Πέμπτη 17 Ιουλίου 2014

Και ξεπουλάνε και τα χρέη αυξάνονται. Πούλησαν και τον Καπίνο.

Πέρσι ήταν ο Μαυρίας και ο Καρνέζης.
Φέτος ο (ατίθασος)Καπίνο.
Τον Γενάρη ποιος;

Από τη μία μεριά ξεπουλάτε παίκτες ΒΑΣΙΚΟΥΣ της ομάδας, για να βγούνε τα λειτουργικά έξοδά της και το "μπούκωμα" στους ΤΣΑΤΣΟΥΣ του πουρέα. Και από την άλλη τα χρέη δεν μειώνονται καθόλου.
Διοίκηση χωρίς να βάλεις το χέρι στην τσέπη δεν γίνεται. 
Δεν γίνεται μόνο να "κλεβεις" εν ψυχρώ μέσω εισιτηρίων και καρτών διαρκείας τον κόσμο, βάζοντας καπέλο σε αυτά και ζημιώνοντας τον Ερασιτέχνη. Έναν Ερασιτέχνη που και εκεί η διοίκηση είναι "επαγγελματική".

Έστειλαν τον Καπίνο στην Μάιντς. Πλάκα μας κάνουν και μάλιστα χοντρή.
Διαβάστε τι δήλωσε ο παίκτης για την επίσημη σελίδα της νέας του ομάδας στο fb.
"Το όνομα μου είναι Στέφανος Καπίνο, είμαι 20 ετών, τερματοφύλακας από τον Παναθηναϊκό. Μόλις υπέγραψα στην Μάιντς και είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ και ανυπομονώ να παίξω το πρώτο μου παιχνίδι με την ομάδα. Ανυπομονώ να συναντήσω τους συμπαίκτες μου και τους προπονητές μου και ανυπομονώ να αγωνιστώ στην Bundesliga"

Ξεπουλάνε ότι καλύτερο έχει η ομάδα για να μην μείνουν στεγνοί και φανεί η γύμνια τους. Περιμένω να δω ανακοίνωση από τους ΤΣΑΤΣΟΥΣ με τα σουβλάκια που να κράζουν τη διοίκηση. Περιμένω να ανακοινώσουν αποχή για η νέα σεζόν. 

Είστε λίγοι και όλοι σας κωλόγαυροι, στην ψυχή και στη νοοτροπία.

6 σχόλια:

  1. Αφού το έβγαλαν και το καλοκαιρινό μεροκάματο Βασίλη, δεν πρόκειται να δεις τίποτα.
    Οι τύποι είναι εκτός από γαβρόψυχοι και σκατόψυχοι.
    Δεν τους ενδιαφέρει ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ.
    Το μόνο που τους νοιάζει είναι να βγαίνει ο επιούσιος και το καθημερινό χόρτο....
    Όλα τ άλλα, μείζονος σημασίας, για να μήν πω ότι δεν έχουν καθόλου, είναι γι αυτούς.

    Μόνο με πλήρη αποχή όλων μας από τα δρώμενα της ομάδας, μπορεί να ταρακουνηθούν λίγο ...
    Αν και δεν το βλέπω τόσο πιθανό, έχουν δέσει καλά τα πάντα.
    Απελπισία....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Περίμενε μην έρθει καμία προσφυγή από κανένα μάγο τύπου Τοτσέ και έχουμε νέα επεισόδια.
      Το καλοκαίρι είναι μακρύ. Έχει και Αύγουστο.

      Διαγραφή
  2. Καλημέρα Βασίλη.Τι να πούμε μας καταντήσανε Ξάνθη παίρνοντας τους παίχτες μας άλλες ομάδες κοψοχρονιά.Απο που και ως που ξεπουλάνε έναν απο τους ανερχόμενους Έλληνες τερματοφύλακες.Ντροπή και Αίσχος για τον πιο ιστορικό σύλλογο.Κάποια στιγμή πρέπει και τα πρόβατα επιτέλους να ξυπνήσουν,πόσο κουτόχορτο ακόμα πρέπει να μασήσουνε.Για τους καταστροφείς όλα πάνε καλά και ο ΠΑΟ κατάντησε μικρομεσαία ομάδα,ο απλός φίλαθλος κάποτε πρέπει να αντιδράσει,και να τους αναγκάσει να φύγουνε πριν εξαφανίσουνε τελείως τον ΠΑΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα Μάνο.
      Όσο υπάρχει σουβλάκι τα γίδια θα είναι καλά. Ευτυχώς για αυτούς που οι περισσότερες από τις υπόλοιπες ομάδες του πρωταθλήματος είναι τόσο χάλια που κρύβεται η "γύμνια" του Παναθηναϊκού μας.
      Κανείς δεν είπε να μην πουλήσει η ομάδα παίκτες αλλά στα 25 και όταν έχεις ήδη έτοιμο τον επόμενο 20άρη ίσης ή μεγαλύτερης αξία και φυσικά σε μεγαλύτερο σύλλογο και όχι στη Μάιντζ.

      Διαγραφή
  3. εμένα BTK δεν με ενόχλησε που πούλησαν τον Καπίνο.Εμένα με ενόχλησε που πέρσι χάθηκε μία χρονιά χωρίς να προωθηθεί κάποιος τερματοφύλακας από την ακαδημία.Ο Κοτσώλης ένας τερματοφύλακας της μετριότητας έφαγε την θέση κάποιου πιτσιρικά που θα μπορούσε αυτή τη στιγμή να είναι ο βασικός στην ομάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πως δεν είχε στην προπόνηση τον Ταμπάκη;
      Ο Καπίνο αν τα είχαν βρει(με κάποια ομάδα) στην τιμή θα είχε φύγει από πέρσι. Δεν τα βρήκαν και έμεινε. Σε εκείνο το σημείο επιστράτευσαν τον Κοτσώλη. "Έβαλε" μυαλό στον Καπίνο δείχνοντας τις "σωστές" κινήσεις. Ειδικά μετά το παιχνίδι της Εθνικής παρέδωσε μαθήματα ο μετρ Κοτσώλης.
      Με αυτή τη "διοίκηση" αδερφέ και οι πιτσιρικάδες που βγήκαν σε άμυνα και επίθεση επιτυχία είναι.

      Διαγραφή