Τρίτη 1 Ιουλίου 2014

Με πιάνει θλίψη και ξέρω ποιοι φταίνε

Δείτε την εικόνα καλά. Πολύ καλά. Αφού την μελετήσετε πατήστε για να διαβάσετε την συνέχεια.
23 παίκτες στην Βραζιλία

Διαβάζω, ξαναδιαβάζω, πάω πλένω το πρόσωπό μου και ξαναδιαβάζω τα ονόματα των 23 παικτών. Αισθάνομαι πως κάτι κάνω λάθος. Σταματάω την μελέτη της εικόνας. Βγαίνω στο μπαλκόνι να δροσιστώ και να «καθαρίσει» το μυαλό μου. Επιστρέφω αλλά βλέπω πάλι τα ίδια ονόματα στην εικόνα.

Ψάχνω να βρω πόσοι παίκτες της Εθνικής είναι από τον Παναθηναϊκό και μάλιστα πόσοι από αυτούς ήταν  βασικοί.
Θλίψη. Η απόλυτη θλίψη.
Μόνο ο Καπίνο και ούτε σκέψη για βασικός.
Προσπαθώ να μετρήσω τους παίκτες του γαύρου και δαγκώνω τα χείλη μου. Ακόμη και αν δεν μετρήσω ως γαύρους τους Μήτρογλου-Φετφατζίδη-Τορογίδη πάλι έχει Σάμαρη-Χολέβα-Μανιάτη-Μανωλά. Το χειρότερο από όλα πως αυτούς τους τέσσερις τους χάρηκα στα παιχνίδια της Εθνικής. Με τον Χολέβα να κάνει την μεγαλύτερη έκπληξη στα μάτια μου αφήνοντας πίσω την νοοτροπία των gay και παίζοντας σαν να περιμένει μεταγραφή.
Είναι η ώρα που η επόμενη σκέψη πάει στην Εθνική του 2004. Μία ομάδα γεμάτη ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ. Κάπου εκεί με πιάνουν τα δαιμόνια και θυμώνω όσο δεν πάει.
Το πόσο μίκρυνε ο Παναθηναϊκός φαίνεται και στην Εθνική ομάδα αλλά και στους παίκτες που πήαγν στο Μουντιάλ. Ο «πολύς» Πράνιτς που δεν θέλει να μείνει στην ομάδα ήταν ότι χειρότερο στην Κροατία και δεν θυμάμαι άλλον παίκτη να πήγε στη Βραζιλία.

Ποιος φταίει που ο Παναθηναϊκός του 2004 που ο ΙΒΒ δεν ασχολούνταν όσο ήθελαν κάποιοι και είχε για προέδρους τους Φιλιππίδη, Κωνσταντόπουλο και Μήτσου είχε μακράν την καλύτερη Ελληνική ομάδα και ήταν ο «αιμοδότης» της Εθνικής Ελλάδος και όχι μόνο ενώ η σημερινή ομάδα έχει έναν αναπληρωματικό στην Εθνική μας;
Ποιος;
Ακόμη το σκέφτεστε;
Βγενόπουλος-Πατέρας-Γιαννακόπουλοι(αφοί και Δημητράκης)-λοιποί Α-μέτοχοι και φυσικά ο Αλ-Αφ-Ούζος. 
Τεράστιος ο ΙΒΒ και οι επιλογές του και κρίνεται με μετρήσιμα στοιχεία και όχι με λόγια.
Απογοήτευση για την σημερινή ομάδα που οι φανέλες της θυμίζουν Παναθηναϊκό.
Μπουκλάκια αν δεν βάλεις χρήματα τότε χάρισε την ομάδα και πάρε δρόμο.

ΥΓ Έμμισθοι ΑΡΔ, λαμόγια και χρηματοδοτούμενοι bloggers μην κουραστείτε να σχολιάσετε γιατί δεν θα σηκώσω κανένα σχόλιό σας. Αρκετό κακό κάνετε με την παραπλάνηση του κάθε ζωντανού που τρώει το σανό που το ταΐζετε, εδώ δε σας παίρνει για βλακείες.
ΥΓ2 Σίγουρα και υπάρχουν πιο σοβαρά πράγματα για να με πιάσει θλίψη αλλά κάποτε με το ποδόσφαιρο χαμογελούσα. Τώρα όμως...όχι.

5 σχόλια:

  1. Έτσι ακριβώς είναι Βασίλη.Πετύχανε το σκοπό τους να διαλύσουνε τον βασικό αιμοδότη της Εθνικής που οδήγησε στην μεγαλύτερη επιτυχία του ελληνικού ποδοσφαίρου το 2004 και τώρα να βλέπουμε τους παίχτες των gay ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ.Ας δούνε όλοι οι σωτήρες του ΠΑΟ τον πίνακα και μαζί με τον Αλαφ, να φύγουνε κάνοντας στην ομάδα την μεγαλύτερη χάρη.Ας αφήσουνε τον ΠΑΟ σε άτομα που τον αγαπάνε πραγματικά να γίνει αυτό που θαυμάζαμε όλοι μας.ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΛΛΗ ΤΕΤΟΙΑ ΥΓΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και αν φύγει ο σωτήρας ποιος θα έρθει; Αφού μόνο ο μπουκλάκιας μπορεί να μας έχει γεμάτους υγεία.
      Μαγαζί γωνία ο Παναθηναϊκός και να μην μπορεί να βρει αγοραστή; Δύσκολο.

      Διαγραφή
  2. αν ο Σάντος δεν έκανε δημόσιες σχέσεις θα ήταν και άλλοι στην εθνική φίλε ΒΤΚ.
    Ο Καρέλης για παράδειγμα ή ο Κλωναρίδης δεν είχαν θέση;
    Όσο για τους βασικούς ο Καπίνο έπρεπε να παίξει βασικός.Έτσι όπως είδα τον Καρνέζη και τον Γλύκο νομίζω ότι του άξιζε αλλά είπαμε δημόσιες σχέσεις.Για τον Καρνέζη θα έλεγα και άλλα ειδικά για το γκολ που έφαγε με την Κόστα Ρίκα αλλά έχει ζέστη και δεν θέλω να ανεβάσω θερμοκρασία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Καρνέζης είχε τη συμπαράσταση του προπονητή του στην Ισπανία και τον έβαλε τα τελευταία παιχνίδια και έπαιξε καλά εκεί. Στο Μουντιάλ μετά τον τραυματισμό και αφού επέλεξε Γλύκο έπρεπε να συνεχίσει με Γλύκο που πήρε την "κρυάδα" και να μην ρισκάρει με Καπίνο(ίσως να έβγαινε το ρίσκο αλλά ίσως και να τον κατέστρεφε).
      Πολλές οι ευθύνες του Σάντος αλλά όταν εγώ τον έκραζα από χρόνια πριν ήμουν ο κακός και ο κολλημένος για πολλούς φίλους και αδερφούς ακόμα και από αυτούς που με διάβαζαν από τις επιστολές στο myPanathinaikos.
      Προσωπικά θα επέλεγα Πετρόπουλο ή Παπαδόπουλο για την επίθεση.

      Διαγραφή
  3. ΒΛΑΚΟΥΛΗ μου έλειψες. Και είπα "δεν θα σχολιάσει;".
    Τράβα φάε το σανό σου ή καλύτερα το σουβλάκι σου και διάβασε παλιότερες αναρτήσεις για να ξεστραβωθείς.
    ΜΟΥΛΕ.

    ΥΓ ΣΑΣ ... ΠΟΝΑΕΙ Ο ΤΖΙΓΚΕΡ(και όχι μόνο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή