Τετάρτη 9 Ιουλίου 2014

Διοίκηση γαύρων και απατεώνων που ΚΛΕΒΕΙ τον Παναθηναϊκό οπαδό

Έχει κάποιο λόγο ο Αλαφούζος που αφήνει τα παιδιά ελεύθερα να διαπράττουν μία ΚΛΟΠΗ. Βάζουν το χέρι τους στην τσέπη κάθε Παναθηναϊκού οπαδού που επιθυμεί παρά τα προσωπικά του προβλήματα να στηρίξει οικονομικά την ομάδα με την αγορά εισιτηρίου διαρκείας.

Αλαφούζος και Πουρέας δεν θέλουν οπαδούς και φιλάθλους της ομάδας στο γήπεδο αλλά ελεγχόμενα γίδια για να τα κάνουν ότι θέλουν. Πως θα μπορέσεις να πείσεις κάποιον απλό καθημερινό και λογικό άνθρωπο πως τα αίσχη που έχουν κάνει δεν είναι υγεία αλλά σημάδια πως ο Παναθηναϊκός όλο και οδεύει προς τον γκρεμό;

Σας θυμίζουν κάτι οι περιπτώσεις των Φορναρόλι, Αμπέιντ, Μπούρμπος, Φιγκερόα και Κατσουράνη; Όλες είναι διαφορετικές και είναι και ξεχωριστά παραδείγματα «υγείας» που μας οδηγεί στην καταστροφή.

Όλες αυτές είναι περιπτώσεις παικτών που ξεβρακώνουν τους γελοίους που «διοικούν» αλλά με την απειλή της βίας στο γήπεδο μέσα αλλά και στους γύρω χώρους αποφεύγουν τις αποδοκιμασίες.

Ξέρουν καλά πως είναι αδύνατο όλοι όσοι θέλουμε να δούμε την ομάδα ξανά να μεγαλουργεί να είμαστε από κάθε σημείο της χώρας στο γήπεδο κάθε Κυριακή για να προστατεύουμε τους απλούς φιλάθλους από τα ΟΡΚ του Πουρέα. Τα ΟΡΚ βέβαια τα σιγοντάρει και ο Τράκης με την κωλοφυλλάδα του και με όλα τα ΜΜΑ που διαθέτει. Με ένα σουβλάκι και κάποια διαρκείας έχεις ένα μικρό στρατό κρετίνων που δεν έχουν ζωή και είναι έτοιμοι να κάνουν κακό σε κάθε αγνό Παναθηναϊκό μόνο και μόνο γιατί πήραν τέτοιες εντολές. Αν αυτοί δεν είναι γαυροποιημένοι ποιοι είναι;

ΥΓ Αναρωτιέσαι τι μπορούμε να κάνουμε απέναντι σε αυτά τα τσογλάνια; Ας μην έρθουν όλα μαζί αλλά ένα προς ένα και δεν θα ξαναπατήσουν στο γήπεδο παρά μόνο στον Πειραιά που ανήκουν. Σε αυτή την ηλικία και θέλω τουλάχιστον 3 από αυτά για να αρχίσω να κουράζομαι. Ας μην έβγαινε το κόστος για κάθε φορά πάνω από 100 ευρώ και θα τα βλέπανε όλα κωλυόμενα. 

4 σχόλια:

  1. "Ελεγχόμενα γίδια" που φαντασιώνονται ότι είναι αντίπαλοι της Εξουσίας, κοινώς αναρχίδια.
    Χώσε, αδερφέ. Το μόνο ελεύθερο Παναθηναϊκό μπλογκ. Εύγε και καλό κουράγιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να 'σαι καλά αδερφέ.
      Όλοι εσείς που επικοινωνούμε βοηθάτε σημαντικά για να μένει το blog με αυτή τη συχνότητα αναρτήσεων(είμαι και μόνος και δεν είναι εύκολο να είμαι πάντα στην ώρα μου σε πολλά θέματα). Διαφορετικά το ξενέρωμα από τις επιδόσεις της ομάδας είναι πολύ μεγάλο.

      Διαγραφή
  2. Καλημέρα Βασίλη.Αδερφέ συνέχισε έτσι δεν θα τους αφήσουμε να ηρεμήσουνε ούτε λεπτό.Οι τίτλοι τέλους για τους εκτοξευτές πλησιάζουνε.Πάλι οι ίδιοι λίγοι θα πηγαίνουνε Λεωφόρο και στο ΟΑΚΑ για τους Ευρωπαϊκούς αγώνες εαν περάσουμε τα προκριματικά,θα εκφραστεί η σιωπηρή πλειοψηφία πιστεύω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάνο καλησπέρα.
      Πλέον οι απαιτήσεις αυξήθηκαν. Πέρσι πήραμε Κύπελλο και τη δεύτερη θέση(άρα προκριματικά Τσ.Λ.) και φέτος αύξησε τις τιμές των διαρκείας. Άρα ΠΡΕΠΕΙ να πάρει ΝΤΑΜΠΛ.
      Θα πέσει γιούχα στον μπουκλάκια και τα παιδιά που δεν θα ξέρουν από που τους έρχεται.

      Διαγραφή