Κυριακή 13 Ιουλίου 2014

Βραζιλία - Ολλανδία 0-3

Ποιος θα το πίστευε πριν τους ημιτελικούς πως η Βραζιλία θα έπαιρνε μόλις την 4η θέση;
Ποιος θα το πίστευε πως θα έχανε δύο σερί φορές από Ευρωπαίους;
Τελικά η τρίτη θέση πήγε στην ομάδα που ίσως να άξιζε την κατάκτηση του τροπαίου.
Στην ομάδα που στα περισσότερα παιχνίδια της έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο και που κυριαρχούσε στο γήπεδο. Μόνο μία φορά με "κέρδισε" ο αντίπαλός της και ήταν η Αυστραλία.

Η τρίτη θέση τελικά πήγε στην ομάδα που στον πάγκο της είχε προπονητή και όχι πρώην προπονητή. Οι Ολλανδοί παρά τις αλχημείες του προπονητή τους και την θεωρητική αδυναμία που είχαν στην άμυνα ήταν πολύ καλοί στα αμυντικά τους καθήκοντα και δέχτηκαν μόλις 4 γκολ σε 7 παιχνίδια. Τα 3 στον όμιλο και το 1 στην φάση των 16. Από εκεί και πέρα δέχτηκε γκολ μόνο στα πέναλτυ.
Αν μετά την ολοκλήρωση των αγώνων από την Ολλανδία έπρεπε να επιλέξω ΕΝΑΝ και ΜΟΝΟ ΕΝΑΝ παίκτη θα επέλεγα εκείνο το φοβερό μπακ τον Φλαρ. Καλός ο Ρόμπεν, άψογος ο Φαν Πέρσι, αλλά τέτοιο μπακ φέτος δεν έχω δει άλλο.

ΥΓ Στον μικρό τελικό φορούσαν NIKE και στον μεγάλο θα φοράνε Adidas τα δύο ζευγάρια. Τυχαίο; Δεν το πιστεύω. Η δύναμη των εταιριών φτάνει μέχρι το Τσου. Λου. και το Γιουρόπα, εκεί που μετέχουν ομάδες και όχι Εθνικές. Γιατί το έγραψα; Έτσι, για να έχουμε ακόμη μία άχρηστη πληροφορία.
ΥΓ2 Με αυτόν για προπονητή η Μάντσεστερ θα σαρώσει. Αρκεί να το θέλουν και οι παίκτες.

6 σχόλια:

  1. Μπράβο στην Ολλανδία που έπαιξε μπάλα σε όλο το Μουντιάλ αλλά έπεσε πάνω στους Αργεντίνους οι οποίοι σήμερα θα σηκώσουνε την κούπα μέσα στην Βραζιλία το ΤΕΛΕΙΟ..VAΜOS ARGENTINA...
    Οι Ολλανδοί κερδίσανε χθες δίκαια την χειρότερη Βραζιλία εδώ και πάρα πολλά χρόνια.Έχουνε δυνατό σύνολο με νέους παίχτες,και τον καλύτερο μπακ στο Μουντιάλ τον Φλαρ να ηγείται της όχι και τόσο δυνατής άμυνας της Ολλανδίας.Φυσικά είχανε και τον Φαν Χάαλ ο οποίος φέτος θα κάνει και την Μάντσεστερ ομαδάρα..Πιστεύω ότι η Ολλανδία θα πάρει το EURO του 2016 έχει το υλικό για να τα καταφέρει πιστεύω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 1000 μπράβο και 1000 κρίμα που δεν είναι στον τελικό.
      Αυτοί οι παίκτες αξίζουν τρόπαιο και τουλάχιστον ας πάρουν το επόμενο Euro.
      Σήμερα όλοι με την παρέα του Μασεράνο(δεν τον μπορώ τον Μέσι)

      Διαγραφή
  2. Το επόμενο Euro θα το πάρει η Ελλάδα η οποία θα έχει στις τάξεις της τα "φοβερά μωρά" του Αναστασίου ....!
    Τα παιδιά της υγείας θα μας πληροφορήσουν εντός ολίγων ημερών ΚΑΙ γι αυτό, μετά το ότι χτίζεται μια τεράστια ομάδα στην Πολωνία, που το μάθαμε από χτες που φάγαμε την τεσσάρα!
    Η δε τεράστια αυτή ομάδα θα κάνει την εμφάνισή της στο δεύτερο μισό του δεύτερου γύρου του πρωταθλήματος, και καμμιά 25αριά βαθμούς πίσω από τον αρουραίο...

    Δεν θέλω να σου χαλάσω τη χαρά για το μουντιάλ, αλλά εγώ είμαι λυπημένος που το πήραν οι δικοί σου "προστατευόμενοι".
    Κι απ ότι βλέπω, όλο χαρούλες και χαμόγελα είναι η Δωροθέα και ο Μισέλ.....

    Καλή επιτυχία στην ομάδα στα προκριματικά του τσου.λου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δημήτρη καλημέρα.
      Χωρίς πλάκα, αν αυτά τα πιτσιρίκια(βάλε μέσα και Μαυρία-Καπίνο) τα δούλευαν προπονητές και όχι Ύπνοι και Αναστασίου υπήρχε πιθανότητα να επαναλάβουμε το θαύμα. Η νίκες και οι ήττες στην προετοιμασία(όσο μεγάλες ή μικρές και αν είναι) είναι μόνο για τον προπονητή. Αν είχα ομάδα θα απαγόρευα στους δημοσιογράφους την παρουσία τους στην προετοιμασία.

      Χθες υποστήριζα την Αργεντινή γιατί αυτή η Γερμανία δεν είναι Γερμανία. Τούρκος, Γκανέζος, Πολωνοί και λοιποί του ΟΗΕ δεν κάνουν Γερμανία. Αυτός ο Ιγκουαΐν ξάδερφος του Γκέκα είναι;

      ΥΓ Κρατάω μία επιφύλαξη για την ευχή στη τελευταία σου φράση. Κάτι από μέσα μου δεν με αφήνει να το δεχτώ αν δεν μας δω στο πρόγραμμα αγώνων.

      Διαγραφή
  3. Συμφωνώ, και η ειρωνεία μου εκεί έγκειται.
    Στο ότι αυτά τα παιδιά δεν έχουν προπονητή και ότι μας δείχνουν βγαίνει από το όποιο ταλέντο διαθέτουν.

    Για την τεσσάρα επίσης ειρωνικά αναφέρθηκα, γιατί προφανώς δεν έχεις δει τι γράφουν τα παληκάρια στο μαντρί.
    Τα γύρισαν εσπευσμένως από τις καλοκαιρινές διακοπές τους για να υποστηρίξουν την καραφλή κάμπια ....!

    Ο λόγος που δεν ήθελα με τίποτα την αρία ομάδα ήταν αυτός που περιγράφεις. Ειδικά όταν στο τέλος είδα και την εθνική τους τσατσά να πλέει σε πελάγη ευτυχίας και να ασπάζεται όλες τις φυλές που απάρτιζαν την υποτιθέμενη εθνική γερμανίας, κι από δίπλα της τον Πλατινί να χαριεντίζεται, μου γύρισαν τ' άντερα....

    Ο Ιγκουαίν πρέπει να έχει πιο στενή σχέση με τον δικό μας ...
    Μάλλον είναι απ τον ίδιο πατέρα, νόθο βέβαια .....
    Τα γονίδια πάντως ίδια είναι.....

    Όσο για την ευχή μου, κι εγώ δεν την πιστεύω, αλλά ελπίζω ότι κάτι καλό μπορεί να γίνει. Αν αυτά τα παιδιά, αποφασίσουν να παίξουναυτό που ξέρουν κι όχι αυτό που θα τους πει ο μαθητευόμενος μάγος, ίσως να κάνουν την υπέρβαση. Γιατί περί υπέρβασης θα πρόκειται ....

    Καλό μεσημέρι νάχεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δημήτρη κάπου είδα να κράζουν για τα 4 γκολ, αλλά όντως δεν ασχολήθηκα. Δεν είναι στον χαρακτήρα μου να ασχοληθώ με το τίποτα.

      Ο Ιγκουαΐν μάλλον με τον Σάλπι έχει συγγένεια, αλλά ο Γκέκας αυτή την εποχή πουλάει πιο πολύ !!!!χαχαχα!!!!

      Θα συμφωνήσω με την κατακλείδα σου. Και αν την κάνουν την υπέρβαση θα είναι μία γενιά από ηγέτες που θα πρέπει να τους συμπληρώσουμε με πολύ καλούς έμπειρους και με έναν ΠΡΟΠΟΝΗΤΑΡΑ.

      Καλό βράδυ.

      Διαγραφή