Παρασκευή 19 Ιουνίου 2015

Φοβερό gif για την στάση των Ευρωπαίων

Το είδα κατά τύχη σε Γερμανική ιστοσελίδα αλλά δεν καταλαβαίνω τίποτα από όσα γράφει το κείμενο. Μου αρκεί το gif που είναι χαρακτηριστικό της στάσης των Ευρωπαίων όταν κάποιος τους αντιμετωπίζει.

None animated GIF
πηγή

5 σχόλια:

  1. Για να δούμε, θα πραγματοποιηθεί το νόημα του σκίτσου!
    Καλό Σαββατοκύριακο Βασίλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν και ακόμα χρωστάω έναόί αλληγορικο κεμενο θεωρώ πως αυτή η εικόνα αντιπροσωπεύει το τι συμβαίνει ακριβώς αυτή τη στιγμή.

      Διαγραφή
    2. Και επειδή είναι ήδη Κυριακή καλή Κυριακή και με καιρό που να θυμίζει καλοκαίρι.

      Διαγραφή
    3. HEIL GAP ( or mind the GAP )
      Υ.Γ. ( χμ, τι θα σας άφηνα δίχως υστερόγραφο ;;;)
      Μήπως ένας λόγος είναι ότι η Γερμανία φοβάται ιδιαίτερα τις χρεοκοπίες τραπεζών σε περίπτωση ελληνικής χρεοκοπίας (αυτό δεν βασίζεται σε άμεση έκθεση στο χρέος, αλλά σε παράγωγα στοιχήματα για μια ελληνική χρεοκοπία - ειδικά στην περίπτωση της Deutsche Bank);;;;.
      Κάτι παρεμφερές ισχύει για την Γαλλία επίσης ... και ίσως από εκεί πηγάζει και η χθεσινοβραδινή (20/6) ξαφνική δραματική έκκληση προς τον Ολάντ " να σταθεί στο πλευρό των Ελλήνων" από μελή του κυβερνώντος σοσιαλιστικού κόμματος και από άλλα πολιτικά πρόσωπα για τον τερματισμό του "οικονομικού εκβιασμού" της Ελλάδας από τους ευρωπαίους πιστωτές της.
      Η «ανοικτή επιστολή» προς Ολάντ υποστηρίζει ότι η Γαλλία "δεν μπορεί να υπενθυμίζει υπάκουα τους κανόνες σε μια εποχή που και το δικό της σπίτι καίγεται " … σας ζητάμε να αναλάβετε την πρωτοβουλία για την απεμπλοκή των συνομιλιών μεταξύ της ομάδας του ευρώ και των ελληνικών πολιτικών αρχών ... πρέπει να παράσχουμε ανοικτή στήριξη στα υγιή μέτρα που έχουν ληφθεί από τις ελληνικές αρχές, ιδίως εκείνα που αφορούν την ανθρωπιστική κρίση στη χώρα, και να αποδεχθουμε την αρχή της αναδιάρθρωσης του ελληνικού χρέους, εκ των οποίων ένα μεγάλο μέρος είναι εμφανώς παράνομο ... η Γαλλία είναι στο πλευρό του λαού της Ελλάδας.

      Διαγραφή
    4. Μήπως οι Ευρωπαίοι έχουν δει ήδη τον άλλο δρόμο, αυτόν που είχε ανοίξει ο Κώστας Καραμανλής και έκλεισε βιαστικά και απρόσεκτα ο ΓΑΠ. Κάποιοι θέλουν την πρόσβαση στη Μεσόγειο και την εύρευνα-εκμετάλευση των υδρογονανθράκων κα ικάποιοι άλλοι τους σιδηροδρόμους κα ιτα λιμάνια.
      Χώρια που με το πολύ ισχυρό ευρώ απέναντι στο δολάριο κάποιοι έχασαν σε εξαγωγές και θέλησαν να πέσει η ισοτιμία.
      ΥΓ έτσι για να συνεχίσω και εγώ λίγο το υστερόγραφο με επιπλέον σκέψεις

      Διαγραφή