Παρασκευή, 25 Ιουλίου 2014

Τι καλό που είναι το ΙΣΛΑΜ...

Κλειτοριδεκτομή σε όλες τις γυναίκες διέταξαν οι τζιχαντιστές στη Μοσούλη

Σε ακρωτηριασμό των γεννητικών τους οργάνων, διέταξαν οι μαχητές του Ισλαμικού Κράτους, όλες τις γυναίκες και τα κορίτσια ηλικίας 11 έως 46 ετών στην πόλη Μοσούλη του Ιράκ και γύρω από αυτή, όπως ανακοίνωσε σήμερα ο ΟΗΕ.

«Είναι μια φάτουα (θρησκευτικό διάταγμα) του Ισλαμικού Κράτους για την οποία μόλις ενημερωθήκαμε», δήλωσε η Ζακλίν Μπάντκοκ, η μόνιμη συντονίστρια ανθρωπιστικών υποθέσεων του ΟΗΕ στο Ιράκ, σε βιντεοσύνδεση με τη Γενεύη από την Αρμπίλ.

«Είναι κάτι πολύ καινούργιο για το Ιράκ και κυρίως για αυτή την περιοχή. (Μας) προκαλεί μεγάλη ανησυχία και πρέπει να αντιμετωπιστεί», υπογράμμισε η Μπάντκοκ.

Ο ακρωτηριασμός των γεννητικών οργάνων των γυναικών δεν ήταν ένα συχνό φαινόμενο στο Ιράκ μέχρι τώρα, αλλά αφορούσε μόνο «μερικές απομονωμένες περιοχές», σημείωσε η ίδια.

«Αυτή δεν είναι επιθυμία του ιρακινού λαού ή των γυναικών του Ιράκ σε αυτές τις ευάλωτες περιοχές που είναι γεμάτες τρομοκράτες», πρόσθεσε.

Η Μπάντκοκ επεσήμανε ότι δεν διαθέτει ακριβή στοιχεία σχετικά τον αριθμό των γυναικών που αφορά το διάταγμα αυτό του Ισλαμικού Κράτους, όμως ανέφερε ότι βάσει των εκτιμήσεων του ΟΗΕ «4 εκατομμύρια κορίτσια και γυναίκες ενδέχεται να επηρεάζονται».

Εξάλλου η αξιωματούχος του ΟΗΕ δήλωσε ότι δεν παραμένουν παρά «περίπου 20 οικογένειες χριστιανών στη Μοσούλη», οι οποίες λαμβάνουν την υποστήριξη μη κυβερνητικών οργανώσεων όπως η Caritas.

Κάποιες από τις οικογένειες έχουν ασπαστεί το Ισλάμ, ενώ άλλες προτίμησαν να πληρώσουν το πρόστιμο που επέβαλε το ΙΚ στους χριστιανούς, πρόσθεσε η Μπάντκοκ.

Προς το παρόν το Ισλαμικό Κράτος δεν έχει σχολιάσει τις πληροφορίες αυτές. 

2 σχόλια:

 1. Μην γράφεις κακές κουβέντες για τους λατρεμένους του τσίπρα και των λοιπών εθνοσωτήρων.....
  Θα σε μαλώσουν Βασίλη.

  ΥΓ: Σκέφτεσαι να έρθει κι εδώ αυτός ο νόμος - λέμε τώρα - και να το κάνουν πρώτοι αυτοί στις γυναίκες τους και τις κόρες τους, για να δώσουν το κάλό παράδειγμα;;;????.....

  ΥΓ2: Καλό Σαββατοκύριακο Βασίλη. Πιστεύω να έχει φτιάξει ο καιρός εκεί πάνω......

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Σκέφτομαι πότε θα εξαφανιστεί το Ισλάμ, γιατί αν σκεφτώ πότε θα έρθει εδώ θα σημαίνει πως θα είμαστε και τυπικά σκλαβωμένοι.

   Καλή βδομάδα Δημήτρη. Ο καιρός έχει σχεδόν φτιάξει(ρίχνει κάτι μπόρες ξεκάρφωτες, οι παλιές Αυγουστιάτικες) αλλά έχει πλέον πολλή ζέστη.

   Διαγραφή