχαστρό τους και το μπάσκετ....
    Το οποίο δεν έχει την υγεία (!) του ποδοσφαίρου και θέλουν να την επιβάλουν!
    Ούτε εγώ γουστάρω τον ΔΓ, αλλά τουλάχιστον αυτός δείχνει ότι προσπαθεί...

    Γαμώ την καραφλή που βρέθηκε/τον έβαλαν στον δρόμο μας....
    Αει σιχτιρ, συγχίσθηκα.

    Καλό βράδυ και καλή εβδομάδα Βασίλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με τέτοια διοίκηση(γαύροι διοικούν) και τέτοιους οργαν... πληρωμένους οπαδούς(και εδώ γαύροι αποφασίζουν) δεν περιμένεις καλύτερο προπονητή και ποιοτικότερους παίκτες. Περιμένεις όμως να μην κάνουν τις αρπαχτές τόσο φανερά.

      Είδε ο καναλάρχης πως ο συνέταιρός του έπιαζε πάλι όλα τα κόζια και ξεκίνησε τις καλές πράξεις.
      Το τριώροφο και να το γκρεμίσουμε αν δεν αποκοπούν οι γνωστοί ΑΡΔ και η γνωστή πουστ@ρ@ με τα πούρα από τη διοίκηση και τους οπαδούς δεν θα δούμε άσπρη μέρα. Πάλι θα μολύνουν νέους σουβλακοδίαιτους και θα συνεχίσουν την κατσατροφή του Παναθηναϊκού.

      Για το μπάσκετ δεν θέλω να σχολιάσω. Και μόνο που το σκέφτομαι με πιάνουν τα διαόλια. Φέτος δύσκολα θα ασχοληθώ με τον Εξάστερο, λέω να φροντίσω την ψυχική μου υγεία.

      Καλή βδομάδα Δημήτρη.

      Διαγραφή
  2. Καλημέρα Billy.Δεν θα κρατήσουν ούτε τα προσχήματα,για τον απλό λόγο ότι δεν ελέγχονται απο κανέναν.Η συντριπτική πλειοψηφία των οπαδών δεν ασχολείται, η πολιτεία ρεμβάζει,ενώ η ουέφα επεμβαίνει μόνο σε καραμπινάτες παρανομίες.Το όνομα της ομάδας και η δύναμη του μπαίνει μπροστά προκειμένου να κονομάνε ανδρείκελα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αδερφέ πάνε χρόνια που έχει ξεφύγει η κατάσταση, αλλά κάποιοι ελπίζαμε πως είτε η Πολιτεία, είτε οι Fifa/Uefa θα καθάριζαν το τοπίο. Αντιθέτως όμως η βρωμιά είναι παντού και εμείς πλεόν σαν οπαδοί στη χειρότερη θέση, αφού πρέπει πρώτα να ασχοληθούμε με τις οικογένειές μας και με την επίθεση στην πατρίδα μας και έπειτα με την ομάδα. Το χειρότερο είναι πως στην πλάτη της ομάδας βγάζουν χρήματα από το στοίχημα κάτι ΑΡΔ που υπό κανονικές συνθήκες δεν θα έγραφαν ούτε σε πρόχειρο τετράδιο στο σπίτι τους.

      Διαγραφή
  3. Kαλησπερα αδερφια..Εννοειται πως εχετε δικιο ολοι σας...
    Εχω πεθανει με το "Η καραφλή καπότα" του Δημητρη!δεν υπαρχει ο Θεος!χαχαχαχχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή