Παρασκευή 12 Ιουνίου 2015

Πόσο ίδιοι είναι;



Ο ένας κανει κακό στη 'χωρα του και ο άλλος στην ομάδα του.
Ο ένας κάνει κακό ζτον κόσμο της χώρας του και ο άλλος στον κόσμο της ομάδας του.
Και οι δύο νοιώθουν μειονεκτικά μπροστά στα όσα έχουν κάνει οι πατεράδες τους και το βγάζουν με εκρήξεις βίας.
Και οι δύο το μόνο που γνωρίζουν να κάνουν καλά είναι η καταστροφή. 
Και οι δύο έχουν στρατούς που τους ακολουθούν από ... ατομική βούληση.  Εκεί με τον φόβο του θανάτου και εδώ με το "καρότο" του δίπιτου.

5 σχόλια:

  1. ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ Ο ΤΡΑΚΗ ΤΗ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΩΝ ΦΑΤΑΟΥΛ? ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΙΑΜΑΙΟΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΑΠΑΤΕΩΝΙΑ? ΣΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑΤΙ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ ΒΙΝΕΞ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΗΓΕ ΞΑΦΝΙΚΑ ΣΤΟΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΦΑΤΑΟΥΛ? ΤΥΧΑΙΑ ? ΔΕΝ ΝΟΜΗΖΩ? 11880 ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Η ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ . ΑΛΛΑ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥ ΤΣΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΖΖΖΖΖΖ!!!!!!!!! ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΚΟΛΗΤΗ ΠΟΙΟ ΚΟΛΗΤΗ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΠΟΛΥ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙΕΧΟΥΝ ΤΗΣ ΟΜΑΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΡΑΤΟ ΜΑΣ ΠΡΝΑΝΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στην Βιανέξ αδερφέ κουμάντο κάνουν τα 3 αδέρφια(οι δύο γνωστοί και ο τρίτος που δεν θέλει να βγαίνει μπροστά) και όχι ο Δημητράκης. Όπως είναι γνωστό από δηλώσεις του κυρίου Παύλου η αντιπαράθεση των ομάδων δεν είναι πρόβλημα στις επιχειρηματικές συνεργασίες, οπότε και οποιαδήποτε σχέση του ίδιου ή του γιου του δεν είναι κάτι περίεργο ή κακό για αυτούς. Ακόμη και με ανθρώπους που εμπλέκονται σε υποθέσεις διακίνησεις ναρκωτικών μπορούν να συνεργαστούν αν αυτοί έχουν κέρδος από την συνεργασία.
      Οι πλούσιοι μιλάνε με τις τσέπες, εμείς όχι. Η τιμωρία για τον κύριο Παύλο είναι ο γιος του και αυτό μου αρκεί. Αν μας αφήσει και ήσυχους ο Δημητράκης θα με ικνοποιήσει πιο πολύ.

      Διαγραφή
  2. billy kalispera ,mia erotisi giati koptete o dimitrakis na anevasi tin sparti g etniki?andrew

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μην τσιμπάς αδερφέ. Χρόνια το λένε κάποιοι αυτό αλλά αν δεν έχει χρημαατοδότηση δεν μπορεί να κάνει τίποτα.
      Το σενάριο μιλάει για πτώχευση της ΠΑΕ να πάρει το ΑΦΜ και να παίξει σαν Παναθηναϊκός(Σπάρτης) με ΑΦΜ της Σπάρτης. Αν θέλει να χάσει τόσες χρονιές από Ευρώπη και όχι μόνο τότε ας το δοκιμάσουν. Τον Αλαφούζο τον ρώτησε και τα παιδιά; Η πτώση στην Γ και η αποπληρωμή των χρεών έχουν κανονικά την ίδια διάρκεια και κάποιες φορές η πτώση κρατάει παραπάνω(βλέπε τον Ηρακλή).

      Διαγραφή
  3. Τα διελυσε ολα ο τυπος..Δυστυχως!

    ΑπάντησηΔιαγραφή