Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2015

Διαφωνώ σε πολλά αλλά είναι μία ακόμη άποψη

Σχόλιο ΒΤΚ:

Ο εμφύλιος έληξε με "νικητές" που δεν κυβέρνησαν ποτέ. Με εξαίρεση την περίοδο της δικτατορίας του Γ.Παπαδόπουλου την Ελλάδα την κυβερνούσαν οι Τέκτονες και οι στοές τους. Ίσως να "ξέφυγε" και ο Κώστας Καραμανλής, γιατί ο θείος του σίγουρα δεν είχει ξεφύγει της παράδοσης αυτής των όσων κυβερνούν τη χώρα αυτή.
Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΕ τον δολοφόνο Ελλήνων, τον Καπετάν Γιώτη ή κατα κόσμον Χαρίλαο Φλωράκη.
Ο παππούς που πολέμησε και ο πατέρας, ο γιος του παππού δηλαδή, ψήφισαν τόσα χρόνια όλες τις ποδίτσες για να τους κυβερνούν και πλέον θέλησαν να διαγράψουν τις αμαρτίες του Πασόκ αφού εξέλεξαν τα "πρώην" στελέχη του με τον τΣύριζα για να τον κυβερνήσουν.
Φταις λοιπόν παππού, γιατί όχι μόνο δεν προστάτεψες τη νίκη που με τόσο κόπο κέρδισες αλλά έβαλες στα βήματά σου και τα παιδιά σου. Έτσι η ήττα "είχε κλειδώσει" και ήταν θέμα χρόνου να το καταλάβεις αλλά να μην μπορείς να αντιδράσεις.
Τι έκαναν όλοι αυτοί που η σημερινή Κυβέρνηση τους αποκαλούσε "φασίστες"; Τίποτα. Συνέχισαν να φροντίζουν να έχουν ικανοποιημένους τους "δημοκράτες" αντιπάλους τους, χωρίς να φροντίσουν γαι το καλό του τόπου. Ποιο καλό και ποιου τόπου. Τέκτονες είναι και μάλιστα απεχθάνοντα ι κάθε τι Ελληνικό.

Αγαπημένε μου παππού, όπου κι αν βρίσκεσαι, όποιο κι αν ήταν το όνομα σου…
Ξέρω!
Έφυγες από αυτόν τον κόσμο ήσυχος, επειδή πίστευες πως είχες πράξει το καθήκον σου.  Επειδή είχες αγωνιστεί με νύχια και με δόντια σε έναν αμείλικτο εμφύλιο πόλεμο, επειδή είχες το κουράγιο να στρέψεις το όπλο ακόμα κι ενάντια στον αδερφό σου, επειδή είχες ρημάξει τη δικιά σου ζωή, για να είναι καλύτερη η ζωή των παιδιών σου…

Ναι, καλέ μου παππού…
Θυμάμαι που μου τα διηγιόσουν όλα αυτά για τον εμφύλιο πόλεμο, χωρίς να χαίρεσαι για το αίμα που χύθηκε, χωρίς να περηφανεύεσαι επειδή Έλληνας σκότωσε Έλληνα, αλλά με μια λάμψη δικαιοσύνης στα μάτια, ότι είχες πράξει αυτό που έπρεπε να πράξεις.
Για να μην καταντήσει η Ελλάδα προτεκτοράτο του Στάλιν.
Για να μην ζήσουμε τα παιδιά σου και τα εγγόνια σου τον εφιάλτη του κομμουνισμού.
Για να μην γίνει η Ελλάδα, Αλβανία.
Και πίστεψες ότι νίκησες…

Καημένε μου παππού, ευτυχώς εσύ έφυγες νωρίς.
Και  δεν πρόκαμες να δεις με τα μάτια σου, την εθνική ξεφτίλα να είναι ο αλβανός, αφέντης στον τόπο που εσύ πρόσφερες τη ζωή σου και τη βολή σου.
Δεν πρόκαμες να μάθεις καλέ μου παππού, ότι την Ελληνική σημαία που κράτησες με ματωμένα χέρια, σήμερα την βαστάει ο κάθε λαθρέποικος.
Και το χειρότερο?
Δεν πρόκαμες να μάθεις ότι, στο τέλος, χάσαμε.

Ναι παππού, χάσαμε!
Τα εγγόνια εκείνων που πολέμησες ήρθαν τώρα στα πράγματα. Κι ετοιμάζονται να ξαναγράψουν την Ιστορία.  Κι εσάς τους πατριώτες, τους νικητές, θα σας πούνε ναζήδες, ενώ τους ηττημένους θα τους κάμουν αγίους.
Λυπάμαι, παππού. Αλλά εκείνοι που νόμιζες ότι νίκησες, κέρδισαν τελικά τη ρεβάνς. Τα ορφανά του Στάλιν, οι σφαγείς του μελιγαλά, οι θαυμαστές των βελουχιώτηδων και των καπετάν γιώτηδων, έχουνε τώρα το απάνω χέρι.
Και ξέρεις κάτι, παππού?
Σε τέτοιους πολέμους που διαρκούν γενιές και γενιές, έλεος δεν υπάρχει. Ο νικητής τα παίρνει όλα. Κι οι τωρινοί νικητές έχουν προσυμφωνήσει με τα αφεντικά τους, να μας πάρουν τα πάντα.
Τις σημαίες μας, τις μνήμες μας, τους ωραίους νεκρούς μας.
Προπαντός να μας  αφαιρέσουν τη συλλογική μας ψυχή.
Την ελληνικότητα μας.

Αλλά το χειρότερο παππού μου, είναι άλλο.
Γιατί βλέπεις, οι άνθρωποι που άνοιξαν τις κερκόπορτες για να εισβάλλουν εδώ μέσα οι εχθροί, ήσαν οι ίδιοι που εσύ νόμιζες για πατριώτες!
Οι δεξιοί! Οι αλλοτινοί εθνικόφρονες. Οι απόγονοι του Παύλου Μελά, του Ναπολέοντα Ζέρβα και του στρατηγού Παπάγου.
Ο εγγονός της Πηνελόπης Δέλτα, παππού μου!
Οι σφετεριστές της πνευματικής κληρονομιάς ενός Κωνσταντίνου Τσάτσου, ενός Χρήστου Μαλεβίτση, ενός Παναγιώτη Κανελλόπουλου. Οι κλεπταποδόχοι των ιδεών της γενιάς του 30.
Αυτοί άνοιξαν τις πόρτες για να εισβάλουν στην Ελλάδα οι σλαβοααφροασιατικές μάζες. Αυτοί συνέβαλαν για να εξυβριστούν οι νεκροί της Σμύρνης. 

Αυτοί έφεραν στην εξουσία τους απάτριδες και τους εθνο-εκμηδενιστές.
Για να μην σου πω ότι αυτοί πλειοδότησαν σε μισελληνισμό και σε μεταναστολαγνεία.

Και τώρα η Ελλάδα βαδίζει ολοταχώς για να μετατραπεί, όχι σε Αλβανία, αλλά σε Ινδοκίνα της Ευρώπης!  
Και τώρα η Ελλάδα αρχίζει να μαθαίνει τι παναπεί να νικήσουν οι ανθέλληνες.
Και θα το μάθει καλά.
Θα της το γράψουν με πυρωμένα σίδερα στο κούτελο, οι τσιπρουλήδες και οι κολαούζοι τους…     

Αχ, βρε παππου… Να’ χαμε λέει το κουράγιο σου, να ξαναπολεμήσουμε για την πατρίδα.
Αλλά που?
Μας στέγνωσε την ψυχή, η καλοπέραση και η ευρωχλίδα. Ζήτουλες των Γερμανών καταντήσαμε, οι άθλιοι. Και ικετεύουμε για δανεικά, ενώ αφήνουμε τη γη μας να τη δουλεύουνε οι λαθρέποικοι. Ούτε παιδιά δεν είμαστε πια ικανοί να κάνουμε μωρέ παππού κι ο Ελληνισμός συρρικνώνεται μέρα με τη μέρα.
Αμ’ δεν χρειαζόμαστε τους απογόνους των ζαχαριάδηδων και των βαφειάδηδων για να μας εξοντώσουν.
Εξοντωνόμαστε κι από μόνοι μας, μια χαρά…

Κρίμα ρε παππού. Κρίμα για σένα και για όσους σαν εσένα, χύσατε αίμα γι αυτόν εδώ τον τόπο.
Καλά που σας πήρε ο Θεός της Ελλάδος και δεν ξεμείνατε εδώ, να θρηνείτε με τα χάλια μας…
http://panusis.blogspot.se/2015/02/blog-post_78.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου