Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2015

Η κάθαρση ξεκινά ΠΑΝΤΑ από τον Παναθηναϊκό

Δημήτρης - Ρέθυμνο(σχόλιο από εδώ)
Ένα θέμα που ποτέ κανένας δεν έπιασε, είναι το γεγονός ότι πάντα η "κάθαρση" του ποδοσφαίρου ΠΡΕΠΕΙ να ξεκινάει από τον Παναθηναικό και μόνο απ αυτόν.
Ενίοτε, για να ρίξουν στάχτη στα μάτια, βάζουν στην ατζέντα τους και τον μΠαοκ......


Είδαμε τα αίσχη στο λυόμενο, πριν λίγα χρόνια, τότε που δίδαξαν ήθη χρηστά οι αρουραίοι, και την αμέσως επόμενη χρονιά, με τα επεισόδια στο ΟΑΚΑ νάτη η πρώτη τιμωρία για εμάς, με αφαίρεση βαθμών (επίσης)!
Φέτος, που αυτή η ομάδα με τους "άμπαλους" και "φτηνούς" ποδοσφαιριστές πλησίασε την threeλική ταξιαρχία των εβδομήντα εκατομμυρίων μπάτζετ σε απόσταση βολής, ξανά τα ίδια......!
Τελικά δεν την αντέχουν την πίεση τα παλικάρια.
Θέλουν να παίζουν μόνοι τους και να τους βοηθάει το σύμπαν για να μην βγούν ... δεύτεροι!


Βέβαια, δεν πρέπει να παραλείψουμε την ουσιαστική βοήθεια που τους παρέχει ένα κομμάτι της ... πράσινης κερκίδας, ναι αυτοί που καυχώνται ότι μόνον αυτοί αγαπούν την ομάδα κι όλοι οι υπόλοιποι είμαστε πατατάκηδες, καναπεδάτοι, τζιγκερολάγνοι και γκοντζοειδή.....
Και πως γίνεται, κάθε φορά που ο threeλος αντιμετωπίζει πρόβλημα, οι συγκεκριμένοι να τα κάνουν κώλο - σε συνεννόηση με ποιον άραγε; - με αποτέλεσμα να καταστρέφουν και να εξαυλώνουν όποια προσπάθεια είχε κάνει η ομάδα.....!


ΥΓ 1: Ο συγκεκριμένος γελοίος αρδ είναι χρόνια προκλητικός και πάντα έτσι κάνει όταν περιγράφει αγώνα των αρουραίων. Και βέβαια είναι φοβερά προκλητικός κατά του Παναθηναικού και υπέρ των αντιπάλων μας...

ΥΓ 2: Πριν την εκλογή του τΣΥΡΙΖΑ, κάναμε εισαγωγή πουτ@νες από την Ουκρανία.....
Με το που βγήκε κυβέρνηση ο σιχαμένος και οι συνιστώσες του, αρχίσαμε να κάνουμε εξαγωγή πουτ@νες 
στην Ουκρανία.....!

ΥΓ 3: Εκεί που έχω ταξιδέψει εγώ, ούτε στα πιο τρελά σας όνειρα κλεφτοκοτάδες αρουραίοι!

4 σχόλια:

  1. Αγαπητέ Δημήτρη,χτύπησες κεντρική αρτηρία!Η λογική λέει ότι ως πλήρως ελεγχόμενοι απο τους επικεφαλής τους που συνδιοικούν την παε,δεν έπρεπε να συμβεί τίποτα σοβαρό.Ωστόσο εμφανίστηκαν πανέτοιμοι για να εξασφαλίσουν την τιμωρία της υποτιθέμενης ομάδας τους με πλήρη πολεμικό εξοπλισμό.Λές να μην το ήξερε ο Τουίτι?Ναζάκια κάνουν στον χοντρό.Ο παοκ τιμωρήθηκε με αφαίρεση βαθμών στα πλει οφ μέσα σε λίγες ώρες απο την λήξη του αγώνα.Με τους <> αντάλλαξαν φωτοβολίδες για λίγα λεπτά.Είχε άχτι ο Μαρινάκης τον Παοκ και ωφέλησε τον Τουίτυ.Δουναι και λαβειν.Λίγοτερο ή περισσότερο δεν έχει σημασία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αδερφέ, συμφωνώ απόλυτα με όλα όσα γράφεις και με όλα όσα σκεφτόμαστε όλοι εμείς που μπορούμε ακόμα να σκεφτόμαστε και να βλέπουμε ρομαντικά κάποιες καταστάσεις που γι αυτούς είναι καθαρά το τι θα μπει στην τσέπη τους ή το στομάχι τους.

    Δυστυχώς, δεν βλέπω να μπορούμε να δώσουμε εμείς κάποια λύση στο πρόβλημα, το οποίο θα διαιωνίζεται όσο τις τύχες της ομάδας μας τις διαφεντεύουν "άτομα" σαν την καραφλή κατσαρίδα και τους πέριξ αυτού.

    Τελικά έχουμε ακόμα δρόμο μέχρι να δούμε τον πάτο του βαρελιού.
    Να είσαι καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να προσθέσω και εγώ κάτι που όλοι γνωρίζουμε. Τη ΝΟΠΟ ο Καπετάνιος την τελςίωσε σε μία μέρα. Ήθελε να το κάνει όμως. Όταν η διοίκηση θα θέλει θα γτο κάνει. Σίγουρα όχι αυτή η "διοίκηση".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάνοντας μια βόλτα - ξέρεις που, εκεί που ακόμα αντέχω να μπαίνω, αλλά έχω πλέον σταματήσει να σχολιάζω, όπως και πάρα πολλοί ακόμα - είδα μια κατάσταση που μόνο μια ταινία μπορεί να περιγράψει.....

      ΓΚΡΕΜΛΙΝΣ!

      Για όσους έχουν δεί την ταινία, θα θυμούνται ότι μετά την "άλωση" της πόλης από αυτά τα τερατάκια, επεκράτησε μια πλήρης ... παράνοια !
      Οι άνθρωποι εκδιώχθηκαν και όχι μόνο, σπίτια καταστράφηκαν κλπ κλπ....

      Μια παρόμοια κατάσταση επικρατεί στο συγκεκριμένο τσοντο-σάιτ....

      Έχουν φύγει όλοι όσοι προέβαλαν μια κάποια αντίσταση, λέγοντας και γράφοντας κάτι διαφορετικό, κι έχουν παραμείνει τα σύγχρονα γκρέμλινς τα οποία αλληλοσυγχαίρονται για τα κατορθώματά τους και εξαπολύουν οχετούς εναντίον όλων των υπολοίπων που τους κατακρίνουν.....

      Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΝΤΕΣ, ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΜΑΥΡΗ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ.

      Το πικρό ποτήρι θα το πιουν μέχρι τέλους..... Μόνοι τους.

      Διαγραφή