Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2016

Βοηθάμε σαν άνθρωποι αλλά με κάθε επιφύλαξη.

ΟΠΟΙΟΣ ΦΙΛΟΣ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΕΣΤΩ ΓΑΛΑ ΨΩΜΙ ΚΑΤΙ,ΚΟΥΒΕΡΤΕΣ...ΑΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ.... στην περιοχη του φοινικα θεσσαλονικης διπλα στο carfour macedonia απεναντι απο το βενζιναδικο BP απεναντι απ το ρεμα εχει μια παραγκα ξυλινη φαινεται απο το βενζιναδικο απεναντι μενει μια οικογενεια ελληνων με 2 μωρα χωρις ρευμα και νερο χωρις τιποτα δλδ οποιος μπορει να βοηθησει απο φαγητο τροφιμα χρηματα η οτι μπορει θα ηταν σημαντικο γιατι μιλησα μαζι τους σημερα οπου η κατασταση ειναι φοβερη το τηλεφωνο του πατερα ειναι το 6940127015 για αυτους που εχουν αμφιβολιες η θελουν να μιλησουν με τον ιδιο για πληροφοριες ευχαριστω για τον χρονο σας. Υ.Γ.οποιος μπορει να αντιγραψει το κειμενο και να το κανει κοινοποιηση στο προφιλ του θα ηταν μεγαλη βοηθεια γιατι δεν γινεται κοινοποιηση απο εδω ευχαριστώ

Με κάθε επιφύλαξη καθώς κάθε χρόνο τέτοια εποχή σε κάποιες παράγκες στην περιοχή που αναφέρει πηγαίνουν γύφτοι, με περιουσία που εγώ και εσείς δεν θα αποκτήσουμε ποτέ, και ασκούν το επάγγελμα του φτωχού και άπορου συνανθρώπου. Επειδή φίλος μένει στην περιοχή, και τον έναν τον γνώριζε, ξέρω πως αυτό συμβαίνει κάθε χρόνο και είναι απάτη.

Αν λοιπόν δείτε γύφτους σηκωθείτε και να φύγετε και ότι είχατε έτοιμο να το δώσετε ας το προσφέρετε σε κάποιο ορφανοτροφείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου