Δευτέρα 14 Ιουλίου 2014

Αυτός ο Ιγκουαΐν...

θα πρέπει να έχει συγγένεια με τον...

Διαφορετικά δεν εξηγείται πως δεν το πήρε η Αργεντινή.

8 σχόλια:

  1. Εγώ νομίζω ότι η ανυπαρξία του Μέσι ήταν αυτή που κόστισε χτες.Ο τύπος περπατούσε σε όλο το παιχνίδι.Μόνο ο φραπές του έλειπε.
    Για τον Ιγκουαιν έχεις δίκιο αλλά να πω την αλήθεια και αυτόν όπως και τον Αγκουέρο και τον Παλάσιο δεν τους έχω και σε ιδιαίτερη εκτίμηση.Όχι ότι δεν είναι καλοί ποδοσφαιριστές αλλά τους δικαιολογώ γιατί δεν είναι το κάτι τρομερό που είναι ο Μέσι.
    Ο Μέσι χτες έχασε μία ευκαιρία ζωής να ανέβει στο ίδιο σκαλί με τον Μαραντόνα.Πράγμα ανεπίτρεπτο για παίχτη της κλάσης του.Στην τελική αν δεν μπορούσε ας ζητούσε αλλάγη.Ο προπονητής όποιος και αν ήταν δεν θα μπορούσε να τον βγάλει οπότε αν αυτός δεν ένιωθε εντάξει έπρεπε να θυσιάσει την ματαιοδοξία του να μείνει μέχρι τέλους μην τυχόν και πάρουν το Μουντιάλ χωρίς αυτόν μέσα και να πει του προπονητή βγάλε με έξω.
    Αν είχε βγει με Αγκουέρο στη θέση του και μπροστά Παλάσιο και Ιγκουαίν του πούστη κάποιο σουτ θα πήγαινε στα δίχτυα.
    Τους Γερμανούς χρόνια δεν τους πάω.Μου την σπάνε πως το λένε.Δεν μπορώ όμως να μην παραδεχτώ ότι είναι μαχητές και ξέρουν τι θέλουν.Ειδικά αυτός ο Σβαιστάιγκερ ήταν συγκλονιστικός.Εγώ όταν τον είδα μετά και από το χτύπημα που δέχτηκε και έτρεξαν αίματα να ζητάει να μπει πάλι μέσα ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΑ.
    Την μισή μαχητικότητα του Σβαιστάιγκερ να είχε ο Μέσι θα το είχαν σηκώσει οι Αργεντίνοι.Όσο για τη χρυσή μπάλα που έδωσαν στον Μέσι ας την βάλει στον πάτο του.Συγνώμη για τα μπινελίκια ΒΤΚ αλλά πραγματικά στενοχωρήθηκα.Γούσταρα πολύ να το σηκώσουν οι Αργεντίνοι μέσα στην Βραζιλία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το παιχνίδι αδερφέ μου ήταν αδιάφορο οπαδικά και το παρακολούθησα πιο πολύ σαν φίλαθλος και μετά πολύ λίγο σαν οπαδός(υπέρ της ομάδας του Μασεράνο). Λατρεύω την Γερμανική νοοτροπία(δύναμη και προσπάθεια μέχρι το τέλος) αλλά να παίζουν Γερμανοί και όχι ΟΗΕ Την ομάδα της Γερμανίας με Καν κλπ την υποστήριξα πολλές φορές.

      Αδερφέ ποιος Μέσι. Αυτός είναι καλός μόνο για την Ουεφαλόνα. Εκεί έμαθε, εκεί όλα γυρνάνε γύρω του και εκεί θα μείνει. Ούτε στο μικρό δάχτυλο του Μαραντόνα και τον Κέμπες τον βλέπει με τα κιάλια. Αν δεν έπαιζαν με την Γερμανία πόσοι θα τους υποστήριζαν; Αν ήταν οι Ολλανδοί που έδειξαν καλή μπαλίτσα όλοι θα ήταν με τους Ολλανδούς. Η Αργεντινή ήταν η ψυχή του Μασεράνο, ο Ρομέρο και οι υπόλοιποι. Με δύο παίκτες δεν παίρνεις Μουντιάλ.

      Διαγραφή
  2. Πάντως και οι Γερμανοί δεν ήταν κάτι το διαφορετικό από τους υπολοίπους.Γενικά πολλοί παίχτες ονόματα ξεβρακώθηκαν σε αυτό το Μουντιάλ.Αφού υπάρχουν κορόιδα που τους δίνουν τα εκατομμύρια που ακούγονται ότι παίρνουν μαγκιά τους όμως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το πρωί θα κάνω τον απολογισμό του Μουντιάλ, όπως εγώ το είδα. Έχω χρόνια όμως να δω την Γερμανία να στηρίζεται σε 1-2 παίκτες.
      Σωστή η παρατήρηση για τα κορόιδα αλλά σκέψου τις αθλητικές εταιρίες και τα ψεύτικα στοιχεία.

      Διαγραφή
  3. Αν είναι δυνατόν η Αργεντινή να χάσει απο αυτήν την Γερμανία την κούπα.Η μισή Αργεντινή γιατί η άλλη μισή είναι ο Μέσι που δεν υπήρχε στο ματς,κόντραρε την δήθεν Γερμανική μηχανή και υπερομάδα για τους φωστήρες δημοσιογράφους και θα έπαιρνε την κούπα.Τακτικά ο Σαμπέγια κέρδισε τον πολύ Λεβ εκτός του λάθους της αλλαγής του Λαβέτσι.Ο Ιγκουϊν είναι σίγουρα συγγενείς του Γκέκα δεν υπάρχει αμαφιβολία.Όσο για τον Μέσι δείχνει ότι δεν χωράει στα παπούτσια των Μαραντόνα και Κέμπες χάνοντας την μεγαλύτερη ευκαιρία να σηκώσει την κούπα μέσα στην Βραζιλία και να γελάμε για 40 χρόνια.Πραγματικός ηγέτης ο Μασεράνο και μελλοντικός ο Ντι Μαρία που εαν έπαιζε θα λέγαμε άλλα τώρα.Όσο για τους Γερμανούς είναι υπερτιμημένοι και ευτυχώς είχανε τον Νόϊερ,αλλιώς θα είχανε αποκλειστεί απο την Αλγερία.Δεν πειράζει στη Ρωσία η Αργεντινή θα ανέβει στο θρόνο της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επιτέλους!!! Διαφωνούμε αδερφέ και το γουστάρω.
      Ο Μέσι είναι υπερ- υπέρεκτιμημένος παίκτης και δεν θα γίνει ποτέ ηγέτης της Αργεντινής. Το 1986 το πήρε μόνος ο Μαραντόνα, το 1990 είχε παρέα τον Κανίγια(αν θυμάμαι καλά) και το 2004 η ομάδα ήταν φουλ και γούσταρες να τους βλέπεις(άσχετα αν ο Ντιέγκο είχε άλλα στο μυαλό του). Ο Μέσι στα δικά μου μάτια δεν φτάνει ούτε τον Μπατιγκολ.
      Για τον Σαμπέγια δεν έχω να γράψω κάτι καλό. Στα εύκολα ματς καθάρισε ο Μέσι με γκολ στο 2.395 και προκρίθηκε χωρίς να παίξει μπάλα. Η άμυνα τους έδωσε την πρόκριση με την Ολλανδία και ο Μασεράνο ειδικά.
      Ευτυχώς για τον Άγγελο της Μαρίας θα συμφωνήσω. Παικτούρα ο άσχημος.
      Θα διαφωνήσω όμως και πάλι για την Γερμανία.(θα το αναλύσω στην επόμενη ανάρτηση).

      ΥΓ Αν μπορείς κράτα στο πίσω μέρος του μυαλού σου την Νιγηρία για το επόμενο Μουντιάλ. Πολύ καλή ΟΜΑΔΑ.

      Διαγραφή
    2. Αμήν σε όσα είπες, φίλε. Ο Ντιέγκο είχε την αλητεία την οποία ο Μέσι δεν έχει. Δεν είναι ηγέτης αλλά με διαφορά από τον δεύτερο ο παίκτης που φοβάσαι να μαρκάρεις. Τον έκαψαν οι σιχαμένοι της Μπάρτσα αλλά αυτό είναι για άλλη συζήτηση. Επίσης, Ο Ντιέγκο είχε αρχικά Πασαρέλα, Μπουρουσάγκα κ μετά Κανίγια.
      ΥΓ
      Τα 3 τετ α τετ Ιγκουαίν, Μέσι, Παλάσιο να θυμίσω. Ένα από αυτά να έκανε το 1-0 και τα ρομπότ θα έπαιζαν όπως με Γκάνα.

      Διαγραφή
    3. Σωστό το ΥΓ, αλλά δεν μπήκε ούτε ένα από τα 3 και αυτό έκανε την διαφορά.

      Διαγραφή