Τετάρτη 24 Αυγούστου 2016

Επαναληπτικός με Μπρόντμπι. Πως παίζεις;

Τις πρώτες γραμμές από όλα όσα θα έγραφα μετά το αυριανό παιχνίδι τις γράφω από σήμερα για να προλάβω κάθε κακοπροαίρετο. Ξεκινάω ενημερώνοντας πως δεν έχω δίπλωμα προπονητικής και ποτέ μου δεν είχα δελτίο σε ομάδα. Αυτά για όσους τα θεωρούν σημαντικά είναι λόγος να μη συνεχίσουν την ανάγνωση.

Λοιπόν κύριοι, έχοντας ένα τόσο καλό αποτέλεσμα και με τους Δανούς να παίζουν οριστικά με τον δεύτερο τερματοφύλακά τους, ο Παναθηναϊκός πρέπει να μπει επιθετικά με στόχο το γκολ. Βάζοντας 1 γκολ αυτόματα οι Δανοί χρειάζονται 5 και δεν είναι η Μπαρτσελόνα για να το πετύχουν.

Πως βάζεις το γκολ; Εγώ θα πόνταρα ένα ποσό στον Μπεργκ που έχει κάθε λόγο να τους βάλει τουλάχιστον ένα.

ΥΓ Αν βρείτε να δίνουν απόδοση για το over 1,5 ή 2,5 κόκκινες στο παιχνίδι τότε είναι δωράκι.
ΥΓ2 Αν γίνει το 0-1 μετά θα φάνε και άλλα γκολ αφού η ψυχολογία τους θα είναι στο ναδίρ.
ΥΓ3 Αν ο Ιταλός παρατάξει την ομάδα αμυντικά εγώ θα τον ξανακράξω.

4 σχόλια:

  1. Καλημερα αδερφε!περασαμε!
    Θελω σχολιο για Χριστοδουλοπουλο σε ΑΕΚ.Με σχεδον τα μισα λεφτα απο οσα επαιρνε..
    Παρακαλουσε τοσο καιρο ολες τις ελληνικες ομαδες κ δεν ασχοληθηκαμε..
    Μας κακοπεφτε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Aδερφέ μου καλησπέρα.
    Περάσαμε χωρίς ζόρι αλλά με μία εμφάνιση απογοητευτική στο πρώτο μέρος.
    Αλήθεια το θέλεις το σχόλιο μου;
    Εσύ μαζί με μερικούς ακόμη γνωρίζεις καλά πως τον Λαζαράκο τον εκτιμώ γιατί άσχετα με τα οπαδικά του αισθήματα υπήρξε πάντα ένας παίκτης που έδινε το 100 τοις 100 των δυνατοτήτων του.
    Ο Λάζαρος είχε έναν κακό τραυματισμό, αλλά σε αυτό τον Αλαφουζικό χωράει κάθε παίκτης της περιόδου παι έπαιζε ο Λάζαρος σε εμάς.
    Έχει όμως ένα μειονέκτημα. Δεν έδινε χαρτζιλίκι σε ΑΡΔ αλλά εκτιμούσε τον ΙΒΒ και προσπαθούσε να βοηθάει την ομάδα χωρίς να παίζει «παιχνίδια» στο παρασκήνιο.
    Για να μην το τραβήξω άλλο, από την σημερινή ομάδα μόνο Μπεργκ και Λεντέσμα άξιζαν θέση στον Panathinaikos(και για τον Λεντέσμα με όσα ξέρουμε πως αξίζει και όχι με ότι έχει δείξει, γιατί υπάρχουν και οι περιπτώσεις Γκοβού, Εσιέν, Κονσεϊσάο).
    Ο τιτανοτεράστιο γατούλης με τι θα τον πληρώσει; Με χορηγία; Γιατί χρήματα δεν βάζει στην κούλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλησπερα αδερφε μου..
      και εγω τον θεωρουσα καλη προσθηκη..
      Γνωριζω τη συμπαθεια που του εχεις αλλα δεν ηξερα αν τον ειχες παρακολουθησει τη τελευταια χρονια του,διοτι ελεγαν πως ηταν πολυ πεσμενος αγωνιστικα..
      Δεν ξερω,δεν τον ειχα δει προσωπικα..

      Διαγραφή
    2. Καλησπέρα αδερφέ και πάλι με καθυστέρηση.
      Ο Λάζαρος μετά από τον τραυματισμό που είχε ακόμη όταν ήταν σε εμάς έπεσε κάπως αγωνιστικά αλλά όπως και να είχε κατάφερε και έμεινε στο Καμπιονάτο. Ένα Καμπιονάτο που "ξέρασε" τον Νίνη για πλάκα. Λες αν ήταν κακός να έβρισκε ομάδες και ο Νίνης να είχε κακό μάνατζερ που δεν του έβρισκε;
      Ο Λάζαρος είχε ομάδες και έπαιζε μπαλίτσα αλλά δεν είχαν υψηλούς στόχους αυτές οι ομάδες. Στην ΑΕΚ τώρα θα τους βοηθήσει στην προσπάθεια να κατακτήσουν κάποιον τίτλο.
      Από αριστερά σε εμάς είναι ο Χούλτ και δε νομίζω πως είναι καλύτερος του Χριστοδουλόπουλου. Ειδικά όταν σεντράρει είναι...σαν να βλέπει το γάμο του Καραγκιόζη και στέλενει δώρο τη μπάλα.

      Διαγραφή