Τρίτη 22 Ιουλίου 2014

Τον πέτυχε να κακοποιεί σεξουαλικά τον γιό του! Και τον έκανε όπως βλέπετε!

Στηρίζουμε τον ΠΕΥΚΩΝΑ.
198540 630x354
Ένας πατέρας στην Daytona των ΗΠΑ έκανε ασήκωτο στον ξύλο, έναν 18χρονο, όταν τον βρήκε να κακοποιεί σεξουαλικά τον 11χρονο γιό του, το πρωί της Παρασκευής.

Ο συγκεκριμένος πατέρας κάλεσε την αστυνομία γύρω στις μία το βράδυ, όταν βρέθηκε πρόσωπο με πρόσωπο με τον δράστη της κακοποίησης ο οποίος ήταν επί τω έργω. Όταν έφτασαν όμως οι αστυνομικοί, βρήκαν τον θύτη Raymond Frolander αναίσθητο στο πάτωμα του σαλονιού. Αιμορραγούσε από το στόμα, ενώ το προσωπό του ήταν γεμάτο μώλωπες.

“Είναι έτοιμος και λιπόθυμος στο πάτωμα για εσάς” είπε ο πατέρας στον τηλεφωνητή που βρισκόταν στην γραμμή. “Τον τράβηξα στο σαλόνι”

Όπως αναφέρουν τοπικές εφημερίδες, ο πατέρας – του οποίου τα στοιχεία δεν δόθηκαν στην δημοσιότητα- είπε στους αστυνομικούς ότι έπιασε στα πράσα τον 18χρονο Frolander να κακοποιεί το αγόρι.

Όταν ρωτήθηκε από την αστυνομία εάν χρησιμοποίησε όπλα, ο πατέρας απάντησε: “Το πόδι και την γροθιά μου”.

Ευτυχώς ο πατέρας του αγοριού δεν έχει κατηγορηθεί για κάτι από την αστυνομία.

“Ο πατέρας φέρθηκε σαν πατέρας. Δεν βλέπω κάτι για το οποίο να μπορούμε να τον κατηγορήσουμε”, είπε ο επικεφαλής της τοπικής αστυνομίας Mike Chitwood. “Υπάρχει ένας 18χρονος που ξεκάθαρα είχε επιλέξει τον στόχο του, τον είχε προετοιμάσει και έκανε σέξ με το θύμα πολλές φορές”

Ο Frolander εκτός από το ξύλο που έφαγε κατηγορείται πλέον για σεξουαλική επίθεση σε παιδί κάτω των 12 ετών. Κρατείται στις φυλακές χωρίς εγγύηση. Έχει μάλιστα παραδεχθεί την κακοποίηση του 11χρονου.

elkosmos.gr

Σχόλιο ΒΤΚ:(όπως το έστειλα πρώτα στον Πευκώνα)
Αν στην Ελλάδα τον είχε κάνει κάποιος πατέρας έτσι τα βωθροκάναλα και οι ΑΡΔ θα μιλούσαν για ανθρώπινα δικαιώματα και λοιπές "δημοκρατικές" μ@λ@κίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου