Δευτέρα 8 Ιουνίου 2015

Δεν γινόμουν μέντιουμ καλύτερα.

"Σήμερα οι "δημοσιογράφοι" της Θεσσαλονίκης "κατηγορούσαν" τον Αστέρα για τον τρόπο παιχνιδιού του, όμως ο Αστέρας πήρε εκτός έδρας βαθμό από τον ΠΑΟΚ και τον έχει εντός στο τελευταίο παιχνίδι. Στα επόμενα δύο αντιμετωπίζει τον Ατρόμητο και εκεί ίσως βρεθεί πάνω από τον ΠΑΟΚ. Πως; Αν ο Παναθηναϊκός κάνει στον ΠΑΟΚ ότι και στον πρωτάθλημα τότε ο Αστέρας μπορεί την δεύτερη θέση.

Αν θυμάμαι καλά ο χοντρός πάει στον ανακριτή την 6η Ιουνίου και την 7η έχουμε τους τελευταίους αγώνες των play off, άρα πολύ δύσκολα να γνωρίζει η κάθε ομάδα τη θέση θέλει να έχει και να ορίσει την τύχη των αγώνων. Θεωρώ πως η ομάδα μας θα είναι πρώτη και με διαφορά και θα πάει άνετη στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο, σε αντίθεση με το παιχνίδι της Τρίπολης που θα πέφτουν κορμιά. Ας μη γράφω όμως άλλα σενάρια γιατί αν ο ΠΑΟΚ πάρει μόνο 1 βαθμό στα επόμενα δύο παιχνίδια και οι Αστέρας και Ατρόμητος από 3 τότε ίσως στα τελευταία δύο παιχνίδια θα δούμε μεγάλες ανατροπές."
25/5/2015 Panathηναϊκός - Ατρόμητος : Νύχτα αλήθειας(όχι μόνο για τους δύο)

Τελικά μόνο το πότε θα φύγουν οι καρκίνοι από την ομάδα μας δεν μπορώ να προβλέψω.

2 σχόλια:

  1. Εδώ ρε Βασίλη τα σοροπιαστά , τα αεροπλανοφόρα και οι λοιπές ... δημοκρατικές δυνάμεις ξαναβγήκαν από ττις τρώγλες τους και πέρα απ το λιβάνισμα στην καραφλή προτρέπουν τον κόσμο να γραφτεί μέλος....!
    Μέλος σε μια "παναθηναική συμμαχία" με τις μετοχές της ομάδας να μην ανήκουν σ αυτήν, όπως μας λένε, αλλά σε μια υπεράκτια του αλαφούζου.

    Δεν πρόκειται να φύγουν οι καρκίνοι απ την ομάδα μας......
    Μόνο ο κόσμος μπορεί να τους διώξει, αλλά αυτός κοιμάται τον ύπνο του .......

    Καλή εβδομάδα από το Ρέθυμνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όσο ζω ελπίζω Δημήτρη. Βέβαια η αισιοδοξία είναι μόνο στα του Παναθηναϊκού.
      Να έχουμε μία χαρά και εμείς.

      Διαγραφή