Κυριακή 6 Ιουλίου 2014

Σε μερικά χρόνια καθόλου απίθανο να έρθει στην Ελλάδα για τον Ολυμπιλαγό

Θυμάστε τι είχαν πει οι gay μετά την γκέλα που είχαν κάνει με τον Άρη;
"Ήταν ψηλό το χορτάρι"
Αφού γουστάρουν βουτηχτές και μάλιστα γκρινιάρηδες, δείτε ποιον  θα πάρουν σε λίγα χρόνια.

ΥΓ Βασίλη είπαμε είναι παιχτούρα αλλά δεν τον μπορώ τον ξινό να διαμαρτύρεται συνέχεια. Μου έρχεται να τον χτυπάω στο κεφάλι μπας και σταματήσει, όπως έκαναν μερικά παιδικά παιχνίδια παλιότερα.

4 σχόλια:

  1. Καλημέρα Βασίλη.Ο καλύτερος βουτηχτής για τους εξπέρ του είδους gay.Κάθε αγώνας τους θα τελειώνει με 3,4 πέναλτι υπέρ τους.Βλέπω τους παίχτες των gay να έχουνε την φωτό του Ρόμπεν στο δωμάτιο τους,και να βλέπουνε τις βουτιές του σε dvd για να μαθαίνουνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάνο καλησπέρα.
      Αδερφέ δεν θυμάμαι αν σε είχα ρωτήσει την ηλικία σου ποτέ(ξεχνάω κιόλας) αλλά όσοι έχουμε δει Ίβιτς, Καραπιάλη, Τζόρτζεβιτς δεν μας φοβίζει ο Ρόμπεν. Αυτός ξέρει και 100 κιλά μπάλα τουλάχιστον, πέρα από το χρυσό που διεκδικεί στις καταδύσεις.

      Διαγραφή
  2. Καλημέρα Βασίλη.Όχι δεν με είχες ρωτήσει ηλικία είμαι 32 οπότε έχω δει τα ηρωϊκά παπαουτσέλια πέναλτι.Εννοείται πως ο Ρόμπεν ξέρει 100 κιλά μπάλα το είπα χάριν αστεϊσμού.Δυστυχώς όμως δεν θα χαρούμε άλλες βουτιές του,γιατί οι Αργεντίνοι θα πάνε τελικό και φυσικά θα το πάρουνε μέσα στην Βραζιλία απο τους διοργανωτές,που πιστεύω θα περάσουνε και αυτοί τους Γερμανούς.FORZA ARGENTINA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στον γραπτό λόγο πολλές φορές δεν μπορούμε να καταλάβουμε το χιουμοριστικό αλλά το υποθέτουμε με κάθε επιφύλαξη. Καθόλου απίθανο να τον αντιγράφουν αλλά μόνο στις βουτιές!!!
      Από τους 4 που έμειναν προτιμώ την Ολλανδία για τον Φαν Πέρσι και τον Σνάιντερ. Βέβαια όποιον υποστηρίζω σε αυτό το μουντιάλ πάει σπίτι του, έστω και στα πέναλτι.
      Καλησπέρα αδερφέ μου και καλό αγώνα να δούμε το βράδυ.

      Διαγραφή