Πέμπτη 18 Ιουνίου 2015

Και ο Βαγγέλης με φόρμα ριγέ;

7,5 ώρες τα έλεγε με τον ειδικό ανακριτή διαφθοράς(για τα 5 κακουργήματα που αφορούν την εγκληματική οργάνωση στο ποδόσφαιρο ακκι μόνο) ο Βαγγέλης και έφυγε με 3 δωράκια. 1 Τέλος το ποδόσφαιρο γαι τον Βαγγέλα, 2 Ραντεβού 2 φορές το μήνα στο αστυνομικό τμήμα με τον Αξκο Υπηρεσίας και 3 Το «συμβολικό» ποσό των 200.000 ευρώ ως εγγύηση για να αφεθεί ελεύθερος.

Να ξανθυμίσω τους μεγάλους «εχθρούς» του Βαγγέλα. Ντόρα-πατέρας Ντόρας-σύζυγος Ντόρας και φυσικά ο χοχοχο από τον οποίο πήρε τους gay ή καλύτερα όπως θεωρεί ο χοχοχο του έκλεψε τους gay.

Αν τελικά η Ουέφα κάνει ΑΜΕΣΑ το αυτονόητο τότε gay-Αστέρας Τρίπολης-Ατρόμητος μένουν εκτός Ευρώπης και ο Παναθηναϊκός μπαίνει στους ομίλους,  ο ΠΑΟΚ πάει στα προκριματικά, η Ξάνθη(πιθανόν) στην καλή θέση(όμιλοι) του Europa και έχουμε και Παναιτωλικό, γιατί ο ΠΑΣ δεν έχει πάρει άδεια, και ψάχνουμε τον τελευταίο υποψήφιο που πιθανότατα δεν θα βρεθεί.

ΥΓ Η συνάντηση των 3 πάντως μόνο τυχαία δεν ήταν. Ξαναμοιράζουν την πίτα;;; Λέω εγω...
ΥΓ2 Λέτε να βγω αληθινός τελικά  με τα όσα ήθελα να συμβούν; Πάντως ο χοντρός γνώριζε σίγουρα πως τον παρακολουθούν αλλά δεν πίστευε πως τελικά θα οδηγηθεί στον ανακριτή. Τόμπολα.
ΥΓ3 Άντε να τελειώσει η υπόθεση και να αφαιρέσουν και το πρωτάθλημα(που μόλις τελείωσε) από τους gay για να πληρωθώ το δελτίο του στοιχήματος!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου