Τετάρτη 2 Ιουλίου 2014

Ποια είναι η μεγαλύτερη ΚΟΤΑ αυτή τη στιγμή στο Ελληνικό ποδόσφαιρο;

Πρώτα σκέφτεστε, μετά το λέτε φωναχτά για να το ακούσετε και μετά διαβάζετε τη συνέχεια.
Τελικά τι απαντήσατε;
Σάντος; ΑΡΔ; Μήπως άμπαλους "bloggers"; 
Η μεγαλύτερη ΚΟΤΑ, ΚΟΤΑΡΑ δηλαδή είναι ο Σάντος αδέρφια μου.
Έφυγε η κότα η λυράτη και άφησε αιχμές για τους παίκτες του στο τελευταίο παιχνίδι της Εθνικής.

Μωρή κοτάρα πόσους παίκτες επέλεξες μόνος, πόσους σου έδωσε η ΕΠΟ(γαύρος) σε χαρτάκι και πόσους έφερε ο Κώτσος στην Εθνική. Θυμάμαι πως πήγε ο Κώστας Χαλκιάς στο Euro 2012... Ποιος τον πήρε με νταβατζιλίκι; Ποιος;

Μωρή Πορτογαλική ΚΟΤΑΡΑ αφού σε κάθε παιχνίδι που ήσουν στον πάγκο κάποιοι έκαναν ότι ήθελαν τώρα σε πείραξε; Τράβα τώρα στην Εθνική Ταμπόν....εεεε Γκαμπόν και άντε να γλιτώσεις το ξύλο από τους μαύρους.

Κότες είναι και όλοι οι ΑΡΔ(βλέπε Γατούληδες και λοιπά σούργελα) που δεν τόλμησαν ποτέ να του ασκήσουν κριτική και προσπαθούν να μας πείσουν πως η Εθνική έκανε την φοβερή πορεία ενώ έχασε την μεγαλύτερη ευκαιρία για διάκριση και πρόκριση στους 8.

Κότες και όλοι οι "bloggers" που δεν έγραψαν για τον άμπαλο ούτε λέξη.

2 σχόλια:

  1. Καλημέρα Βασίλη.Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου και δεν έχω να προσθέσω τίποτα άλλο.Όλο το σύστημα έχει κάνει την Εθνική κάτι σαν ιερή αγελάδα,που κανένας δεν πρέπει να κριτικάρει και μόνο να αποθεώνουμε.Όποιος τολμήσει να πει κάτι αρνητικό γίνεται αμέσως κομπλεξικός και ανθέλληνας.Όσο και να θέλουνε όλοι δεν θα γίνει όλος ο κόσμος χειροκροτητές και η καλόπιστη κριτική μόνο καλό κάνει.Δυστυχώς υπάρχουνε πάρα πολλοί άμπαλοι οι γνώστες που δεν μας αρέσουνε, και λένε αλήθειες απλά εξαφανίζονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα Μάνο.
      Αν δεν τα γράφεις "στρόγγυλα" δεν γίνεσαι δημοσιοκάφρος. Όπως κάθε επάγγελμα έτσι και εδώ περνάς από εκπαίδευση. Αν γράφεις ότι βλέπεις τότε δεν προχωράς.
      Η Εθνική δεν είναι ιερή αγελάδα αλλά ένα σύνολο από ιερά μοσχάρια και κάποιους λίγους αποδιοπομπαίους τράγους(βλέπε Βύντρα).

      Διαγραφή