Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2016

Παναθη...

Έχοντας πλέον ακούσει πολλά για την "φοβερή" εμφάνιση του Παναθηναϊκού στην Ισπανία και πως τον αδίκησαν κατάφωρα θέλω να γράψω και εγώ τη γνώμη μου για το παιχνίδι.

Μία ομάδα με πολλές ελλείψεις από την αρχή της χρονιάς, που χωρίς τον Λέτο είναι σχεδόν ακίνδυνη επιθετικά, είχε πολλές απουσίες και πήγε να αντιμετωπίσει το φαβορί για την πρώτη θέση του ομίλου. Όποιος έχει παρακολουθήσει τη Θέλτα φέτος κατάλαβε πως οι Ισπανοί πήγαν να πάρουν το παιχνίδι ακούραστα. Είχαν διαβάσει καλά το παιχνίδι της ομάδας του Στραματσόνι και περίμεναν πότε θα σκάσει από κούραση για να βάλουν τα γκολ. 

Αν έδινε το πένανλτυ, αν.... Αν λοιπόν γινόταν κάτι από αυτά τα αν τότε θα έκανε νωρίτερα τις αλλαγές του ο προπονητής της Θέλτα θα έβαζε νωρίτερα τον Σίστο και πιθανότατα θα έφτανε στο ίδιο αποτέλεσμα.

Μπορεί για την Ελλάδα αυτή η φυσική κατάσταση να αρκεί αλλά για την Ευρώπη είναι για αγώνες των 60 λεπτών φιλικού χαρακτήρα. Ακόμη μία φορά τα τελευταία χρόνια βλέπω την ομάδα τέτοια εποχή και αναπολώ τις εποχές του Άγγελου, του Κυράστα, του Μαρκαριάν.

ΥΓ Όταν ο "χοντρός" Ίλιτς του Άρη(της Football League) έκανε πλάκα στην άμυνά μας ο προπονητής το είδε ή ... ;

4 σχόλια:

  1. το αποτέλεσμα στην Ισπανία ήρθε καθαρά για μένα λόγω στραματσόνι ο οποίος κοιμήθηκε στον πάγκο. Όταν στο 80 βλέπεις να σε πιέζουν αρχίζεις τις αλλαγές για να φρεσκάρεις την ομάδα και για να κόψεις τον ρυθμό των αντιπάλων.Αυτά είναι τα βασικά που πρέπει να καταλαβαίνει ένας προπονητής.Αλαφούζε βάλε δίπλα στον στραματσονι κάποιον που να ξέρει από μπάλα να τον ξυπνάει και να τον συμβουλεύει τι να κάνει κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού γιατί μετά θα είναι αργά.

    Υ.Γ τσατιζόμουν πραγματικά όπου διάβαζα περί PANATHINAIKOS.Μάλιστα στο leoforos που τους έγραψα και σχόλιο και τους έκραζα το σχόλιο δημοσιεύτηκε τρεις μέρες μετά!Πάλι καλά αφου το δημοσίευσαν κιόλας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και ποιους να βάλει μέσα που βλέπεις την ομάδα και κλαις αν δεν έγινες Παναθηναϊκός το 2008;
      Όταν ο Λέτο είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ, αυτός ο Λέτο, όταν αυτός ο Λεντέσμα θεωρείται βασικός και ο μοναδικός Έλληνας είναι ο Κουτρουμπής.
      Θεωρώ πως θέλουν το πρωτάθλημα για τα σουβλακοδίαιτα και δεν τους νοιάζει η ομάδα και πως θα ξαναπαίξει καλή μπάλα για να διακριθεί και στην Ευρώπη.

      ΥΓ Πάλι καλά, σε άλλους απλά "χάνονται" τα σχόλια.

      Διαγραφή
  2. Καλημερα αδερφε..
    Πανε αυτες οι εποχες,δεν ξαναγυριζουν...
    Πλεον δεν ειμαστε Panathinaikos..
    Παντως ο διαιτητης ηταν απελπιστικά στημενος.Βρωμαει γιος..Σαββα η δουλεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν θυμάμαι καλά το στοίχημα εδώ ξεκίνησε το 2000 και τότε ένας φίλος Κύπριος μου είπε να αποφεύγω 3 ομάδες γιατί στήνονται άσχημα. Άγιαξ, Λίβερπουλ, Θέλτα. Από τότε οι ομάδες που στήνονται έγιναν περισσότερες αλλά αυτές έμειναν σταθερές.
      Το κοράκι πήγε με την ομάδα που θεωρούσε μεγαλύτερη και πιο ισχυρή.
      Τον γιο του Σάββα πρέπει να του κάνουμε δώρο μερικά βρακιά γιατί η εέρευνα συνεχίζεται και μάλλον θα φτάσει και σε αυτόν. Δε νομίζω πως μας έστησε αυτός, αυτός δεν μπορεί να βοηθήσει ούτε τους Τρουμπίσιους πλέον.

      Διαγραφή