Πέμπτη, 10 Σεπτεμβρίου 2015

Τελικά ζω σε άλλη χώρα

Debate και π@π@ρια μάντολες που έλεγε και ο Γεωργίου.

ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛ μας έσωσαν με τα μνημόνια 1, 2 και 3
Το Ποτάμι συνεχίζει να μην έχει θέσεις αλλά θέλει να συνεργαστεί με όποιον κάνει Κυβέρνηση(και να πάρει και κάποια ή κάποιες θέσεις Υπουργού-Υφυπουργού) αλλά πριν τους κατηγορεί όλους. Η πρώην πόρνη των μεγαλοεκδοτών μπορεί να λέει ότι της γράψουν τα αφεντικά της.
Ο κ.Λαφαζάνης μίλησε λες και δεν ήταν στον ΣΥΡΙΖΑ και την Κυβέρνηση για 6 μήνες και δεν ευθύνεται για τα όσα έγιναν αλλά και για όσα δεν έγιναν.
Ο κ.Κουτσούμπας πάλι ήταν περιχαρακωμένος στην θέση του ΚΚΕ, δεν συνεργαζόμαστε μόνο κρίνουμε. Δηλαδή εμείς θα διώχνουμε την ευθύνη από τα χέρια μας όταν μας προτείνουν να συμμετέχουμε στις αποφάσεις.
Η κόρη του πατέρα της πρότεινε να βοηθήσει ο κόσμος να ξαναγίνει μεγάλο το ΠΑΣΟΚ.

Μοναδικές αξιόλογες στιγμές η πρόταση του κ.Καμμένου για να ελεγχθούν όλοι οι Υπουργοί καταργώντας το νόμο περί ευθύνης Υπουργών αλλά και η παραδοχή του κ.Κουτσούμπα πως η Ρωσία είναι πλέον καπιταλιστική χώρα. Όχι τίποτα άλλο αλλά να το ακούσουν και μερικά γερόντια και κάποιοι πνευματικά ανάπηροι που προσπαθούσαν να την παρουσιάσουν ως παράδεισο.

ΥΓ Με τους ΑΡΔ δεν ασχολούμαι. Δεν λερώνω ούτε τη σκέψη μου.

2 σχόλια:

 1. Έκλεισα τα 53 πριν λίγες μέρες, κι όσο θυμάμαι τον εαυτό μου σχετικά με την πολιτική και τους πολιτικούς, χθες νόμιζα ότι ήμουν 15 χρόνων!
  Τα ίδια λόγια, τα ξύλινα και φουσκωμένα που άκουγα τότε στις προεκλογικές ομιλίες των κομμάτων , άκουσα και χθες.
  Σαν να μην πέρασε μια μέρα που λέει και το άσμα....
  Καλό από μια μεριά αυτό, ξανάνοιωσα.
  Και έστω για λίγο, νόμισα ότι δεν είμαι 53 αλλά 18, 20, 24.....
  Όμως τελικά όνειρο ήταν...... (χιχιχιχιχιχι....).

  Αυτό που είδα εγώ χθες - όσο άντεξα, γιατί κατά τις 9:30 ξαναείδα για ... 10η φορά μια ταινία (!) - ήταν 7 κότες που κακάριζαν μέσα σ ένα κοτέτσι και δεν προσπαθούσαν να βγουν έξω....
  Προτίμησαν την ασφάλεια που τους παρείχε το κοτέτσι!
  Που να τρέχουν έξω και να ψάχνουν για τροφή, όταν τις ταίζουν οι μαλάκες οι Έλληνες τόσα χρόνια και αυγά δεν κάνουν!
  Ούτε καν για κρεατόκοτες δεν αξίζουν....

  Περαστικά μας για ακόμη μια φορά.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Και μάλλον βλέπω κερδισμένη την Χρυσή Αυγή. Αφού την πολεμούν οι πλέον ακατάλληλοι, φαντάζει να είναι η πιο καλή επιλογή στα μάτια πολλών Ελλήνων. "Όταν όλοι οι διεφθαρμένοι την πολεμούν δε μπορεί παρά να είναι η λύση." πόσοι Έλληνες το έχουν σκεφτεί και άλλοι πόσοι τελικά θα την στείλουν στη Βουλή;

   ΥΓ Εγώ το άντεξα το μαρτύριο μέχρι τέλους και δυστυχώς ήταν "μία από τα ίδια".

   Διαγραφή