Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2016

ΑΥΤΟΙ ΦΤΑΙΝΕ


Τον έναν(τον γιο του πλούσιου μπαμπά του, Δημητράκη τον λένε) τον ενδιαφέρει μόνο το μπάσκετ να πηγαίνει καλύτερα από το ποδόσφαιρο(που καταστρέφει ο Αλαφούζος με τα πιθηκάκια της 13). 

Τον άλλο τον χαροποιεί που είναι προπονητής του Παναθηναϊκού, αλλά δεν μπορεί να αντέξει το βάρος της ευθύνης.

Τόσα χρόνια ο Πεδουλάκης ήξερε να παίζει μόνο άμυνα και φέτος προσπάθησε να παίξει επίθεση με δύο μόνο εναλλακτικές. Όταν η μία εναλλακτική χάθηκε λόγω τραυματισμού έψαχναν να βρούνε τον Μπουρούση. Ο ΗΡΩΑΣ της πρεμιέρας της Ευρωλίγκας, Παππάς, δεν ήταν αυτός που θα τον ξελάσπωνε και σήμερα και έτσι ντροπιαστήκαμε με διαφορά που έφτασε τους 28 πόντους και η τελική τιμή της ήταν 25 πόντοι. Θα κοιμηθείς το βράδυ;

Αφού δεν ξέρεις από επίθεση παίξε ΑΜΥΝΑ, γιατί πειραματίζεσαι με τον ΕΞΑΣΤΕΡΟ  ρε κρετίνε;

ΥΓ ΔημηΤράκη δε σου άρεσε ο Σέρβος και έφερες τον Άρτσι. Τι είχες Άρτι; Τι είχα πάντα...
ΥΓ2 Τόσο κόμπλεξ με την επιτυχία του πατέρα και του θείου σου δεν το περίμενα. Γελοίε.
ΥΓ3 Γελοίε θυμάσαι τότε που έφαγες τις ψιλές σου από τον Ράτζα; Σήμερα θα πας να πουλήσεις τρέλα στον άλλο γελοίο που κάθεται αριστερά στον πάγκο και στον φαλακροκόρακα, το αμερικανάκι, που τον πληρώνεις ακριβά; Από αυτούς δεν κινδυνεύεις να τις φας πάλι.

2 σχόλια:

  1. Μας καταστρεψε ο superfoods!Τα γ@@Σε ολα!!!

    Αδερφε,δες αυτο...
    Μηπως να το ανεβαζες στο Blog?το γραφω επειδη σε διαβαζουν πολλοι θεσσαλονικεις

    https://www.facebook.com/antonis.kyriotis/posts/10208897986781372

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αδερφέ μου θα το βάλω με κάθε επιφύλαξη καθώς κάθε χρόνο τέτοια εποχή σε κάποιες παράγκες στην περιοχή που αναφέρει πηγαίνουν γύφτοι, με περιουσία που εγώ και εσύ δεν θα αποκτήσουμε ποτέ, και ασκούν το επάγγελμα του φτωχού και άπορου συνανθρώπου. Επειδή φίλος μένει στην περιοχή, και τον έναν τον γνώριζε, ξέρω πως αυτό συμβαίνει κάθε χρόνο και είναι απάτη.

      Εσύ καλά έκανες σαν άνθρωπος αλλά και εγώ θα βάλω την υποσημείωση πως αν δούνε γύφτο να σηκωθούν και να φύγουν και ότι μάζεψαν ας το πάνε σε κάποιο ορφανοτροφείο.

      Διαγραφή