Δευτέρα 21 Ιουλίου 2014

Δείτε τι τους προωθεί η Λέτα για σχόλιο

Με πράσινο και έντονα τα δικά μου σχόλια. Για να γελάσουμε λίγο. Το σχόλιο είναι από εδώ.
"Ρε αστειε τυπε που πραγματικα οτι γραφεις ειναι για γελια μα οτι γραφεις ομως και πας να καταριψεις τους νομους του ποδοσφαιρου τσοπανη !(Ακόμη δεν ασχολήθηκα με την σημερινή 13 και τα γίδια της για να με αποκαλείς τσοπάνη.)

Πρωτον δεν ηρθε ως κορυφαιος γιατι πολυ απλα δεν θα εφευγε! Ηταν τραγικος!(Αν ήξερες και Αγγλικά για να διαβάσεις τι λένε για την πορεία της Λίβερπουλ το 2005 και τη συμβολή του θα σε έπαιρνα στα σοβαρά, τώρα απλά με πιάνει φαγούρα. Δηλαδή οι κορυφαίοι για τους οπαδούς δεν φεύγουν ποτέ; Να μην το συνεχίσω γιατί έτσι αθωώνεις τον ΙΒΒ για όσους παίκτες δεν τους στέρησε το Ευρωπαϊκό όνειρο.)

Οπως και ο Κονσεισαο που ηταν μεγαλη Παλτουδια! απο τις μεγαλυτερες!(Το γεγονός πως δεν έπιασε στον Παναθηναϊκό και πως όλοι τον έκραζαν από το πρώτο λέπτό δεν μειώνει ούτε την αξία του αλλά ούτε και το ποσό που πλήρωσε ο ΙΒΒ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ για να τον φέρει στον Παναθηναϊκό. Όλες οι μεταγραφές επί Αλαφούζου 4εκ ευρώ δεν κάνουν.)


Και αν υπηρχε σωστη διαχειριση στη ποδοσφαιρικη ομαδα δε θα ερχοταν ποτε!(;;;;;;;;;;;;;;;; Μόνο η Λέτα καταλαβαίνει τι εννοείς.)

Ο πρανιτς καρφωσε τους γαυρους μεσα στο κοτετσι!(Και αυτό αποδεικνύει την αξία του; Δηλαδή ο Χαριστέας που μας οδήγησε στο Euro του 2004 έπρεπε να παίζει στη Ρεάλ; Μπε ρε.)


Μηπως σε πονεσε και σενα η 3αρα ? (Ναι το είχα παίξει 0-4 και έχασα το στοίχημα γιατί δεν έβαλε και ακόμη ένα.)

Εσυ που υποστηριζεις οτι ξερεις γραφη ενω εγω δεν γνωριζω φαινεται οτι οι γνωσεις σου περιοριζονται μονο στο να γραφεις γιατι απο ουσια και νοημα κανενα! (Ότι θέλει ο πελάτης, μόνο προφιτερόλ μη ζητήσεις γιατί πήγε όλο εξαγωγή. Ξέρει ο Μιχαλάκης ο Πακιστανός.)

Στην εξυπναδα κοντραρεσαι με το σημαιακι του κορνερ! (Είπαμε ότι θέλει ο πελάτης. Σιγά μην ασχοληθώ για να σου απαντήσω.)

Τζιγγερ γυρνα πισω και φερε και το Σκαζνι" (Φτάνει η στιγμή που θα τους παρακαλάτε να αναλάβουν και μετά θα κάθεστε με κλειστό το στόμα σαν καλά κορίτσια. Κλειστό και χωρίς σουβλάκι.)

6 σχόλια:

  1. Ωπ, τώρα είδα ότι έκανες ξεχωριστή ανάρτηση. Μπίλαρε, είσαι αρχηγός φίλε. Συνέχισε να επιτρέπεις τα σχόλια τους. Επιθεώρηση τα άτομα. Επιχειρήματα καφενείου, κραυγές, βρισιές και τα γνωστά. Γ.Ι.Δ.Ι.Α. ΑΕ. Η χαρά του εκάστοτε μεγαλο-παράγοντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτοί νομίζουν πως θα τους κόβω αν δεν μου αρέσουν όσα γράφουν επειδή αυτοί όποτε έστειλα με έκοψαν. Αν έβαζε και όνομα θα ήταν ακόμη καλύτερα. Από τον τρόπο γραφής καταλαβαίνω πως δεν είναι ο γνωστός Γιώργος, αιώνιο γίδι, αλλά νέο φυντάνι. Ζήτημα να πρόλαβε να δει Σαραβάκο και Βαζέχα. Για Ρότσα, ζάετς και πιο πίσω δεν κάνω λόγο.

      Διαγραφή
  2. ΘΑ ΚΑΝΩ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ BILL ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΘΩ ΟΤΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ AYΤΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΧΟΛΙΑΣΩ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΘΑ ΚΑΝΩ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΣΑΝ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΟΥ ΤΑ ΧΩΣΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΛΕΩ ΣΑΝ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΤΑ ΒΡΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΒΑΛΩ ΟΛΟΥΣ ΣΤΗ ΣΕΙΡΑ ΣΑΝ ΒΑΣΙΛΗΣ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ "ΑΝΩΝΥΜΕ"?ΦΑΕ ΤΩΡΑ ΕΝΑ ΜΕ ΑΠ'ΟΛΑ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΛΙΓΟ Ο ΠΙΤΟΓΥΡΟΣ ΤΕΛΟΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλημέρα Βασίλη.Συνέχισε έτσι να τους εκθέτεις οι άνθρωποι είναι απλά αστείοι και με IQ αμοιβάδας αν και προσβάλω αυτούς τους μονοκύτταρους οργανισμούς.Δυστυχώς και οι 2 αυτοί παίχτες,δεν μπορέσανε να δείξουνε την αξία τους που είναι μεγαλύτερη του Πράνιτς και του Μέντες που τώρα αποθεώνουνε.Τουλάχιστον ο ΙΒΒ τους πλήρωσε απο την τσέπη του και δεν τους χρεώθηκε ο κόσμος.Αλλά είπαμε πάνω απο όλα η επανάσταση και να φύγει η οικογένεια Viva la revoluciόn πρόβατα μπεεεεεε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάνο καλησπέρα.
      Ρε συ τους έχω βαρεθεί. Κάθε φορά 1-3 σχόλια με το ίδιο στυλ(πλην του γιώργου που μ@λακοφέρνει πιο πολύ και θέλει περισσότερες επαναλήψεις).
      Τώρα που 8 μέρες πριν το πρώτο Ευρωπαϊκό παιχνίδι δεν έχεις έτοιμη την ομάδα τι κάνεις κύριε ΜΕΛΟΣ της ΠΣ; Στέλνεις τα σχόλια της Λέτας σε όποιον διαφωνεί.

      Διαγραφή