Κυριακή 6 Ιουλίου 2014

Υπάρχουν gay στο θέαμα και στα κανάλια;

Οι gay άνδρες και γυναίκες της ελληνικής showbiz.(Υπάρχουν gay στην Ελλάδα;;;;; Πέφτω από τα σύνεφα)

Ο Μέμος Μπεγνής τα έφτιαξε με τον Γιώργο Τσαλίκη το 2009 και μέχρι σήμερα έχουν on-off σχέση.
Ο δε Τσαλίκης είναι παντρεμένος για βιτρίνα και μόνο...

Ο Σταμάτης Κραουνάκης είχε μια σύντομη περιπέτεια με τον Γιώργο Μαζωνάκη.
Αλλά και ο Στέλιος Μάξιμος τα είχε με τον Μαζωνάκη και τον βοήθησε πάρα πολύ στην προώθηση της καριέρας του.

Ο Πέτρος Κωστόπουλος συζούσε επί 2 χρόνια με τον Κώστα Λαλιώτη, στο Παρίσι.
Ο Λάκης Λαζόπουλος πολιόρκησε στενά τον Αλέξη Γεωργούλη, ο οποίος όμως του έριξε χυλόπιτα...
Η Θάλεια Ματίκα είναι λεσβία, ή τουλάχιστον μπάι. Ανάμεσα στις κατακτήσεις της είναι η τραγουδίστρια Ηρώ αλλά και η Ζέτα Μακρυπούλια. Μέχρι που η Θάλεια το γύρισε στους άντρες και η Ζέτα βρήκε παρηγοριά στην Ελισάβετ Κωνσταντινίδου...
Ο Θέμης Γεωργαντάς δεν είναι τόσα χρόνια εργένης από άποψη, αλλά επειδή είναι κρυφός γκέι!
Ο Αντώνης Ρέμος τα είχε κάποτε με τον Πύρρο Δήμα. Επίσης με τον Βέρτη. Επίσης με τον Χατζηγιάννη. Αυτή την περίοδο 'βολεύεται' με τον Κώστα Πηλαδάκη, σύζυγο της Ντορέττας Παπαδημητρίου. Για την τελευταία τίποτα δεν είναι σίγουρο.
Η Βίσση είχε ελεύθερη σχέση με την μάνατζέρ της, Κρίστυ Τσολακάκη. Αλλά και για τον Νίκο Χατζηνικολάου, σύζυγο της Κρίστυ, ακούγονται γκέι φήμες με τον Πρετεντέρη...
Η Ειρήνη Μερκούρη είναι μπάι και έχει στο ενεργητικό της μια αρπαχτή με την Άννα Βίσση!
Ο Αλέξανδρος Ρήγας είχε γκόμενο τον εκκολαπτόμενο σταρ Μαρτσέλο Λεκόμτ, που έγινε γνωστός από το Κόκκινο Δωμάτιο.
Φήμες λένε οτι η Μάρα Δαρμουσλή χώρισε από τον Παύλο Καπώνη για χάρη μιας λίαν αρρενωπής λεσβίας.
Ο Γιώργος Καπουτζίδης και ο Αργύρης Αγγέλου είναι ζευγάρι χρόνια τώρα και συγκάτοικοι.
Η Αποστολία Ζώη αν και στρέιτ, πέρασε από γυναικεία κρεβάτια για να κάνει καριέρα..
Όταν η Ραλλία Χρηστίδου ήταν μέσα στο fame story, μια πρώην της την κάρφωσε στο περιοδικό Very Sorry ώς λεσβία. Αργότερα κυκλοφόρησαν φήμες για σχέση της με τη Δόμνα Κουντούρη, επίσης πρώην παίκτρια του fame story για την οποία ακούγονται ...πολλά.
Ο Νίκος Οικονομόπουλος υπήρξε φίλος, ή κάτι παραπάνω του Ηλία Ψινάκη.
Ο Θοδωρής Μαραντίνης είχε ύποπτα πάρε δώσε με τον Αντώνη Ρέμο, για χάρη της καριέρας του συγκροτήματός του.
Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης είναι γκέι. Αρχικά έβγαινε με την Άρτεμη Αλεξανδράτου για ξεκάρφωμα και τώρα με την συνάδελφό του από την Πολυκατοικία.
Πρίν 6-7 χρόνια, γνωστό trash περιοδικό κυκλοφόρησε με τίτλο εξώφυλλου: ''Βοήθεια, σώστε την κόρη μου από την Πρωτοψάλτη!'' Ο νοών νοείτο.
Ο Σάββας Πούμπουρας θεωρείται το νέο είδωλο των γκέι, ειδικά μετά την ημίγυμνη φωτογράφιση του με τον κ..ο φάτσα φόρα.
Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης είχε σχέση με τον ντράμερ του για χρόνια.
Ο Σταύρος Ζαλμάς συχνάζει σε γκέι μπάρ. Έχει δέ, προτίμηση στα τεκνά.
Ο Χάρης Ρώμας φλερτάρει με νεαρούς άντρες σε δημόσια μέρη.
Κακές γλώσσες λένε οτι η Ελένη Φιλίνη προτιμά τις γυναίκες από τους άντρες.
Τελικά μόνο ο Φώτης Σεργουλόπουλος είχε την μαγκιά να παραδεχτεί τα αυτονόητα.

ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΕΜΕΝΑ, ΟΥΤΕ ΤΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ.
ΓΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ...

Αναρτήθηκε από greekpride



Πήξαμε στους άντρες...και μας απαγορεύουν να μιλάμε ελεύθερα.
Δικαίωμά σας να κάνετε ότι θέλετε στο κρεβάτι σας αλλά μη μας πρήζετε το συκώτι με το νταβατζιλίκι που μας πουλάτε καθημερινά. 

12 σχόλια:

  1. Αδερφές κ παλληκάρια γίναμε μαλλιά κουβάρια, σύντροφε χαχαχα....

    ΥΓ
    Δεν έχει μείνει ακτινίδιο αξύριστο κατά πως φαίνεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σκέφτηκα να την γράψω την έκφραση σαν ΥΓ αλλά είπα "λες να πάρει θάρρος κανένας λιμανίσιος;" και την άφησα εκτός.
      Σήμερα ανέφερα μερικά στην δουλειά(δεν ξέρουν παρά μόνο 4 άτομα ποιος είμαι) και άρχισαν τα κλασικά "Ναι εσύ τα ξέρεις όλα. κλπ κλπ" και όταν τους λες πως τα γράφουν μόνοι τους τότε το βουλώνουν όλοι.

      Διαγραφή
  2. Οκ καποιοι εως αρκετοι ισως να ειναι ομοφυλοφυλοι αλλα το θεωρω αδυνατον να ειναι ολοι τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι αναδημοσίευση. Αν ρωτάς εμένα θα σου πω και για άλλες "κοπέλες" με παντελόνια.
      Τον Παρτσαλάκη γιατί τον έχουν στην άκρη; Αφού δεν τους πηδάει δεν τους κάνει.

      Διαγραφή
  3. Γιατί δεν το παραδέχονται όμως; Είναι κοινό μυστικό, οι περισσότεροι Έλληνες το αποδέχονται πια, και έλεος, είναι κοινό γνώρισμα των καλλιτεχνών, πλέον. Πριν ένα μήνα γύρισα από το gay parade της California, και παραδέχομαι αυτούς τους ανθρώπους που το διαλαλούν. Είναι διαφορετικοί, θα πεις, αλλά όλοι λίγο πολύ είμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν το παραδέχονται γιατί ξέρουν πως δεν είναι ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ. Στη φύση σαφώς και υπάρχουν ερμαφρόδιτοι οργανισμοί αλλά αυτοί είναι η εξαίρεση του κανόνα και συνήθως είναι πολύ απλοί και όχι ζώα, θηλαστικά, ψάρια κλπ. Η φύση(ας μην το πάω Θεολογικά) επιτρέπει ακόμη και την διασταύρωση ειδών(άλογο με γαϊδούρι δίνει μουλάρι) αλλά δεν μπορεί η διασταύρωση να συνεχίσει την αναπαραγωγή. Η Φύση επιτρέπει στο αρσενικό να γονιμοποιεί το θηλυκό(ακόμη και στα φυτά), άρα η συνεύρεση δύο αρσενικών ή δύο θηλυκών αφού δεν οδηγεί σε αναπαραγωγή δεν είναι φυσιολογική.

      Εμένα με καλύπτει η δήλωση του Σιμαρδάνη. Γιατί θα πρέπει να είναι κάποιος περήφανος που είναι πούστης ή λεσβία; Εγώ θα πρέπει να είμαι περήφανος που μου αρέσουν οι γυναίκες και θα πρέπει να κάνω παρέλαση για αυτό;

      Μέχρι και τους αρχαίους Έλληνες φιλόσοφους τους γεμίζουν λάσπη οι αδαείς για να τεκμηριώσουν το λάθος τους. Αν είχαν διαβάσει οι υπόλοιποι για την αρχαία Ελλάδα, τότε αυτοί που θέλουν να λένε πως ο Χ ή ο Ψ φιλόσοφος ήταν πούστης θα έψαχναν να κρυφτούν.
      Προς το παρόν κάνουν τη γνωστή επίθεση περί ομοφοβικών κλπ κλπ κλπ

      Όλοι διαφορετικοί και όλοι ίσοι(όλοι ψηφίζουν, εκφράζονται, εκλέγονται, συμμετέχουν) αλλά γιατί οι πούστηδες και οι λεσβίες να είναι "πιο ίσοι" από τους υπόλοιπους; Δεν μας έφταναν οι Εβραίοι και οι πολιτικοί;

      Στις ΗΠΑ ας κάνουν ότι θέλουν οι απόγονοι των δολοφόνων και το μίγμα τόσων διαφορετικών φυλλών που όμως έχουν αποδεκατίσει, και όσους έχουν μείνει τoυς έχουν φιμώσει, τους πραγματικούς Αμερικανούς(τους Ινδιάνους).

      Διαγραφή
    2. ΆΚΟΥ ΦΊΛΕ ΚΑΤΑΝΟΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΤΟ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΑΘΕΛΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΠΡΟΩΘΕΙΣ ΦΗΜΕΣ=(ΑΝΑΠΟΔΕΙΚΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΥΡΙΩΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ)...!!!ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΔΟΣΗ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠ'ΟΤΙ ΞΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΑΙΣΧΡΕΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ ΟΠΩΣ ΤΗΣ ΜΕΡΚΟΥΡΗ,ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΟΛΟΓΗΣΩ ΑΝ ΘΕΣ!!!Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΑΝΕΒΑΣΕ ΑΥΤΑ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΩΣ ΕΙΠΕ ΝΑ ΜΗ ΤΑ ΠΑΡΕΤΕ ΣΟΒΑΡΑ ΓΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ ΚΑΙ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΑ!!!ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΣ ΟΜΩΣ ΚΑΛΑ ΦΙΛΕ ΤΟΝ ΟΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑΣ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΟΥ ΣΧΟΛΙΟ!!!

      Διαγραφή
    3. Ξεκινάω από την αγένεια να γράφεις με κεφαλαία(μου φωνάζεις δλδ) την γνώμη σου.
      Από τους πιο πάνω("άντρες") έχω γνώση για κάποιους που είναι πουστάρες του κερατά και οι ίδιοι το κρύβουν μόνο όταν βγαίνουν στο γυαλί. Μήπως θέλεις να γράψω και για πολιτικούς; Εκεί να δεις γνώση, μιας και έχω ασχοληθεί πολλά χρόνια με την πολιτική.
      Ας αφήσω όμως αυτά και να σου απαντήσω με το πολύ απλό, από πότε το να προσδώσεις σεξουαλικό προσδιορισμό είναι κατηγορία; Νταβατζιλίκι από πουστράκια και λεσβίες δεν δέχομαι εκτός αν αυτοί παεαδεχτούν πως δεν είναι το φυσιολογικό(η φύση προστάζει την ένωση αρσενικού και θηλυκού) αλλά η εξαίρεση του κανόνα και η εκτροπή της φύσης.
      Για να μην το συνεχίσω άλλο σου υπενθυμίζω πως έχετε δημοκρατία και μπλα μπλα μπλα(δεν συνεχίζω μιας και δεν πιστεύω στο πολίτευμα αυτό, αφού είμαι οπαδός της πολιτείας).
      ΥΓ Μπορείς όμως να μην διαβάζεςι ότι δεν σου αρέσει. Εγώ διαβάζω τους πολιτικούς μου αντιπάλους για να προετοιμάζομαι κατάλληλα. Εσύ γιατί με διάβασες;(ρητορικό το ερώτημα)

      Διαγραφή
    4. Αδελφέ δε σου φώναξα απλά πολλές φορές γράφω με μεγάλα γράμματα για να δίνει προσοχή ο αναγνώστης στο σχολιασμό μου...Με παρεξήγησες..Ίσα ίσα που είμαι άνθρωπος ευγενικός,καλοπροαίρετος στην συμπεριφορά μου..Καμία σχέση με την εντύπωση που σου δημιούργησα και σου ζητάω ταπεινά συγγνώμη για αυτή την παρεξήγηση..Το ξέρω ότι υπάρχουν πολλοί ομοφυλόφυλοι στο χώρο της σοουμπιζ και μη...ακόμα και στη πολιτική..στο κάτω κάτω αυτοί ψήφισαν το σύμφωνο συμβίωσης ομοφυλοφύλων όχι ο λαός!!!Σωστά γράφεις πάντως εκτός στο σημείο του να προσδώσεις σεξουαλικό προσδιορισμό είναι κατηγορία που γράφεις...ΝΑΙ είναι κατηγορία αν δεν έχεις ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ και βασίζεσαι σε ΑΕΡΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΜΥΘΕΥΜΑΤΑ..

      Διαγραφή
    5. Είναι το είδος της κατηγορίας που λες τον Αλβανό, Αλβανό και θίγεται. Ο πούστης είναι πούστης και η λεσβία λεσβία. Μόνο στην σκατοεποχή που ζούμε έχουν τόσα "δικαιώματα" που οι υπόλοιποι φτάσαμε να έχουμε μόνο υποχρεώσεις.
      Και σου ξαναγράφω, αν δεν σου αρέσει μην το διαβάζεις. Δεν μπήκες και σε κάποιο από τα πρώτα σε αναγνωσημότητα blog της χώρας.

      Διαγραφή
  4. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αφού τους ξέρεις γιατί ρωτάς εμένα;
      Για να σου απαντήσω όμως θα σου πω να βρεις το μισθό γνωστής όμορφης Ελληνίδας που έγινε ηθοποιός και παίζει το ρόλο της Σακίρα, αλλά η δική μας όλο φτάνει στην εκκλησία αλλά ποτέ δεν παντρεύεται(ούτε με το πρώην, ούτε με το ...σημερινό αφεντικό της).

      Διαγραφή