Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2016

Άλλος ένας χρόνος που θα περάσει χωρίς να γίνει η κάθαρση

Οι χαρές και τα πανηγύρια στο στρατόπεδο των τριών συμμάχων έχουν σταματήσει. Η σίγουρη νίκη τους στις εκλογές που ΘΑ γινόντουσαν στην ΕΠΟ πλέον πήγε περίπατο και ο σκατοσακούλας κάνει επίδειξη δύναμης ακόμη μία χρονιά. Προσωπικά λυπάμαι μόνο τον Ιβάν γιατί οι άλλοι δύο είναι λαμόγια του κερατά.

Έρχεται λοιπόν  ο σκατοσακούλας και κάνει πρόταση για την χορηγία του πρωταθλήματος και πριν σταματήσει το σούσουρο μας επιβάλουν τα θεσμικά όργανα του παγκόσμιου και Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου να ορίσει τη διοικούσα επιτροπή της ΕΠΟ ο γιος του Σωκράτη(στα χαρτιά ο γιος του κερατά Σάββα).

Ο χοντρός ακόμη μία φορά πάει να πιάσει όλα τα πόστα και να πάρει το πρωτάθλημα παίζοντας σε κάθε αγώνα με 14 παίκτες και μπαλαντέρ τον παρατηρητή.

ΥΓ Αν ήθελε ο Αλαφούζος τόσα χρόνια με κανάλι και με τον Θωμαϊδη να κάνει εκπομπές θα τον είχε κάνει τον χοντρό να παρατήσει το ποδόσφαιρο. Αλλά δεν θέλει. Προτιμά να παίζει με τον Παναθηναϊκό και να έχει τα μαϊμουδάκια της 13 να τρταμπουκίζουν αγνούς οπαδούς και δημοσιογράφους. 

2 σχόλια:

  1. καλησπερα αδερφε μου..
    Ολη η ιστορια το υστερογραφο.Απλα τα πραγματα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα αδερφέ μου.
      Δυστυχώς φροντίζουν να μας επιβεβαιώνουν σε κάθε αρνητική πρόβλεψη αυτοί οι απατεώνες.

      Διαγραφή