Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2015

Αυτή είναι η ιδανική στιγμή

Αυτή είναι η ιδανική στιγμή για το ντέρμπυ που αν κυλήσει όπως το θέλω και το υπολογίζω θα μας φέρει σε απόσταση 3 βαθμών από την κορυφή και με την ψυχολογία υπέρ μας.

Ο διορισμένος έπαιξε σήμερα και το μόνο που δεν έγινε από όσα ήθελα ήταν κάποιοι μικροτραυματισμοί βασικών παικτών(Τσόρι Ντομίνγκες και Ρομπέρτο) που θα τους άφηναν εκτός για κάποιες μέρες. Η Ντνίπρο έκανε όλα τα υπόλοιπα πραγματικότητα.

Η Ντνίπρο έκανε πολύ καλό παιχνίδι και άσχετα με το τι έλεγαν στην Ελληνική αναμετάδοση του αγώνα, κυριάρχησε και το αποτέλεσμα είναι δίκαιο και η διαφορά των δύο γκολ αυτή που θα έπρεπε να είναι. Ο ολυμπιλαγός έκανε ένα ταξίδι σε δύσκολες συνθήκες και έχασε αλλά με ένα σκορ που τον αφήνει να ελπίζει. Μπορεί όμως να βάλει τους βασικούς του σε τρία σερί παιχνίδια μέσα σε μία εβδομάδα; Σίγουρα όχι. Αν έχανε 3-0 θα κυνηγούσε την πρόκριση; Όχι τόσο όσο τώρα. Αν δεν του ακυρωνόταν το τέρμα που σημείωσε θα είχε κάποιο λόγο να πιστεύει πως μπορεί να περάσει με βάσιμες ελπίδες; Όχι. Άρα ελπίζει πως μπορεί να πετύχει αυτό που κάποτε για εμάς ήταν ρουτινα.

Σε όλα αυτά θα προσθέσω πως ο Αναστασίου κόντρα σε όλα τα άλλα που κάνει(συνήθως αλλοπρόσαλλα) μπορεί να διαβάσει καλά το παιχνίδι και αν δεν δεχτεί "χαρτάκι" να μην κάνει rotation και να επιλέξει τους καλύτερους για βασικούς. Μοναδικό μελανό σημείο ο ορισμός του Τασούλη του γενίτσαρου.

Η δική μου πρόβλεψη για το ντέρμπυ της Κυριακής είναι η νίκη του Παναθηναϊκού και μάλιστα με σκορ καλύτερο της ήττας του πρώτου γύρου και άσε μετά τους gay να ξεφτιλιστούν είτε γιατί θα χάσουν το πρωτάθλημα, είτε γιατί θα πρέπει να στήσουν ή να σφάξουν κάθε τους αντίπαλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου