Τετάρτη 10 Ιουνίου 2015

Το σανό του Τράκη



Τι βλέπετε την εικόνα;
Να την αναλύσουμε λίγο;

Πότε την έβαλε στην κωλοφυλλάδα;
Πριν τον πρώτο τελικό. Την Κυριακή από το πρωί ήταν στα περίπτερα. Και την διαφήμιζε λες και είναι αυτή που πρέπει να έχουν όλοι. Ας έδινε κουπόνι έκπτωσης για την συλλεκτική του Φράνκι.

Τι μας δείχνει;
Μας δείχνει τους τίτλους των δύο ομάδων, του 6άστερου και των gay. Αφού δεν προσθέσαμε κάνένα νέο τίτλο την προηγούμενη βδομάδα για ποιο λόγο να βγάλουν μία τέτοια μπλούζα; Για να υπενθυμίσει σε όλους τη διαφορά στους τίτλους; Ακόμη και ο Φράνκι, ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ, έχει περισσότερους από τους γαύρους.
Επειδή το μάρκετινγκ και το μάνατζμεντ χρησιμοποιούνται στην συγκεκριμένη περίπτωση, η φυλλάδα του Τράκη πουλάει οπαδιλίκι και συνεχίζει να φουντώνει τη φωτιά του διχασμού. Στο μπάσκετ τόσοι τίτλοι, στο ποδόσφαιρο; Δεν το λέει αλλά πάντα υπάρχουν τα καλά παιδιά που θα το πούνε ή θα το γράψουν και θα ρίξουν το ανάθεμα στην οικογένεια.
ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΦΤΑΣΕΤΕ ΠΟΤΕ δηλαδή ακόμη και με ένα τίτλο παραπάνω οι γαύροι δεν μας φτάνουν γιατί είναι πολλούς τίτλους μακρυά.

ΥΓ Σανό θέλετε; Σανό έχετε. Φάτε πρόβατα σανό και πληρώστε τον Τράκη.
ΥΓ2 Το Σάββατο είδα τον φίλο μου τον Γιώργο με μπλούζα μακό του μπασκετικού Παναθηναϊκού μετά το 3ο αστέρι. Τη φορούσε με περηφάνια. Τον βλέπω και τον πειράζω γιατί έχει μόνο τα 3 αστέρια αλλά πριν προλάβει να απαντήσει του δίνω τη λύση. "Αν  σε ρωτήσει κανείς γιατί έχει μόνο τα 3 αστέρια, δείξε του και τα άλλα 3 που τους δίνουμε όλους" χαμογέασε και συνέχισε αυτό που είχε να κάνει. Σημείωση πως με τον Γιώργο διαφωνούμε σε πολλά, αλλά αγαπάμε και οι δύο την ίδια ομάδα.

5 σχόλια:

  1. Μετά από πολύ καιρό αποφάσισα να δω τον αγώνα μπάσκετ με τους ακατονόμαστους.
    Αυτό που εγώ εξέλαβα, και αφού κατάφερα να παραμείνω ήρεμος, ήταν ότι η ομάδα στο σύνολό της, παίχτες και προπονητές, μάλλον δεν ήθελαν να πάρουν το παιχνίδι....!

    Δεν γίνεται ρε γαμώτο, και στα δυο παιχνίδια να ξεσκίζεται ΜΟΝΟ ο Μαυροκεφαλίδης, κι όλοι οι υπόλοιποι να παραμένουν απλοί θεατές.....!
    Δεν μπορώ να πιστέψω ότι σε δυό συνεχόμενα παιχνίδια ο Μητσάρας δεν θα μπορούσε να βάλει έστω ένα καλάθι....!
    Δεν μπορώ να κταλάβω τι στο διάολο τους έλεγε εκείνος που κάνει τον προπονητή στα τάιμ άουτ και αυτοί προσπαθούσαν να μπουν κάτω απ το καλάθι για να σουτάρουν.....!

    Το αίσθημα της ... επιβίωσης δεν λειτούργησε....

    Δεν ξέρω, αλλά μου φάνηκε ότι απόψε ... "ήθελαν" να δώσουν το ματς στον γαύρο!

    ΥΓ: Μήπως ετοιμάζουν τίποτα "καλό " για τον ποδοσφαιρικό gay και θέλουν να καλμάρουν τα πρόβατα δίνοντάς τους το πρωτάθλημα στο μπάσκετ?
    Λέω εγώ τώρα..........
    Ακραίο σαν σκέψη, αλλά γιατί να μην ισχύει?
    Έτσι κι αλλοιώς, ο χοντρός ζορίζεται πολύ και το δείχνει......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είδα το προηγούμενο παιχνίδι και δεν άντεξα να δω και αυτό. Το άκουγα για να βρίζω λιγότερο. Ακόμη και τώρα σκέφτομαι αν θέλω ή όχι να γράψω κείμενο. Και τι να γράψω για την ομάδα αφού ο πατέρας της ήττας είναι γνωστός.

      Αίσθημα επιβίωσης μπορεί να υπήρχε πριν κάνουν δύο ανακατέματα στην ομάδα. Τώρα απλά μπαίνουν στο γήπεδο με την ίδια φανέλα.

      Μακάρι το σενάρι οπου γράφεις να είναι σωστό αλλά ο χοντρός δεν έχει κάποια σύνδεση με τους γουρλομάτηδες.

      Διαγραφή
  2. Καταρχάς ένα μεγάλο μπράβο στον Μαυροκεφαλίδη ο οποίος και στα δύο παιχνίδια είναι συγκλονιστικός καθώς επί της ουσίας παίζει μόνος του.
    Δεν υπάρχει θέμα ότι δεν θέλουμε το παιχνίδι και άλλα τέτοια.Απλά δεν μπορεί η ομάδα.Φέτος φτιάχτηκε μία ομάδα με ακόμα χαμηλότερο μπάτζετ, από λάθος προπονητή με λάθος παίχτες.
    Να πω την αλήθεια καλύτερα που ήρθαν έτσι τα πράγματα να μάθει ο Τράκης ότι δεν γίνεται κάθε χρόνο να χαμηλώνεις το μπάτζετ και να θες πρωτάθλημα.
    Ας πάρει ένα προπονητή σοβαρό,εγώ αν δεν έρθει ο Ομπράντοβιτς που έχει τα θεματάκια του στην Φενερ,θα ήθελα να δω τον Σούλη στον πάγκο αν και με ξενέρωσε με τις δηλώσεις του συνέχεια για διαιτησία στα μεταξύ μας παιχνίδια και ας σκάσει λεφτά για τουλάχιστον τέσσερις καλούς ξένους παίκτες.
    Οι ξένοι που είναι τώρα στην ομάδα εκτός του Μπατίστα να τους στείλει για κουβάλημα στην φαρμακοβιομηχανία. Α θα κρατούσα και τον Γκιστ. Έκανε χοντρή μαλακία αλλά τέτοιο ψηλό που να βρεις τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπράβο στον Λουκά και ανάθεμα στον Τράκη.
      Αδερφέ όταν έφερε τον Ιβάνοβιτς τον έφερε και θεωρητικά ο προπονητής επέλεξε παίκτες και έκανε πλάνο 5ετίας. Ένα πλάνο με χαμηλό μπάτζετ που θα οδηγούσε σε χτίσιμο ομάδας και κατάκτηση της Ευρωλίγκας, ΑΛΛΑ ο Ιβάνοβιτς είναι ήδη παρελθόν. Ο άνθρωπος αυτός είναι σοβαρός σε αντίθεση με τον Δημητράκη που με τη συμπεριφορά του συνεχίζει να κάνει κακό στην ομάδα.

      Δεν θέλω πίσω τον Ομπράντοβιτς, αλλά δεν μπορώ να έχω και τον Ιτούδη. Ο Σούλης είχε συμφωνήσει με τον γαύρο αλλά έγινε ένας ψιλοχαμός και τελικά έμεινε. Καλός αλλά με ταβάνι. Θα προτιμούσα Κατσικάρη ή τον Φράνκι.

      Διαγραφή
    2. Ο Σούλης δεν έχει δοκιμαστεί σε ομάδα επιπέδου Παναθηναικού και το μπάσκετ που ξέρει αυτός κανένας Έλληνας προπονητής δεν το ξέρει.

      Υ.Γ μην γκρινιάζεται συνέχεια για τον Τράκη.Πήραμε δύο νταμπλ, πήγαμε δύο φορές στα play off και με χαμηλομένο μπάτζετ.Λίγο χαρακτήρα να φτιάξει και θα είναι ok.Αν και πολλές ατάκες που έχει πει για τους gay εμένα προσωπικά με έχουν φτιάξει.

      Διαγραφή