Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2016

Καλή αρχή

Καλημέρα, καλή βδομάδα και καλή σχολική χρονιά για τα παιδιά που ακόμη πάνε σχολείο.
Ήθελα να γράψω κείμενο πριν μία βδομάδα αλλά κρατήθηκα γιατί εγώ δεν είμαι προπονητής και είδα πως ο Ιταλός στο φιλικό με τον Άρη έκανε πολλές δοκιμές και μετά το δεκάλεπτο κατέβασε την ταχύτητα της ομάδας. Ακολούθησα και την παρότρυνση φίλου που μου είχε πει(λόγω ηλικίας) γράψε κάτι που να μας ανεβάσει το ηθικό και τελικά δεν έγραψα τίποτα.

Βλέπετε οι παίκτες του Άρη είχαν κίνητρο για μία καλή εμφάνιση μπροστά στις 7 με 8 χιλιάδες κόσμου, ενώ οι δικοί μας ήθελαν να επιστρέψουν υγιείς από ένα κακό γήπεδο και κάποιους άτσαλους αντιπάλους. Μοναδικό σχόλιο για εκείνο το παιχνίδι πως ο Λέτο "μετράει" ακόμη και χοντρός και πως ο Βλαχοδήμος(ο τερματοφύλακας) είναι απίστευτα μεγάλος καραγκιόζης.

Πάμε στην πρεμιέρα που πήγε καλά.
Η ομάδα πέρασε από το παράρτημα Λιβαδειάς χωρίς πρόβλημα. Χαμογελούσα πολύ γιατί είδα σε σχόλιο ξένου στην αγγλική πως αυτή η έδρα είναι φιλική για τον Παναθηναϊκό. Που να ήξερε... 
Όσο ο Παναθηναϊκός δεν αφήνει βαθμούς σε τέτοια παιχνίδια τόσο μπορεί να ελπίζει πως η διαιτησία θα αλλάξει μετά τις εκλογές στην ΕΠΟ και πως στα ντέρμπυ δεν θα έχει το κλασικό 50-50 των γαύρων, που σήμαινε 50 υπέρ τους και 50 κατά του Παναθηναϊκού. Έτσι πάει να χτυπήσει το πρωτάθλημα μαζί με τον ΠΑΟΚ και αφήνει ΑΕΚ και γαύρο για τις θέσεις 3-4.

Αυτή τη στιγμή θεωρώ πως η ομάδα ακόμη δεν έχει στρώσει αλλά ελπίζω σύντομα, μαζί με τα παιχνίδια του Europa League, να δείξει ακόμη καλύτερο πρόσωπο.

ΥΓ Αυτός ο Μέστο πέρσι έπαιζε με βύσμα, φέτος θα συνεχίσει έτσι;

4 σχόλια:

  1. καλα παμε αδερφε..
    θα δουμε στη συνεχεια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στο φιλικό με τον Άρη τρόμαξα με κάποια κενά που είδα αλλά ελπίζω να ήταν λόγω απουσιών και δοκιμών.
      Μακάρι να πάμε καλά, σε Ελλάδα και Ευρώπη(ειδικά στην Ευρώπη).

      Διαγραφή
    2. Ναι, βόλευε και η ώρα και η μέρα.
      Δες το e-mail σου.

      Διαγραφή