Τετάρτη 9 Ιουλίου 2014

Βραζιλία - Γερμανία 1-7

0-5 στο 29 με 4 γκολ σε 6 λεπτά από το 23 ως το 29
1-7 και το γκολ της Βραζιλίας μπήκε στο 90
Και το χειρότερο είναι πως μέχρι το 0-6 τους έφταιγε ΜΟΝΟ ο Φρεντ και αποδοκίμαζαν μόνο αυτόν.

Η φετινή Βραζιλία δεν θύμιζε Βραζιλία. Δεν έπαιζε σαν Βραζιλία. Ήταν η ομάδα του Νεϋμάρ και χωρίς αυτόν παραδόθηκε. 
Έπρεπε να είναι στον τελικό; Όχι. Αλλά δεν έπρεπε να αποκλειστεί από την Γερμανία. Ας έχανε από την Κολομβία. Έχασε από την Γερμανία που "έβρεξε" γκολ σε όποιους μιλάνε Πορτογαλικά(Πορτογαλία και Βραζιλία). Ας είχε περάσει η Γαλλία να το έκανε η παρέα του Βαλμπουενά.
Ελπίζω τουλάχιστον να χάσουν στον τελικό.

ΥΓ Ακόμη και ο Άρης(κίτρινες φανέλες) έχασε δεχόμενος λιγότερα γκολ από την Μπάγερν και μάλιστα στο Μόναχο.

10 σχόλια:

  1. Χωρίς περαιτέρω σχολιασμό το αποψινό ματσάκιον!
    Η βραζιλία δεν ήταν Βραζιλία, όπως δεν είναι εδώ και πολλά χρόνια.
    Με πείραξε που πέρασαν αυτοί.....

    Αλλά πιο πολύ με πείραξε που όλα τα οπαδικά πράσινα site, είτε έχουν μια απλή αναφορά με γενικότητες στη βόμβα που έριξε ο αθλητικός εισαγγελέας (νομίζω) Κορέας, αναφορικά με την συμμορία - εγκληματική οργάνωση του νεοεκλεγέντα δημάρχου των τετράποδων του πειραιά, είτε έχουν κλειστά τα σχόλια ....
    Για λόγους δημοσιογραφικής δεοντολογίας, λένε (τα sites).
    Επειδή τα δυο αφεντικά τους, η καραφλή κότα και το χαπακωμένο με τα φάρμακα έχουν καλές σχέσεις με τον ηθικό (:::) άνθρωπο (::::) Β.Μ., είναι πρώην συνεργάτες, κολητοί κλπ κλπ..... λέω εγώ.

    Τους υποστηρίζουν 2-3-4-5-10000 το πολύ "έμμισθοι" (από λίγα ευρώ, έως ένα σουβλάκι κι ένα τσιγάρο), και θεωρούν ότι έχουν όλον τον κόσμο του Παναθηναικού μαζί τους.....!

    ΥΓ: Φόρτσα μωρή Αρζεντίνα να καθαρίσουμε τους άριους, γιατί αν περιμένουμε από τις χαρούμενες μικρές ολλανδέζες, το χάσαμε το κορμί πατριώτηηηη ....!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πάλι για ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ μιλάνε στη δικαιοσύνη. Κάποιοι ασχολήθηκαν. Εγώ δεν πρόλαβα και το άφησα για σήμερα. Το απόγευμα θέλω να πιστεύω πως θα βγάλω κείμενο.

      ΥΓ Και όμως ο ξινος(Ρόμπεν) τους ξέρει καλά και θα τους περιποιηθεί καλύτερα.

      Διαγραφή
  2. Μάγκες, άλλο να σιχαινόμαστε μια ομάδα κι άλλο αν αυτή η ομάδα διδάσκει ποδόσφαιρο...

    α) Για τον ίδιο λόγο σιχαίνομαι την Μπαρτσλόνα και όλα όσα εκπροσωπεί, αλλά δεν μπορώ να μην πω οτι πήρε το ολλανδικό ποδόσφαιρο και το αποθέωσε.
    β) Αν το ματς χθες ήταν Αργεντινή - Γερμανία στο 0-2 ο Μασεράνο θα είχε δώσει τα πόδια του Κεντίρα στα χέρια του και θα είχε τελειώσει εκεί το ματσάκι... Ούτε τσαμπουκά δεν βγάλαν στην ίδια τους τη χώρα, στο σπίτι τους και αυτό είναι χειρότερο από την ήττα. Λίγοι άνθρωποι.
    γ) Είμαι Ολλανδός χρόνια γιατί διδάσκουν ποδόσφαιρο, αλλά και Αργεντινή επειδή η Βραζιλία είναι ο γαύρος της Λατινικής Αμερικής. Ωστόσο νομίζω οτι ένα κλικ παραπάνω το έχει η Αργεντινή. Θέλει να το σηκώσει μέσα στη Βραζιλία, έχει Μέσι, έχει αμυντικούς που βαράνε, και έχει και πρόσφατο το κάζο της Βραζιλίας

    Πλατανιώτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αδερφέ αηδιάζω με την Μπαρτσελόνα και μου την δίνει το στυλ του Γκουαρντιόλα που τώρα το πήγε και στην Μπάγερν(που την υποστηρίζω λόγω Έφεμπεργκ και Καν). Δεν θεωρώ πως; αποθέωσε κανένα τύπο ποδοσφαίρου αλλά πως το κακοποίησε. Πολλές πάσες και καθόλου δύναμη. Ας παίξουμε τότε μπάσκετ. Η Ολλανδία έχει περισσότερη δύναμη αλλά και παίζει ωραία μπαλίτσα. Μακάρι να περάσει γιατί δεν θέλω να δω τον Μέσι με κούπα. Δεν μπορώ να τον συγκρίνω ούτε με τον Μαραντόνα αλλά ούτε και με τον Κέμπες που ήταν θεός.

      Οι παίκτες της Βραζιλίας ήταν άνευροι και πέρα από τις δύο απουσίες ίσως φταίει και ο προπονητής. Με αυτόν αντίπαλο πήραμε στην Πορτογαλία το Ευρωπαϊκό. Μου κάνει για loser.

      Διαγραφή
  3. Αυτή η Βραζιλία έγραψε μαύρη σελίδα χθές στην επιτυχημένη ιστορία της.Δυστυχώς ήταν η ομάδα του Νεϋμάρ και κατέρρευσε απο την δήθεν Γερμανική μηχανή.Όταν οι παίχτες της έχουνε ΤΕΡΑΣΤΙΟΥΣ τραπεζικούς λογαριασμούς,μοιραία έρχεται και η δημοσιουπαλληλική νοοτροπία.Θα διαλύσουνε αυτήν την Γερμανική μηχανή ο Μέσι και τα υπόλοιπα αλάνια της Αργεντινής.Ότι καλύτερο για τους Αργεντίνους να το σηκώσουνε μέσα στην Βραζιλία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όσο θυμάμαι και παλιότερα οι λογαριασμοί των Βραζιλιάνων είχαν μέσα πολύ χρήμα αλλά παίκτες όπως οι Ρονάλντο, Ριβάλντο, Ρ.Κάρλος, Ντούγκα, Ζιλμπέρτο Σίλβα και άλλοι ήξεραν που παίζουν και είχαν ειδικό βάρος. Αυτοί όλοι περίμεναν τον Νέυμαρ και αφού έλλειπε καταστράφηκαν.
      Σήμερα και την Κυριακή, ελπίζω, να χαρούν οι Ολλανδοί.

      Διαγραφή
  4. Δεν υπάρχει Βραζιλία, τουλάχιστον όπως την έχουν μυθοποιήσει κάποιοι, από το 1982 κ δώθε. Η χαρά του μάνατζερ κ η αγαπημένη της Φίφα και των γαύρων. Ποτέ δεν συμπάθησα Γερμανούς σε ΠΚ, αλλά χθες αγαλλίασα. Μου θύμισε κ εποχές Εφτορίνο το σκορ κ καταλαβαίνεις. Να δούμε απόψε πόσο φάρμακο θα έχει καταπιεί ο Ρόμπεν. Μπορεί να τρέχει σαν άνεμος όχι μόνο μέχρι το 120 αλλά να πιάσει και 3 πέναλτι. Πάντως αν η Ολλανδία πάει τελικό, οι Γερμαναράδες ράβουν τέταρτο αστέρι άνετα απέναντι στους ηττοπαθείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η Βραζιλία με Ρομπέρτο Κάρλος(όχι στο τελευταίο του Μουντιάλ) μου άρεσε. Είχε παίκτες σε κάθε γραμμή και είχε χαρακτήρα μεγάλης ομάδας. Αυτοί τώρα είναι τσίρκο με τον loser προπονητή τους που του πήραμε το Ευρωπαϊκό στη Πορτογαλία το 2004. Το έχει η μοίρα του.
      Την Κυριακή θέλω τον Φαν Πέρσι να το σηκώνει και τον Σνάιντερ να χαμογελά. Ο Ρόμπεν πάλι ξινός θα είναι.

      Καλά που ο Τούρκος δεν έκανε το 8-0 και έγινε το 7-1 αμέσως μετά, γιατί οι gay θα έβγαιναν στο λιμάνι να το κάψουν από χαρά.

      Διαγραφή
  5. Είδα τον πατέρα μου να γυρίζει δακρυσμένος ένα βράδυ.
    Τον ρώτησα τί συνέβη;
    Μου απάντησε: Η Βραζιλία έχασε το Παγκόσμιο Κύπελλο.
    Εκείνη την νύκτα ορκίστηκα πως όταν μεγαλώσω δεν θα το αφήσω να συμβεί ξανά.
    (Πελέ)

    Τα "παιδιά" από την Αλλαμανία εξάντλησαν την σκληρότητά τους απέναντι σε ένα παραδομένο αντίπαλο. Η συμπεριφορά τους (φτιασιδομένη με λέξεις όπως επαγγελματισμός, προσήλωση στο στόχο κ.α.) είναι η αιτία της "συμπάθειάς" του κόσμου απέναντί τους, διαχρονικά. Μήπως όμως αυτή η ατίμωση ενεργοποίησε μηχανισμούς αδιόρατους και ξύπνησε δυνάμεις απροσδιόριστες; Οι λάτρεις του ποδοσφαίρου χαμογελούν γιατί γνωρίζουν πως τους στομωμένους του χρήματος θα τους διαδεχτεί μια άλλη γενιά. Αυτή η γενιά - όχι με λιγότερα πάθη - μπορεί να μην πανηγυρίσει τίτλους και νίκες δυσθεόρατες αλλά θα στολίσει, και πάλι, τα όνειρα των απανταχού πιτσιρικάδων. Μαζί τους και ημών των κάπως μεγαλυτέρων.

    Εύχομαι η αύρα του Ντιέγκο να συνεχίσει να τους στοιχειώνει (κρατά ταπεινούς).

    greenday13

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποτέ μου δεν μπόρεσα να υποστηρίξω την Βραζιλία από την αρχή. Πολλές φορές βρέθηκα να με έχει κερδίσει με το παιχνίδι της και να την υποστηρίζω από νωρίς. Είχε όμως παίκτες όπως οι Ρομάριο, Μπεμπέτο, Ταφαρέλ, Ρονάλντο, Ριβάλντο, Ζιλμπέρτο Σίλβα, Ρ.Κάρλος και άλλοι πολλοί που έπαιζαν μπάλα και σε μάγευαν.
      Η "Γερμανοί" της έβαλαν 7. Όταν όμως η Βραζιλία μπορούσε έβαζε και αυτή πολλά γκολ σε αντιπάλους και έτσι δεν την λυπάμαι καθόλου.
      Τον τελικό θα τον δω ουδέτερος. Όσο και αν συμπαθώ την Αργεντινή(οι Παναθηναϊκοί έχουμε πολλούς λόγους Βερόν, Ρότσα, Χότα Χότα, Έκι) δεν μπορώ με τίποτα να δω τον Μέσι τροπαιούχο. Ας τιμωρηθούν και οι δύο και να το πάρει ο τρίτος!!!

      Διαγραφή