Κυριακή 13 Ιουλίου 2014

Καλή η απόφαση του ΚΑΣ αλλά δεν χαίρομαι

Αντί για την Δευτέρα τελικά το ΚΑΣ μας ανακοίνωσε την απόφασή του την Παρασκευή. Μία απόφαση που χαροποίησε τον Παναθηναϊκό και άφησε μία πικρία στον ΠΑΟΚ. Ο Παναθηναϊκός πλέον μπορεί να συμμετέχει στα προκριματικά του Τσου Λου. 
Δεν ξέρω γιατί αλλά από χθες το πρωί που κάθισα και σκέφτηκα τι σημαίνει αυτή η απόφαση είναι πολλά που δεν μου αρέσουν.

Για να αρχίσω από κάπου θα ζητήσω να αλλάξετε θέση στα ονόματα των δύο ομάδων που εμπλεκόντουσαν στην υπόθεση. Για σκεφτείτε να ήμασταν εμείς στη θέση του ΠΑΟΚ; Θα γράφανε όλοι τα ίδια όλοι όσοι έχουν blogs, sites ή αρθρογραφούν κάπου; 
Και επειδή κάποιοι(οι ίδιοι καθοδηγούμενοι πάντα) θα σκεφτούν σαν φυτά το εξηγώ. Αν ο Παναθηναϊκός τιμωρούνταν με αφαίρεση βαθμών για ένα παιχνίδι που δεν ήταν στα play off αλλά οι βαθμοί μείωναν την βαθμολογία των play off, τι θα λέγατε/γράφατε; Θέλεις να τιμωρήσεις με αφαίρεση βαθμών; Καλά κάνεις αλλά θα αφαιρεθούν από την βαθμολογία του πρωταθλήματος και όχι των play off. Αν είχαν αφαιρεθεί από το Πρωτάθλημα τότε δεν θα υπήρχε καμία αλλαγή στην βαθμολογία εκκίνησης των play off. ΒΕΒΑΙΑ ΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΙΞΕΙ ΚΑΙ ΕΙΧΑΜΕ ΝΙΚΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ή ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΕΙ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. Άρα φταίμε που τους αφήσαμε περιθώριο να κάνουν προσφυγή στο ΚΑΣ.

Να ήταν μόνο αυτό θα ήταν καλά. Κατάφερες σαν διοίκηση να βρεθείς και με φωτογραφικό υλικό να υποστηρίξεις την ΕΠΟ. Από πότε παρακαλώ ο Παναθηναϊκός των αμέτοχων και του μπουκλάκια έχει άκρες στο ΚΑΣ; Από πότε ο Παναθηναϊκός τρέχει να υποστηρίξει την γαυρο-ΕΠΟ; Όταν ο Καπετάνιος προσπαθούσε να δημιουργεί ομάδα οι γαύροι φρόντισαν στην εποχή της παράγκας να τοποθετήσουν το νόθο σε τέτοια θέση που να μπορούν να έχουν ευνοϊκή μεταχείριση.

Αυτά σε κάποιους ακούγονται όμορφα, τότε καλά κάνουν. Εμένα όμως δεν μου ακούγονται καλά. Αυτό που καταλαβαίνω είναι πως ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ο Παναθηναϊκός έπρεπε να έχει τιμήσει την λεγόμενη συμμαχία που έχει με τον ΠΑΟΚ και οι ενέργειές μας μόνο αυτό δεν δείχνουν. Έπρεπε να έχουν κοινό μέτωπο κατά της ΕΠΟ και της παράγκας. Ο μπουκλάκιας όχι μόνο δεν έχει κοινό μέτωπο αλλά δείχνει πως συμπεριφέρεται όπως οι προηγούμενες του Σαββίδη διοικήσεις του ΠΑΟΚ, που άφηναν το "μεγάλο ψάρι να τρώει ότι θέλει" με στόχο τα "ψίχουλα".

Αυτά τα λίγα για μία διαφορετική ανάγνωση της απάντησης του ΚΑΣ(αποφάσισε πως είναι αναρμόδιο). Τώρα όμως που είμαστε σίγουροι για τα προκριματικά του Τσου. Λου. θα μπορέσουμε να κάνουμε και καμιά μεταγραφή της προκοπής. Ή μήπως δεν θα πρέπει να περιμένουμε κάτι;

4 σχόλια:

  1. Μάλλον δεν θα πρέπει να περιμένουμε κάτι.
    Ο αντικειμενικός σκοπός επετευχθη....
    Ρίξαμε τριάρα στο λυόμενο.....
    Κατακτήσαμε τρόπαιο στη δεύτερη χρονιά της θητείας (και η Καστοριά το 1980 το είχε πετύχει ....)!
    Κατακτήσαμε τελικά την δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα (όπως κάναμε κι επί μιζέριας....)!
    Αποκτήσαμε με μεταγραφή τον τιτανοτεράστιο μπακ Μπούρμπους .....!
    Θα παίξουμε κατακαλόκαιρο, χωρίς προετοιμασία, χωρίς μεταγραφές, χωρίς καμμιά ελπίδα προκριματικά τσάμπιονς λιγκ.....!

    Έχουν φορτώσει πλέον τις μπαταρίες τους τα παιδιά, με υγεία, και ποιος τα πιάνει τώρα ....
    Δεν υπάρχει πλέον γυρισμός .....
    Μόνο ένα δυνατό, πολύ δυνατό σοκ.

    Αυτά και καλή εβδομάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το μοναδικό θετικό είναι πως τα παιδιά με την υγεία δεν αυξάνονται και πως έχουν στενέψει τα περιθώρια επιχορήγησής τους. Πλέον έφτασαν στο σημείο να βάζουν με νταβατζιλίκι καπέλο στα διαρκείας, χωρίς να ωφελείται ο Ερασιτέχνης.

      Το σοκ ήταν να γίνει πριν μήνες αλλά κάτι το σταμάτησε από ψηλά. Θα καθάριζαν λέει πολλά, αλλά ίσως κάποιο τσογλάνι που ο μπαμπάς του πρωταγωνιστεί σε ερασιτεχνικά βίντεο(πολιτικής τσόντας) να έβαλε το χεράκι του μπαμπά του. Αν συνεχίσουμε έτσι ακόμη και η ΑΕΚ θα φαντάζει μεγάλη σε λίγα χρόνια.

      Διαγραφή
  2. Καλημέρα Βασίλη.Αδιάφορη για μένα η απόφαση του CAS.Κατάντια και λύπη προκαλεί μόνο που φτάσαμε να παζαρεύουμε βαθμούς στα δικαστήρια με κάποιον ΠΑΟΚ ΕΛΕΟΣ.Άλλες χρονιές θα γελάγαμε και μόνο με αυτά τα κωμικά,και τώρα οι εκτοξευτές πανηγυρίζουνε δήθεν για την συμμετοχή μας στα προκριματικά του ΤΣ.Λ. ,και το πράσινο DNA που το εξαφανίσανε.Όπως δείχνουνε τα πράγματα χωρίς μεταγραφές και με τα λεφτά της πώλησης Καπίνο εαν γίνει μέρος τους να ξοδεύεται για άλλο τερματοφύλακα,ο αποκλεισμός απο τον 1ο προκριματικό φαντάζει σίγουρος εκτός υπερβάσεως.Θα ζήσουμε στιγμές Φερέϊρα και εκτός Ευρώπης απο το καλοκαίρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα Μάνο(με πολλή καθυστέρηση).
      Συμφωνώ με όσα γράφεις αλλά κάποιοι διαφωνούν.
      Δεν είναι μεταγραφή ο υγιής Πέτρις; Ο Μπούρμπος; Επειδή δεν αρέσουν σε εμάς δεν σημαίνει πως δεν είναι μεταγραφές!!!
      Και θα επιμένουν μέχρι ή να σταματήσουμε τη συζήτηση με τους μονοκύτταρους οργανισμούς ή μέχρι να τους βρίσουμε. Και τότε πάλι εμείς θα φταίμε!!!

      Διαγραφή