Τετάρτη 10 Αυγούστου 2016

Σάντος, ο μεγαλύτερος ποδοσφαιρικός ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ

Μεγαλύτερη απάτη προπονητής από τον Πορτογάλο δεν υπάρχει στον κόσμο.
Στην Ελλάδα τα μΠαόκια και τα χανούμια υποστήριζαν Πορτογαλία και μαζί τους πολλοί ακόμη λόγω Εθνικής Ελλάδος.

Θεωρώ τον Σάντος ως μία ακόμη πιο κακή εκδοχή του Μάλκοβιτς(μπάσκετ).
Και εξηγούμαι.

Στην Ελλάδα είτε σε συλλόγους, είτε στην Εθνική έκανε μόνο ένα πράγμα. ΑΜΥΝΑ και αν βγει το γκολ βγήκε. Τον δικαιολογούσαμε  αφού η γενιά του Euro άφησε τη θέση της σε κλαρινογαμπρούς που μόνο έτσι μπορούσες να εκμεταλλευτείς την κακή τους τεχνική κατάρτιση. Μας ενόχλησε αυτο; Σαφώς και όχι, αλλά όταν στην Πορτογαλία που έχει τεχνίτες παίκτες παίζει ΑΜΥΝΑ ΜΠΕΤΟΝ ΑΡΜΕ ο άνθρωπος είναι για εμένα ποδοσφαιρικός απατεώνας.

Δεν θα σας κουράσω με εκτενή ανάλυση αφού εδώ είναι μαύρο-άσπρο οι απόψεις. Είτε κάποιοι θα συμφωνήσουν είτε θα διαφωνίσουν και όσο και αν προσπάθησα να το εξηγήσω σε φίλους που διαφωνούσαμε καταλήξαμε να συμφωνούμε πως δεν θα βγάλουμε άκρη αφού διαφωνούμε.

Τον θεωρώ ποδοσφαιρικό απατεώνα γιατί ενώ παρέλαβε ομάδα, παρέδωσε μπουρδ...κλαρινογαμπρούς. Η ομάδα του Ρεχάγκελ ήταν ΟΜΑΔΑ, όχι με τους καλύτερους παίκτες αλλά ΟΜΑΔΑ. Μπορεί να αδίκησε Ζήκο και Στολτίδη αλλά όσοι ήταν μέλη της ΟΜΑΔΑΣ μάτωναν για το εθνόσημο. Μετά τον Πορτογάλο, που με κάποιο τρόπο είχε τον έλγχο στα αποδυτήρια, οι κλαρινογαμπροί έγιναν ο περίγελος της Ευρώπης και έβγαλαν άχρηστο τον μετέπειτα Πρωταθλητή Αγγλίας Ρανιέρι.

Τον Σάντος αν τον συνέκρινα με έναν ΑΠΑΤΕΩΝΑ πολιτικό τότε θα ήταν ο μοναδικός που θα ήταν άξιος  να συγκριθεί με τον ΑΠΟΛΥΤΟ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΛΑΟΠΛΑΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ Ανδρέα Παπανδρέου.

Σημείωση: Κάθε προσπάθεια να μου αλλάξετε γνώμη είναι χαμένος χρόνος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου