Τετάρτη 30 Ιουλίου 2014

Οι παίκτες πήρανε το Χ και η διοίκηση ελπίζει σε χρήματα

Οι παίκτες πήρανε το 0-0 απέναντι στη Σταντάρ Λιέγης. Οι παίκτες και μόνο οι παίκτες.
Απέναντι σε μία ομάδα που ΑΝ το τεχνικό επιτελείο την είχε "διαβάσει" το παιχνίδι θα ήταν πολύ εύκολο. Απέναντι σε μία ομάδα που οι περισσότερες που συμμετείχαν πέρσι στην Σούπερ Λίγδα ήταν καλύτερες ο Αναστασίου παρέταξε ίσως τον πιο φοβισμένο Παναθηναϊκό που έχω δει.

Στο πρώτο μέρος όχι μόνο η ομάδα ήταν άτολμη αλλά και περιορίστηκε σε ρόλο κομπάρσου. Έφτασε στο σημείο να είναι η Σταντάρ στην επίθεση με 2 ή 3 παίκτες και ο Παναθηναϊκός να αμύνεται με 7 ή 8. Πρώτη φορά μετά  την επιστροφή του στην ομάδα χάρηκα που έβλεπα τον Κοτσόλη. Βοήθησε σημαντικά.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα "ξύπνησε" αλλά για λίγο. Μετά επέστρεψε στην "τακτική" του πρώτου μέρους. Ευτυχώς στο τέλος τις προσωπικές μονομαχίες, και εντός περιοχής, τις κέρδισαν οι αμυντικοί μας και μάλιστα καθαρά. Τόσο καθαρά που να μην υπάρχει καμία "σκιά" εύνοιας στο αποτέλεσμα.

Αν υπήρχε προγραμματισμός στην ομάδα αυτή τη Σταντάρ θα την είχαμε κάνει...ΠΑΟΚ. Θα τους βάζαμε τόσα γκολ όσα στον ΠΑΟΚ στον τελικό Κυπέλλου.
Πάμε μωρή Πανάθα στον επαναληπτικό να τους κάνεις γιογιό και να πάρουμε μία άνετη πρόκριση. Όχι για την άχρηστη διοίκηση αλλά γιατί ο Παναθηναϊκός δεν πρέπει να χάνει ούτε σε εσωτερικό διπλό.

17 σχόλια:

  1. για την εποχή που παίζουμε δεν περίμενα να δω κάτι καλύτερο.Αν ήμασταν και πιο προσεκτικοί θα είχαμε καθαρίσει το παιχνίδι από τώρα.Είμαστε το φαβορί καθώς όπως είδα έχουμε και καλύτερη φυσική κατάσταση από αυτούς αν και το πρωτάθλημα τους έχει ήδη ξεκινήσει.Μόνο προσοχή στις αντεπιθέσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αδερφέ τους έφυγε και ο μαύρος που έπαιζε καλά και εμείς θα είμαστε πιο έτοιμοι. Δεν επιτρέπεται όμως να την φοβόμαστε και να παίζουμε τόσο αμυντικά. Μου έλεγε ένας πολύ καλός φίλος, μπαόκι, πως ο ΠΑΟΚ την έπαιξε πολύ εύκολα με τα πιτσιρίκια και εγώ φοβόμουν πως απλά προετοιμαζόντουσαν οι Βέλγοι. Άντε να δούμε πως θα κατεβάσει την ομάδα στο εντός έδρας παιχνίδι.

      Διαγραφή
    2. νομίζω ότι θα την κατεβάσει όπως το πρώτο ημίχρονο.Στηρίζει πολλά ο Αναστασίου φέτος στον Πέτριτς ο οποίος όμως μέχρι στιγμής συνεχίζει όπως πέρσι.Αν συνεχίσει έτσι τον βλέπω να χάνει και την εμπιστοσύνη του Αναστασίου.

      Διαγραφή
    3. Αν την κατεβάσει τόση κλεισμένη στην άμυνα, ειδικά σε εντός έδρας αγώνα, τότε υπάρχει η πιθανότητα να κινδυνεύσουμε. Αν μας βάλουν, έστω και από τύχη, ένα γκολ μετά θα τρέχουμε για δύο.

      Διαγραφή
  2. Ρε πρωτοζωο τους παιχτες το προπονητικο τιμ και ολους τους εμπλεκομενους στο ποδοσφαιρικο παναθηναικο ποιος τους επελεξε? ο τζιγγερ??
    Δεν ειχε διαβασει καλα δλδ το προπονητικο τιμ τη στανταρ για αυτο ο εζεκιελ δεν φανηκε καθολου !
    Μιλαμε εισαι επιστημονας στη ποδοσφαρικη αναλυση!
    Πηγαινε να δεις την ομαδα σου τον ολυμπιακο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ΙΒΒ δεν θα επέλεγε τον εκπαιδευόμενο μάγο(Αναστασίου) και δανεικούς από το κάτω ράφι. Πλήρωνε από την τσέπη του δεν ήταν τσίπης σαν τον χορηγό σου.
      Με 8 πίσω από τη μπάλα όταν αμυνόμαστε ούτε ο Μέσι θα φαινόταν, αλλά την ώρα του παιχνιδιού εσύ έτρωγες σουβλάκια.
      Όχι πως αν δεν πιάναμε το τζόκερ με το τάκλιν του Κουτρουμπή στις καθυστερήσεις ο επιθετικός της Σταντάρ θα έμπαινε με την μπάλα μέσα στο τέρμα.
      Όχι μόνο είσαι γαυρόψυχο σουβλακοδίαιτο γίδι αλλά δεν έκανες τον κόπο ούτε το παιχνίδι να δεις.

      Με τόσα χρόνια που έβλεπα τον Παναθηναϊκό(ως το 2008 γιατί μετά είναι κάτι σαν παναθηναϊκός) έχω πάρει πτυχίο με καθηγητές τους Ρότσα, Ζάετς, Σαραβάκο, Βαζέχα, Γκούμα, Καραγκούνη, Ασάνοβιτς. Εσύ πάρε τον πούλο γιατί μπαλίτσα ακόμη δεν είδες. Ούτε με Σισέ η ομάδα έπαιζε μπάλα(για να μην κάνεις τον κόπο να γράφεις αηδίες).

      Διαγραφή
  3. ναι επαιζε με το μιτου το ραγκουελ τον αντριτς παιχτακια της σειρας!!
    ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ απο τον ΜΕΓΙΣΤΟ ΜΠΑΚΕ (ΖΑΠΟΡΙΖΙΕ)
    Και τον τρισμεγιστο Σκαζνι που ειχε κανει και το περασμα του απο την αλλη ομαδα του ΙΒΒ τον ψοφη !

    Ναι αυτοι δε πιασανε το τζοκερ με το δοκαρι ???? Ποσο γαυρος εισαι?
    Στο ποδοσφαιρο αυτο με τη στρογγυλη μπαλα και τις γραμμες γκολ ειναι οτι περασει τη γραμμη και παει στο πλεχτο μεσα!

    Θυμαμαι ποσα εκατομμυρια κοστισε τοτε η μεταγραφη του μπιδη!

    Τζιγγερ φινιτο? δε σε χαλασε οποτε αλλαξε ομαδα γιατι μαλλον εισαι βαρδινογγιαννικος! γινε Επισκοπη

    ΑΛ ΣΑΟΥΝΤ ΑΡΡΩΣΤΑΚΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ? Μεγαλη βλαση τσακα τελικα σε ποια ομαδα θα κανεις την επενδυση?
    Που ναι ο τσακας οεο? Που ναι ο αλ σαουντ οεο?


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πόσο σας ΠΟΝΑΕΙ όλους εσάς τους τραβεστί οπαδούς που τότε ήμασταν ανάμεσα στις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης και από τους πρώτους χορηγούς σας και μετά(από τον καπετάνιο της κακιάς ώρας και τον αντρίκο το λαμόγιο) έχουμε χαθεί από την κορυφή;
      Πόσο πολύ; Τόσο που όλοι γράφετε(αν δεν είστε όλοι και όλοι 3-4 γίδια) τα ίδια ονόματα όταν ο απλός 35άρης και πάνω σε ηλικία οπαδός μπορεί να αναφέρει δεκάδες.

      ΥΓ Πόσο γελοίος γίνεσαι με τον ΟΦΗ που επί οικογενείας μας στέρησε την Ευρώπη αλλά τότε εσύ δεν υπήρχες. Τράβα να βοσκήσεις στον Μιχαλαριά και τον Τράκη, τη Λέτα και την Δώρα. Εδώ σανό δεν έχει.

      Διαγραφή
  4. Σαραβάκος, Ρότσα, Κυράστας, Αντωνίου, Χ.Δημόπουλος, Ζάετς, Βλάχος, Γεωργακόπουλος, Σαργκάνης, Καλιτζάκης, Κόλεφ, Βάντσικ, Βαζέχα, Αποστολάκης, Φραντζέσκος, Καραγεωργίου, Δώνης, Μπορέλι, Νιόπλιας, Μάρκος, Γκούμας, Γ. Γεωργιάδης, Μπασινάς, Λυμπερόπουλος, Μίκλαντ, Ασάνοβιτς, Καραγκούνης, Χένρικσεν, Βλάοβιτς, Ολισαντέμπε, Σεϊταρίδης, Κωνσταντίνου, Κυργιάκος, Μικάελσεν, Σόουζα, Μινχ, Έκι, Νίλσον, Σαλπιγγίδης, Ίβανσιτς κ.λπ.

    Παράκληση. Να μου βρουν έναν -πλην Μπεργκ- που είναι καλύτερος των προαναφερθέντων και θα χώραγε σε οποιαδήποτε ενδεκάδα της Πανάθας από το 1980 και δώθε. Τώρα αν τα "παιδιά" είναι ανιστόρητα εκτός από αναλφάβητα, αλλάζει. Δεν πιστεύω ότι βγαίνει τίποτε εξάλλου με δαύτους-δαύτο (παίζει να είναι και ένας χαχα).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τους βάζεις δύσκολα. Πριν τον Σισέ δεν γνωρίζουν τίποτα. Ότι στείλει η Λέτα ή η Δώρα γράφουν.

      Διαγραφή
  5. Ωραια ποσοι παικτες απο αυτους που ονοματισες επαιξαν τα τελευταια χρονια επι γιαννη βαρδινογγιαννη στον Παναθηναικο? Και ποσοι εφυγαν κακην κακως?
    Και εν τελη τα τελευταια χρονια της χρυσης εποχης του ΙΒΒ και των εκατομμυριων απο το CH.L τι παικτες παιρναμε?
    Γιατι εγω δεν ειδα κανενα καινουριο βαζεχα ροτσα μπορελι!
    Γηπεδο?
    Ιδιοκτητο προπονητικο?
    Τι? Παραγκα? εκανε κατι για αυτο οσο τα πρωταθληματα πηγαινανε στο λιμανι για πλακα?

    Ανιστορητος εισαι εσυ και το αλλο πρωτοζωο!
    Ο Παναθηναικος εχει πανω απο 100 χρονια ιστοριας και δεν ειναι ομαδα κανενος !
    Ο κοσμος του Παναθηναικου κατεβηκε στο συλλαλητηριο για να αλλαξει μια κατασταση!

    Αμα δε σ αρεσει η σημερινη κατασταση κατεβα με το φιλο σου με ενα πλακατ εξω απο το σκαι
    Βλακα γιατι ο ηλιθιος εχει και μια δοση εξυπναδα που εσυ δεν εχεις καθολου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θύμωσε η Λέτα ή η Δώρα και σου έστειλε πάλι βλακείες. Ο ΙΒΒ έδινε χρήματα για παίκτες άσχετα αν αυτοί έβγαιναν. Τεράστιο παράδειγμα το δίδυμο Μπίσκαν-Κονσεϊσάο. Όχι πως είχε φέρει τεράστιους παίκτες δηλαδή; Αλλά εσύ ρε γίδι μαζί με τις τσοπάνες σου τρώτε σανό και σουβλάκια.

      Δηλαδή με τα πούρα και τον Ούζο έχεις γήπεδο; Αν πεις ναι θα σε βαρέσει το pc σου.
      Έχεις προπονητικό; Τα χωράφια που τα έδωσαν και όνομα αΝήλιο(ούτε ο ήλιος δεν τα βλέπει, μόνο ο αέρας τα φτάνει) δεν είναι προπονητικό. Σε αντίθεση με το στολίδι της Παιανίας που το είχε πάντα η ομάδα ΔΩΡΕΑΝ και φιλοξένησε τους μεγαλύτερους συλλόγους της Ευρώπης.
      Πότε γκρμίστηκε η παράγκα και δεν το κατάλαβα; Τότε όμως ήμασταν στις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης.
      Πότε έχασε το πρωτάθλημα με 40 βαθμούς διαφορά;
      Δεν πάτε να αυτοκτονήσετε όλοι μαζί που αναπαράγετε τις αηδίες που σας στέλνουν μπας και σταματήσουμε οι υπόλοιποι να έχουμε φαγούρα;

      Από όσους κατέβηκαν τότε στο συλλαλητήριο οι 99 στους 100 το έχουν μετανοιώσει.
      Όταν πλέον δεν θα αντέχουμε ούτε λεπτό δεν θα πάμε στον Σκάι αλλά πρώτα στην 13 και τον Κεντρικό για να ξεβρωμίσει ο σύλλογος. Θα δεις τότε τι μπορεί να κάνει η οπαδική μερίδα των 35+.

      Τέλος αν ξαναβρίσεις φίλο του μπλογκ θα φροντίσω να το μετανοιώσεις σε πολλά sites/blogs. Δεν θα έχεις τι να διαβάσεις μετά. Μόνο μαύρο. Κρετίνε.-

      Διαγραφή
    2. Στέφανε μην ασχοληθείς με το γίδι.
      Αν χρειαστεί θα το φροντίσω εγώ. Γιατί κάποιοι το καλοκαίρι ξεχνάνε εύκολα τα μαθήματα από τις φίλες τους στη Β.Ευρώπη.

      Διαγραφή
    3. ΒΤΚ αδερφέ, μεγάλη υπόθεση οι σπόνσορες. Στις δύσκολες μέρες που περνάμε λόγω τρόικας και των ντόπιων προπαγανδιστών της, όπως ο Αλαφραγκούζος, πολλοί παρακαλάνε για λίγο χαρτζιλίκι με αντάλλαγμα τρολάρισμα παντού. Το ίδιο συμβαίνει και σε πολιτικά/ειδησεογραφικά σάιτ, όπου αν διαβάσεις τα σχόλια, καταλαβαίνεις ποιο πολιτικό γραφείο εκπροσωπεί ο κάθε "σχολιαστής".

      Διαγραφή
    4. Κλασικές Ελληνικές Ιντερνετικές Αξίες.
      Και το χειρότερο με όλες αυτές τις κοπέλες είναι πως αν τους αλλάξεις ένα καλώδιο στον υπολογιστή θα πάνε να αγοράσουν άλλο. Ξέρουν να υπερασπίζονται όποιον τις πληρώνει. Και να τα έπαιρναν χοντρά κάτι γίνεται αλλά είναι και πολύ φτηνιάρες.

      Διαγραφή
  6. Κανετε πολυ καλο ζευγαρι!
    συνεχως ξεβρακωνεστε! συνεχως ομως! συνεχισε ετσι!
    Ο μπισκαν με ποσα λεφτα ειχε ερθει και με ποσα ο φλαβιο?

    Επισης καθε χρονο υπηρχε ταριφα 1 η 2 μυρια για τη Παιανια! αλλα αυτα δε στα λεει η κατια ο κωστας και οι υπολοιποι φιλοι σου οσους εχεις δηλαδη γιατι πραγματικα πρεπει να νιωθεις πολυ μονος σου...

    Get a life
    Απειλες αλλου. κριμα γιατι θα χασω τα 5 λεπτα γελιου που μου προσφερετε καθημερινα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Από πότε οι ντυμένες με στριγκάκια σχολιάζουν για ξεβρακώμματα;
      Ψάξε μόνη σου. Σιγά μη σε κάνω άνθρωπο.

      Δεν υπάρχει μεγαλύτερη γελοιότητα από το "Επισης καθε χρονο υπηρχε ταριφα 1 η 2 μυρια για τη Παιανια!". Τα έπαιρνε από την μία τσέπη και τα έβαζε στην άλλη!!!!!
      ΕΛΕΟΣ!!!!!
      ΕΙΣΤΕ ΚΡΕΤΙΝΟΙ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΤΟΣΟ ΣΚΛΗΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ ΤΩΝ ΚΡΕΤΙΝΩΝ.
      Μήπως πλήρωσαν και οι πουράτοι την Παιανία;
      Σανό να μασάς κορίτσι μου όχι μπάφο. Δεν έχεις που δεν έχεις μυαλό, μην πάθεις και κανένα καρκίνο στόματος.

      Εγώ δεν απειλώ, απλά ενημερώνω όπως και παλιότερα. Μάλλον δεν είσαι ενημερωμένη. Θα ακούτε όλες σας το "κρακ" από τα πατατάκια και θα τρέχετε μακρυά από το γήπεδο.

      Διαγραφή