Τετάρτη 9 Ιουλίου 2014

Χοντρές ενδειξεις ... αλλά ακόμη τον αφήνουν έξω

Από πέρσι όλα δείχνουν πως έχουν πάρει απόφαση να μην είναι ο χοντρός στο χώρο του ποδοσφαίρου με τη νέα χρονιά, εκεί βασίστηκε και η προσπάθειά του να μην χάσει ούτε παιχνίδι αλλά ο Παναθηναϊκός του χάλασε τα σχέδια.

Οι συνομιλίες υπάρχουν, οι διάλογοι είναι ξεκάθαροι αλλά ακόμη να φορέσει τη ριγέ στολή ο χοντρός και η ενασχόλησή του με τα κοινά είχε ως στόχο την καθυστέρηση της φυσικής εξέλιξης και της φυλάκισής του. Το ίδιο ισχύει και για τον Αχιλλέα, τον καλό του φίλο. Τι νομίζετε δηλαδή πως νοιάστηκαν ξαφνικά για τις δύο πόλεις με λιμάνια; Προσπαθούν να βρουν τρόπους να γλιτώσουν όσο το δυνατό με λιγότερες «απώλειες».

Τι δεν γνωρίζαμε από όλα όσα ήρθαν στη δημοσιότητα; Δεν απασχολούσε πρώην αστυνομικούς διευθυντές; Δεν έκλειναν όλοι τα μάτια όταν έπεσε η μολότοφ και πυροβολούσαν τον Τζόρβα με αεροβόλο στο λυόμενο; Δεν έχουν έρθει πολλά «περίεργα» αποτελέσματα;(αυτό το έχω εξαντλήσει και με προσωπικές πληροφορίες για θυγατρικές ομάδες των gay)

Για τον χοντρό πλέον ακούστηκαν και άλλα που ίσως να ισχύουν στο σύνολό τους. Ίσως λοιπόν να είναι μπλεγμένος και με τα πλοία που μετέφεραν τις ναρκωτικές ουσίες και εκεί να ήθελαν εξ αρχής να εστιάσουν οι διωκτικές αρχές. Το ποδοσφαιράκι έχει ψωμί αλλά όχι τόσο όσο οι ουσίες.

Όσο νόμιζε πως δεν τον ακουμπούσε κανείς τόσο μιλούσε πιο ελεύθερα και δεν λογάριαζε τίποτα, αλλά κάποιος πιθανότατα μίλησε και είπε πολλά καίγοντας όλο το συνάφι. Ποιος; Κάποιος που έχει πρόβλημα, είναι στην φυλακή και έχει πλέον μόνο όφελος από το να καρφώσει τους παλιούς συνεργάτες που τον ξέχασαν. Όλοι μαζί στη μάσα και μόνο ένας στη στενή; Δεν γνωρίζω κάτι αλλά κάνω υποθέσεις.

Οι ενέργειες του χοντρού είχαν γίνει όλο και πιο απρόσεκτες με αποκορύφωμα την καταστροφή στο μαγαζί του Τζαβέλλα και νωρίτερα του Κωνσταντινέα που όπως αποδεικνύεται έγιναν από οπαδούς της ομάδας των gay. Είπαμε να είναι ηλίθιοι αλλά όχι και τόσο που να πάνε χωρίς λόγο να καταστρέψουν το μαγαζί. Πήραν εντολές και τις εκτέλεσαν.

Το ερώτημα που μένει αναπάντητο και ενοχλεί κάθε οπαδό του Παναθηναϊκού είναι κατά πόσο συνεργάστηκε και συνεχίζει την συνεργασία με τον Αλ Αφ και τον καπετάνιο της συμφοράς. Ο ένας σχεδόν δεν τον ακουμπά με το κανάλι του και ο άλλος «χάθηκε» από το προσκήνιο, ποιος ο ρόλος του καθενός, από αυτούς τους δύο;

Βέβαια αυτό που απασχολεί κάθε λογικό κάτοικο της χώρας είναι ένα. Θα μπει ο χοντρός και τα τσιράκια του στη φυλακή; Θα αποκατασταθεί η αδικία στο ποδόσφαιρο με διαγραφή πρωταθλημάτων και αφαίρεση χρημάτων χορηγιών από ΕΠΟ, Superleague, UEFA; Αν δεν γίνει τίποτα μετά μην ψάχνετε γιατί το ποδόσφαιρο δεν απασχολεί πλέον τον Έλληνα. Κανείς δεν θέλει να ασχολείτε με κάτι τόσο βρώμικο.

ΥΓ Θυμάστε κάποτε που πρόεδρος του Παναθηναϊκού ήταν για ένα φεγγάρι ο Κωνσταντόπουλος; θυμάστε την φυγή του «Χοχοχο»; Ας μην γνώριζε από ποδόσφαιρο ήξερε να ξεκλειδώνει άλλες πόρτες και να βοηθάει στην εξέλιξη των πραγμάτων και ας μην το πιστεύουν ακόμη μερικοί.

ΥΓ 2 Μήπως το αποτέλεσμα της φυγής του «Χοχοχο» που ήταν να πάρει ο χοντρός τους gay και το λυόμενο(50 τοις 100) κοψοχρονιά θύμωσε τον «Χοχοχο» και τώρα εκδικείται; Λέω εγώ τώρα...
ΥΓ 3 Ξέχασα τον κυρ Αντρέα με το Κοχίμπα που θα έκανε την αντίστροφη μέτρηση. Που είναι εκείνο το «παλικάρι»;

7 σχόλια:

  1. Θα γελάσει κ ο κάθε πικραμένος. Κόζα νόστρα με τα όλα της κρίνοντας από όσα διάβασα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν όλα πάνε για μία φορά όπως πρέπει τότε θα πάθουν θλάση οι κοιλιακοί μας από το πολύ γέλιο.
      Βραχιολάκια στους χοντρούς(Αχιλλέα και Βαγγέλη) και όχι μόνο. Ζω για να δω και το ξεβράκωμα των πρώην γαλονάδων που κάλυπταν τους εγκληματίες του λιμανιού.

      Διαγραφή
  2. Δυστυχώς δεν θα γίνει για ακόμα μία φορά τίποτα.Υπάρχει μεγάλη ατιμωρησία και ο μόνος που την πληρώνει είναι ο καημένος ο επιχειρηματίας που χρωστάει ΦΠΑ και στα ταμεία επειδή δεν έχει να πληρώσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό που γράφεις ισχύει, αλλά κάποτε θα αλλάξει και αυτό. Ας είναι από τώρα.

      Διαγραφή
  3. Γιατί φοβάμαι ότι πάλι δεν θα γίνει τίποτα οεο;

    Υ.Γ ο μητροπολίτης Πειραιά έβγαλε όντως επιστολή στήριξης του χοντρού;
    Υ.Γ 2 Τα κανάλια αν εξαιρέσεις το ΣΚΑΙ το έχουν κάνει γαργάρα το θέμα.Χθες στο κόντρα ο έμμισθος δημοσιογράφος του χοντρού παπαγιάννης με τον άλλο έμμισθο δημοσιογράφο κολοκοτρώνη που καπηλεύεται το όνομα του Φιλάθλου στο μπλογκ του κοροίδευαν τον Αλαφ γιατί είπε ότι υπάρχουν απειλές.Για τις βομβιστικές επιθέσεις κατά του ΣΚΑΙ τίποτα οι ξεφτίλες της δημοσιογραφίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όλοι το φοβούνται αλλά ίσως τώρα να γίνει κάτι. Κάτι μεγάλο.

      Δες από τον Πευκώνα http://peykwnas.wordpress.com/2014/07/09/%CE%B5%CF%85%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B7%CF%84%CF%8C%CF%82-o%CE%B9-%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%AF%CF%87%CF%81%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%B9-%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%AC%CE%BD%CE%B5-%CF%81%CE%AC%CF%83%CE%B1/

      Ακόμα και στον ΣΚΑΙ με το ζόρι παίζει το θέμα. Οι πρωινοί γαύροι ίσα που το έπαιξαν για λίγο. Σε ξαφνιάζει κάτι από τη στάση καναλιών και δημοσιοκάφρων; Θα με παραξένευε το αντίθετο.

      Διαγραφή
    2. Υπάρχει αρκετή προώθηση του θέματος στο ΣΚΑΙ και στις ειδήσεις και στις εκπομπές.Εγώ είμαι ικανοποιημένος σε αυτό το θέμα.
      Για τους γάβρους του πρωινού εγώ γουστάρω να τους βλέπω να πρέπει να παίξουν και να τονίσουν το θέμα.Είναι οι ίδιοι που έκραζαν τον Αυτιά και μόλις πήγε στο κανάλι το έκαναν γαργάρα.Άνθρωποι ξεβρακωμένοι πριν κατεβάσουν καν τα παντελόνια τους.

      Διαγραφή