Κυριακή 20 Ιουλίου 2014

Δεν Ξεχνώ και θα ΕΚΔΙΚΗΘΩ(video)

Κύπρος - Η Τουρκική Εισβολή 20-7-1974

Σήμερα είναι η θλιβερή επέτειος της εισβολής των Τούρκων στην Κύπρο στις 20 Ιουλίου 1974. Είναι η μέρα που ο χρόνος για την Κύπρο σταμάτησε. Σαράντα περίπου χιλιάδες Τούρκοι στρατιώτες, με την υποστήριξη της τουρκικής αεροπορίας και του ναυτικού εισέβαλαν παράνομα και κατά παράβαση του καταστατικού χάρτη του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών στις βόρειες ακτές της Κύπρου, με αποτέλεσμα την παράνομη κατοχή του 37% της Κυπριακής Δημοκρατίας. Περίπου 200.000 εκδιώχθηκαν από τα σπίτια τους, έγιναν πρόσφυγες στην ίδια τους την πατρίδα, περίπου 4.000 νεκροί, και 1.619 δηλώθηκαν αγνοούμενοι.


Το video είναι ιστορικό ντοκυμαντέρ του Κ.Γκιουλέκα και το κείμενο αντιγραφή από τις πληροφορίες του video στο youtube.

2 σχόλια:

  1. Χαρακτηριστική της θηριωδίας των μογγόλων, είναι και η μαρτυρία τούρκου στρατιώτη, ο οποίος μετά τα όσα δήλωσε (εάν είναι πραγματικά), μυστηριωδώς εξαφανίσθηκε.

    http://news247.gr/eidiseis/weekend-edition/enas_tourkos_loxias_thymatai.2933135.html

    Είναι συγκλονιστικά τα όσα λέει ο τύπος.

    Κι έχουμε τα τσοντοκάναλα (τουρκ - μεγα, αντ1, αλφα, σταρ), να μας υποβάλουν σε καθημερινή κι αδιάκοπη πλύση και κάψιμο εγκεφάλου με όλα αυτά τα σκουπίδια της υποθολοκουλτούρας των "καλών" μας γειτόνων που προβάλλουν.

    Προσωπικά δεν τα βλέπω, αλλά άντε πες το αυτό σ' όλες τις θείτσες και τις γιαγιάδες που κάθονται αποχαυνωμένες και χύνουν κορόμηλο το δάκρυ μ αυτά τα εμετικά σκουπίδια που γεμίζουν τις οθόνες των τηλεοράσεων οι οπαδοί του χρήματος στην τσέπη τους, γελοίοι και γλοιώδεις καναλάρχες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και το χειρότερο είναι πως δεν τα βλέπουν μόνο οι θείτσες. Τα παρακολουθούν και νεότεροι...
      Μαζί με τις θείτσες βάλε και τα πιτσιρίκια που τα «προσέχουν» και άντε να τους έχεις όλους αυτούς να θαυμάζουν τους Μογγόλους...
      Το είδα από τον Πευκώνα το κείμενο του συνδέσμου που έστειλες. Απορώ πως ξέφυγε και μίλησε.

      Διαγραφή