Κυριακή 6 Ιουλίου 2014

Κάτι πήγε στραβά...


Σίγουρα κάτι πήγε στραβά, αλλά όχι και να μας το πουλάνε για φυσική εξέλιξη.
Ας δούμε ένα παράδειγμα γιατί ούτε και η φύση το βρίσκει φυσιολογικό όλο αυτό.

Έστω πως έχουμε μία ομάδα ελέγχου αποτελέσματος και δύο ή τρεις ομάδες που θα συμμετέχουν σε ένα πείραμα. Η κάθε ομάδα απαρτίζεται από 1000 άτομα και οικειοθελώς δήλωσαν πως για κάποια Χ(έστω 10 ή 20) χρόνια θα ζούσαν σε ένα νησί, διαφορετικό για την κάθε ομάδα, που θα είχαν όλες τις υποδομές και όλα τα δικαιώματα αλλά δεν θα ερχόντουσαν σε άμεση επαφή με τον υπόλοιπο κόσμο. 

Η ομάδα ελέγχου αποτελέσματος θα είχε 500 άντρες και 500 γυναίκες. Η πρώτη ομάδα θα είχε 1000 λεσβίες, η δεύτερη 1000 κίναιδους και η τρίτη 1000 τραβέλια.
Αφού μείνουν, εργαστούν, διασκεδάσουν, κάνουν σχέσεις και συμμετέχουν σε κάθε εκλογική διαδικασία(θα εκλέγουν μέχρι και δικούς τους τοπικούς άρχοντες) μετά από 10 ή 20 χρόνια θα ελέγξουμε το πλέον απλό. 
Τι πληθυσμό έχει η κάθε ομάδα.
Το να υπάρχουν απώλειες από θανάτους είναι δικαιολογημένο, αλλά πόσοι θάνατοι να υπάρχουν αν οι ηλικίες όσων συμμετέχουν δεν είναι μεγάλες;
Πόσα νέα μέλη θα έχουν οι δύο ή οι τρεις ομάδες(λεσβίες, κίναιδοι, τραβέλια);
Πόσα νέα μέλη θα έχει η ομάδα ελέγχου αποτελέσματος;

Αν η φύση θεωρούσε φυσιολογική μία τέτοια εξέλιξη θα επέτρεπε την αναπαραγωγή σε μία ή και σε όλες αυτές τις ομάδες ανθρώπων.
Όπως όμως καταλαβαίνετε όλοι σας ΟΥΤΕ Η ΦΥΣΗ ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥΣ
Κάνει λάθος και η φύση;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου