Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2015

Ρωτάτε τα αυτονόητα

Έρχονται φίλοι που γνωρίζουν ποιος είμαι και με ρωτάνε "Γιατί δεν γράφεις για τον Αλαφούζο;". Γιατί να γράψω ρε παλικάρια; Τόσες φορές έχω γράψει, έχω παρουσιάσει μέχρι και τους ισολογισμούς της ΠΑΕ και πάλι όσοι θέλουν να κάνουν τους μαλάκες τον πιστεύουν. Οι υπόλοιποι γνωρίζουν από μόνοι τους και δεν χρειάζονται καμία επιβαιβέωση από κανέναν ΒΤΚ.
Παρόλα αυτά, επειδή μου το είπαν αρκετές φορές, θα γράψω για τη νέα απάτη του Αλαφούζου.

απάτη η: 1.ενσυνείδητη παραποίηση της αλήθειας, που στηρίζεται στην εμπιστοσύνη και στην ευπιστία των άλλων και αποβλέπει σε οικονομικά κυρίως οφέλη(πηγή)

Μας λέει ο Αλαφούζος πως θα καλύψει αυτός τη ζημιά του Ευρωπαϊκού αποκλεισμού και η ζημιά αποτιμάται σε ευρώ και όχι σε φυστίκια ή σε τηλεοπτικό χρόνο. Βγήκαν λοιπόν τότε οι υπάλληλοι και οι ΑΡΔ του payroll και μας έγραφαν για το πόσο αγαπάει την ομάδα και τα χρήματα που έχει δαπανήσει όλο αυτό το διάστημα, αλλά και για αυτά που θα δαπανήσει τώρα.

Αυτό που δεν είπαν εξ αρχής είναι πως η ζημιά θα καλυφθεί με τραπεζικό δανεισμό και υποθήκη των διαρκείας για τα επόμενα 7 ή 8 χρόνια. Αν αυτό δεν καλύπτεται από τον ορισμό της απάτης, αφού ο ίδιος έχει οικονομικό όφελος, τότε τίποτα δεν είναι. Οικονομικό όφελος του Αλαφούζου είναι πως δεν θα βάλει ούτε ευρώ από την τσέπη του.

Δεν θα είναι η πρώτη φορά.
Θυμάστε το Απήλ...χώραφο; Δεν έχουμε δει τίτλους και συμβόλαιο, αλλά το πήρε για την ΠΑΕ...
Τηλεοπτικά; Τα έχει ήδη προεξοφλήσει.
Χορηγείες που θα έδινε; Σε τηλεοπτικό χρόνο, όχι σε ευρώ.
Παίκτες που ξεπουλήθηκαν για το μισό της αξίας τους;
Παλτά που ήρθαν;

Για να κλείσω. Αυτός που κάνει απάτες λέγεται ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ. Σωστά κυρίες μου;(σε εσάς της ΠΑΕ αναφέρομαι)  

ΥΓ Δεν γράφω τίποτα για τα δύο τελευταία αποτελέσματα γιατί δεν με απασχόλησαν. Αυτόι που κατεβαίνουν στο γήπεδο σίγουρα δεν εκφράζουν τον Παναθηναϊκό, με εξαιρεση ίσως τον Μπεργκ.
ΥΓ2 Τι μας πείραξε που ο Εσιέν πίνει λίγο παραπάνω; Μήπως θα είχε αγώνα το Σ-Κ; Θα τον χρειαστούμε τον χειμώνα για να μην κρυώνουμε.

4 σχόλια:

  1. Αυτή η κουφάλα η Λάρα, η οποία έγλειφε την οικογένεια, μετά τους εκτοξευτήρες κατηγορώντας ταυτόχρονα την οικογένεια και μέχρι πρόσφατα αποτελούσε το γραφείο τύπου του καραφλοβλαμένου και τώρα παρεπιδημεί στο sdna έγραψε ένα μνημείο μαλακίας, ουσιαστικά ΤΙΠΟΤΑ.

    Έστειλα λοιπόν το παρακάτω σχόλιο και όπως αναγράφεται δίπλα, αυτό αφαιρέθηκε!

    -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    "...dimp σε μία μέρα Removed

    Μάλλον θα φταίμε εμείς οι φίλαθλοι - οπαδοί, γιατί εμείς υποσχεθήκαμε στον κόσμο πορεία πρωταθλητισμού για φέτος και πορεία στην Ευρώπη!
    Εμείς είπαμε ότι η ομάδα είναι πλήρης και δεν χρειάζεται περαιτέρω ενίσχυση και μάλιστα σε θέσεις που κι ένα μικρό παιδί έβλεπε ότι πονάει....
    Εμείς φέραμε στις μεταγραφές ότι πιο σάπιο και άμπαλο υπήρχε και δώσαμε όραμα κι ελπίδα στον κόσμο....

    Μήπως οι καθρέφτες που έχετε σας λένε ότι μόνο εσείς είσαστε οι σωστοί και φταίνε όλοι οι άλλοι?

    ΥΓ: Ξέρω ότι δεν θα το περάσεις, αλλά τουλάχιστον θα το διαβάσεις.
    Γιατί η πορεία ορισμένων είναι γνωστή."

    -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Όπως λοιπόν γίνεται κατανοητό, το σχέδιο είναι καλά κλειδωμένο και αποσκοπέί στην ολοκληρωτική καταστροφή και εξαφάνιση του Παναθηναικού.
    Στο σχέδιο αυτό, εκτός από τους δυο γνωστούς γιάννηδες, τις Λέτες και τις Δώρες, συμμετέχουν ακι οι κεφαλές του φλορέα, αλλά έμμεσα και χωρίς ουσιαστικά να το καταλαβαίνουν και τα δεκαπενταχρονα - εικοσάχρονα πυ πιστεύουν για ένα ξεροκόμματο τα όσα τους λένε αυτοί.
    Φυσικά ο κόσμος του Παναθηναικού παρακολουθεί απαθής την καταστροφή της ομάδας του από μια χούφτα στημένους μαλάκες.
    Καλό βράδυ και καλή εβδομάδα Βασίλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα Δημήτρη.
      Τι πιο λογικό από το να σου διαγράψουν το σχόλιο;
      Έφερες ένα κωλόπαιδο προ των ευθυνών του και το έβαλες να απαντήσει. Δεν κάνουν τέτοια λάθη αυτά τα ΑΡΔ και "δημοκρατικά" και ελεύθερα σου διέγραψε το σχόλιο.
      Μοναδικό καλό της πτώσης πως σιγά σιγά ξυπνάνε όλο και περισσότεροι και κάποιοι ελάχιστοι νεότεροι. Προσωπικά δεν έχω καμία απαίτηση από τον "πατατάκια" οπαδό που τον έδιωξαν από το γήπεδο να πολεμήσει τα κωλόπαιδα. Αυτό πρέπει να το κάνουν όσοι από αυτά ξυπνήσουν. Οι μεγαλύυτερο ιμέχρι και ξύλο έφαγαν μπροστά στα παιδιά τους. ΦΤΑΝΕΙ, δεν πρέπει να ζητήσει κανείς τίποτα από αυτούς ειδικά σε τέτοιες εποχές που έχουν πολλαπλάσια προβλήματα απότους πιτσιρικάδες.

      Διαγραφή
  2. Καλησπέρα Βασίλη μετά απο καιρό.Δεν αξίζει να αποκαλύπτεις τίποτα για την καταστροφή του ΠΑΟ,καθώς τα πρόβατα δεν αλλάζουνε με τίποτα.Όλα τα βλέπουνε τέλεια και ας αποκλειστήκαμε καλοκαιριάτικα απο τις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα αδερφέ.
      Μπορεί να μην αξίζει αλλά δεν γίνεται και δεν μπορούμε να τους αφήσουμε να "παίζουν μπάλα" μόνοι τους όσοι έχουν όφελος από τη ζημιά της ομάδας.
      Αυτός είναι και ο λόγος που κρατάω το blog και δεν το έκλεισα.

      Διαγραφή