Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014

Το ΚΑΣΤΡΟ πέφτει από μέσα.

Ο Παναθηναϊκός για δεύτερο συνεχόμενο χρόνο ενεργεί αυτοκαταστροφικά ή καλύτερα ενεργεί βάσει σχεδίου. Τον θέλουν σε μία κατάσταση που να μην μπορεί να αντιδράσει. Να χαίρονται τα ζόμπι που αυτοαποκαλούνται οπαδοί με τις αυτονόητες νίκες. Να πανηγυρίζουν οι σουβλακοδίαιτοι οργανωμένοι σε ήττες και να είναι χαρούμενοι με τους παίκτες χαμηλού επιπέδου που έρχονται κάθε φορά.

Φέτος σε 15 εντός έδρας παιχνίδια ο Παναθηναϊκός έχει κερδίσει μόλις τα 8. Αλήθεια αυτός δεν είναι ο ορισμός του "ΚΑΣΤΡΟΥ"; Αυτός δεν ήταν ο σκοπός της διοίκησης Αλαφούζου και της Π.Σ.; Αυτή την ομάδα δεν ονειρεύτηκαν;

Σε ένα παιχνίδι εντός έδρας που είσαι ανώτερος, έχεις την ευκαιρία να το κερδίσεις εύκολα και τελικά κάνεις το ελάχιστο τότε πως θέλεις να ελπίζεις σε κάτι καλό ΑΝ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΣΤΑ PLAY OFF; Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε δυνατά και είχε καλές ευκαιρίες να βάλει 2 ή και 3 γκολ στο πρώτο μέρος αλλά σκόραρε μόλις μία φορά. Μεγαλύτερη ευκαιρία θεωρώ αυτή του Μπεργκ, τη διπλή, στο 25ο λεπτό. Στο δεύτερο ημίχρονο η ισοφάριση ήρθε πολύ νωρίς αλλά το δικό του γκολ ποτέ. Ναι έπαιξε πάλι αρκετά καλά αλλά η φλυαρία δεν σημαίνει πως μπορεί να σκοράρει και δεν χαρίζει τους τρεις βαθμούς. Αντί το σκορ να είναι 3-0 από το ημίχρονο και να έχουμε ένα αδιάφορο τελικό αποτέλεσμα φτάσαμε στο 1-1 και την αύξηση πάλι της διαφοράς.

Αυτός ο Πέτριτς ίσως να είναι καλός παίκτης αλλά είναι ανέτοιμος και σπατάλησε το χρόνο που θα μπορούσε να έχει πάρει άλλος παίκτης και ίσως τότε η ομάδα να ήταν πιο αποτελεσματική. Βέβαια το πρόβλημά μου δεν λέγεται Πέτριτς αλλά Αλαφούζος, Βασιλαράς, Νταμπίζας, Αναστασίου, Μαραγκουδάκης, Π.Σ., ΠΑΝ.ΚΙ. και λοιπά παράγωγα αυτών όπως τα σουβλακοδίαιτα του Πουρέα.

Η ομάδα είχε ένα ΚΑΣΤΡΟ που προσκυνούσαν όλοι οι ΜΕΓΑΛΟΙ της Ευρώπης. Μπαρτσελόνα, Γιουβέντους, Άρσεναλ, Πόρτο, Σάλκε, Ρέιντζερς και άλλοι μεγάλοι σύλλοι προσκύνησαν στο ΚΑΣΤΡΟ που εσείς και οι προκάτοχοί σας γκρεμίσατε. 

Γκρεμίσατε το κάστρο και το κάνατε υπόστεγο για να φτάσει στο δικό σας επίπεδο.
Γκρεμίσατε το κάστρο για να μπορέσετε να είστε εσείς ελεύθεροι. Γιατί απλά τα «ποντίκια» ήταν πάντα στα υπόγεια αλλά με φραγμένες τις εξόδους. Από το 2008 βγήκαν στην επιφάνεια(αφού κάποιοι άνοιξαν τις πόρτες) και προσποιούνται τους σωτήρες ενώ μας βουλιάζουν ακόμα πιο πολύ.

Αυτά για σήμερα γιατί κάποιοι στην επόμενη ΑΥΤΟΝΟΗΤΗ νίκη θα μιλάνε και θα γράφουν πάλι για κάστρα. Αν έγραφαν και για δράκους και ιππότες θα ήμουν σίγουρος πως παίρνουν Αρντάν πριν γράψουν κείμενα και εξώφυλλα.

ΥΓ Το πέταλο των σουβλακοδίαιτων γέμισε στο ημίχρονο ή ήταν η ιδέα μου; Γιατί αυτοί που είναι και  μέλη της ΠΣ θέλουν το καλό της ομάδας και όχι να την ΚΛΕΒΟΥΝ μπαίνοντας τζάμπα στο ημίχρονο.

12 σχόλια:

  1. Είχα επισημάνει ότι ελέω έλλειψης χρήματος και με διαφαινόμενη την 2η θέση (που φαντάζει εφιάλτης για την "διοίκηση"), θα άρχιζαν οι στραβές. Μόλις λοιπόν έσκασε η πρώτη, έβαλαν τα "παιδιά" (σουβλακοδίαιτα αναρχίδια αρκετά από αυτά) να επιδοθούν στο σπορ που ξέρουν, το παίζω-ξυλίκι-με τα ΜΑΤ-για-να-περνάει-η ώρα. Δήθεν ότι αδικήθηκε η υπερομάς του Βούδα (βλ, Αναστασίου) από τον.... Εργοτέλη! Σόρυ αλλά η γραφικότητα νόμιζα ότι έχει άλλη διεύθυνση κατοικίας, κατά λιμάνι μεριά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το περίεργο Στέφανε είναι πως ο 6ος απέχει ακόμα από τον 5ο και πως δύσκολα θα καλύψουν τη διαφορά. Το κομμάτι με τις γκέλες είναι δεδομένο μιας και ακόμη έρχονται δόσεις από τη Μαλαισία ... για τον Φιγκερόα πάντα.
      Με τις δηλώσεις του Αναστασίου θα ασχοληθώ σε λίγο μιας και τις άκουσα αφού έγραψα το κείμενο. Υπέροχος σχολιασμός από το glory days.

      Διαγραφή
  2. Δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση Βασίλη.
    Η ομάδα έρμαιο στις ορέξεις του Βαγγέλα και των υποτακτικών του, και κανενός το αυτί δεν ιδρώνει.
    Εγώ, φύσει αισιόδοξος άνθρωπος, έχω αρχίσει και απογοητεύομαι.
    Δεν υπάρχει ελπίδα πλέον.....
    Ή μάλλον, εγώ βλέπω μια μικρούλα στο βάθος.....

    ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ!

    Εκεί που μας περιμένει το συνονθύλευμα του Μαρινάκη για να ξεσπάσει πάνω μας.
    Προβλέπω διασυρμό, με τη διαιτησία να δίνει ρεσιτάλ υπέρ τους.... Γιατί όλα αυτά που έχδουμε δει μέχρι τώρα, ήταν η προθέρμανση....

    Δεν πίστευα ποτέ ότι θα έρθει η στιγμή που θα προσβλέπω σε ήττα απ τους ακατονόμαστους, μήπως και συγκινηθεί κάποιος και αναλάβει την ομάδα μας.....
    Ας είναι και η επάρατη οικογένεια. Ποτέ δεν τους κατηγόρησα, ούτε και ήμουν υπέρ τους. Από τη στιγμή όμως που έβλεπα την ομάδα μου να παίζει ποδόσφαιρο και να στέκεται ως ίσος απέναντι σε ευρωπαικούς κολοσσούς, δεν μ ενδιέφερε ποιος διοικούσε!

    Μακάρι η άλλη Κυριακή να είναι η απαρχή για μια καινούρια αρχή για την ομάδα και επειδή το έχει και η μέρα, να καεί επιτέλους ο καρνάβαλος αλαφούζος και οι καλικάντζαροι που τον στηρίζουν.

    Καλή Ανάσταση εύχομαι.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δημήτρη εγώ δηλώνω πάντα ρεαλιστής αλλά αυτοί έχουν ξεπεράσει και τις πιο δυσοίωνες προβλέψεις που είχα κάνει βλέποντας τι έχουν κάνει μέχρι τώρα.
      Δεν επιθυμώ με τίποτα την ήττα από τους γαύρους(ούτε κατ' ανάγκη, ούτε κατά συνθήκη) γιατί είναι πάντα οι γαύροι. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως δεν περιμένω να μας περάσουν πριονοκορδέλα διαιτητικά και να κάνουν ένα σκορ πέρα από τα συνηθισμένα κλειστά. Αυτό το περιμένω γιατί μπορεί να έχει κοπάσει η φημολογία αλλά δεν ξεχνάω πως, από όσα έχω ακούσει και θεωρώ πως έχουν βάση, οι μέρες του Βαγγέλα είναι λίγες και πως θέλει να κάνει έξοδο θριαμβευτική.
      Όπως και να έχει δεν περιμένω να φύγει σε μία βδομάδα ο Αλαφούζος μιας και έχει πρόχειρο τον Αναστασίου. Η οικογένεια δύσκολα θα επιστρέψει, πολύ δύσκολα. Τελικά μόνο το Πρωτοδικείο μας έμεινε.

      Διαγραφή
  3. Καλησπέρα Βασίλη.Τώρα για το μάτς τι να πείς,μία απο τα ίδια.Ξαφνικά άλλη μία γκέλα και η ομάδα σταθερά 4η.Μήπως κάτι ξέρουνε για την αδειοδότηση στην Ευρώπη και θα δούμε τον ΠΑΟ μετά το ντέρμπι με τους gay να χάνει θέσεις?Όσο για τον Πέτριτς ο άνθρωπος είναι φανερά ανέτοιμος και βλέπω ο "Μουρίνιο" να τον καίει χργσιμοποιώντας τον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άδεια Μάνο δεν παίρνουμε όσο η ομάδα χρωστάει κλπ κλπ άρα και η δεύτερη θέση να ερχότανε πάλι πλασματική θα ήταν αφού δεν θα παίξουμε Ευρώπη.

      Διαγραφή
  4. Billy πολύ ενδιαφέρον το μπλογκ σου, το βρήκα τυχαία ψάχνοντας για άρθρα του Βετάκη καθώς ήθελα να δω τι ήταν το τόσο τρομερό που ενόχλησε αυτόν που έβαλε να τον δείρουν.
    Συμφωνώ σε όλα όσα γράφεις για τον Τράκη όπως και για τη νοοτροπία αρκετών απ' τα κεφάλια των οργανωμένων οι οποίοι θέλουν να γίνουν "υπάλληλοι" δηλαδή ότι βρίζανε τόσα χρόνια τους γάβρους.
    Διαφωνώ βέβαια σε αρκετά που λες όσον αφορά τα "σουβλακόπαιδα " όπως σου αρέσει να λες κι αυτό γιατί τυχαίνει να είμαι απ' τα ιδρυτικά στελέχη συνδέσμου του ΠΑΟ και γνωρίζω αρκετά πράγματα αλλά δεν θα μπω στη διαδικασία να σου απαντήσω στις κατηγορίες που τους ρίχνεις γιατί δεν θα βγάλουμε άκρη.
    Μόνο δυό πραγματάκια θα σου πω, το ένα αφορά τον ερασιτέχνη που ανέλαβαν παιδιά της 13 και τα πράγματα είναι πάρα πολύ καλύτερα απ' την προηγούμενη κατάσταση που υπήρχε, άρα τους κατηγορείται άδικα και το άλλο είναι για τα επεισόδια με τα ΜΑΤ που αναφέρει πιο πάνω ο Στέφανος ότι βαλανε τα σουβλακοδίαιτα να επιδοθούν στο σπορ που ξέρουν καλύτερα… απλά γράφει μαλακίες!!! Ήταν μαζεμένοι γύρω στα 30 άτομα όχι οργανωμένοι αλλά ψιλο άκυρος κόσμος για τον τζερτζελέ έξω απ' τα αποδυτήρια στο δρόμο και βρίζανε τον Δελφάκη όταν ξαφνικά δέχτηκαν αναίτια και σφοδρότατη επίθεση απ' τα ΜΑΤ. Δυστηχώς εκείνη την ώρα περνούσα με το 4 χρονών παιδάκι μου και είχα την τύχη-ατυχία να δω ακριβώς τι συνέβη. Να γράφεται για πράγματα που ξέρετε πως έχουν γίνει και όχι ότι να ναι αλλιώς μη γράφεται καθόλου, κατάλαβες Στέφανε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να 'σαι καλά για τα καλά σου λόγια.
      Δεν ήμουν μπροστά στο συμβάν που γράφεις και δεν ξέρω τι έγινε. Γνωρίζω όμως με διάφορους τρόπους πως οι κεφαλές των συνδέσμων παίρνουν εντολές από ανθρώπους που βοηθούν τους συνδέσμους. Πόσες φορές δεν στοχοποιήθηκαν άνθρωποι που δεν άρεσαν σε κάποιον που τα πήγαινε καλά με τους συνδέσμους; Μήπως οι σύνδεσμοι είναι όπως σε άλλες χώρες και δεν μαζεύουν κάθε καρυδιάς καρύδι; Μήπως δεν ήταν συνδεσμίτες αυτοί που έκαναν το ντου στο βαν της νόβα; Τι να λέμε τώρα...γκρέμισμα και ξανά χτίσιμο από την αρχή με διαφάνεια και συγκεκριμένο ρόλο.
      Όσο για τον Ερασιτέχνη διαφωνώ πως τα πάνε καλά. Αν δεν υποστήριζαν οι σύνδεσμοι τόσο πολύ τους καταστροφείς του Παναθηναϊκού που έταξαν αλλά δεν έδωσαν ποτέ στον Ερασιτέχνη(και τελευταίος ο Αλαφούζος με την ΠΣ που με το «διπλό» εισιτήριο τον κατέκλεψε) τότε η κατάσταση θα ήταν εξ αρχής διαφορετική.

      Διαγραφή
  5. Αποφεύγω πάντα να μιλάω για πράγματα-γεγονότα στα οποία δεν είμαι παρών και γι αυτό μίλησα για το συγκεκριμένο περιστατικό με τα ΜΑΤ. Για το βαν της νόβα όπως και για παρόμοια περιστατικά ναι είναι προφανές ότι τα κάνουν συνδεσμίτες αλλά και σύνδεσμοι να μην υπήρχαν, τα συγκεκριμένα άτομα πάλι τα ίδια θα έκαναν. Στο ότι υπάρχουν κάποιες κεφαλές 2-3 συνδέσμων που φαίνεται να παίρνουν εντολές δεν το ξέρω γιατί δεν έχει τύχει να είμαι παρών η δεν μου έχει πει κάποιος απ' αυτούς κάτι τέτοιο οπότε δεν μπορώ να σου απαντήσω σε αυτό. Εφόσον εσύ λες ότι γνωρίζεις τότε ok. Όπως επίσης δεν ξέρω ανθρώπους να βοηθούν τους συνδέσμους αλλά υποθέτω πως μπορεί να συμβαίνει αλλά και πάλι σε 2-3 συγκεκριμένους συνδέσμους γιατί οι υπόλοιποι τραβάνε μεγάλα ζόρια για να συντηρηθούνε.
    Θα συμφωνήσω 100% ότι θέλουν γκρέμισμα και χτίσιμο απ' την αρχή με διαφάνεια και συγκεκριμένο ρόλο όπως και το ότι μαζεύουν κάθε καρυδιάς καρύδι. Θα δεις μέσα σε έναν σύνδεσμο τον χουλιγκάνο, θα δεις τον τυπάκο που έχει όρεξη και βγάζει την ενέργεια του ζωγραφίζοντας πανό, φτιάχνοντας χωρογραφίες κλπ, θα δεις τον κομήτη που πατάει μόνο για να πάρει το εισιτήριο του και θα δεις και τον νορμάλ οπαδό ο οποίος έχει μεγάλη πόρωση με την ομάδα του και γουστάρει όλη μέρα να μιλάει γι αυτό, να πηγαίνει να αράζει στο κλαμπ και να μοιράζεται την αρρώστια του με τους υπόλοιπους.
    Εκεί που διαφωνώ και πάλι είναι στο θέμα του ερασιτέχνη. Η προηγούμενη κατάσταση με Γιαννακόπουλο και Μακρόπουλο πιο μετά ήταν αρρωστημένη και οδηγούσε με μαθηματική ακρίβεια στον αφανισμό. Τα παιδιά που έχουν αναλάβει προσπαθούν να βρουν λεφτά για να συντηρηθούν τα τμήματα είτε απ' τα πιο απλά βγάζοντας μπλουζάκια κλπ είτε το να έρθουν σε επαφή με εύρωστους οικονομικά Παναθηναϊκούς. Έχουν φτιάξει την είσοδο του Τάφου με τα τρόπαια του συλλόγου, έχουν φτιάξει μια καφετέρια στην είσοδο απ' την οποία βγαίνουν αρκετά λεφτά γι αυτό το σκοπό και γενικά αρέσει στον κόσμο όλο αυτό που έχει γίνει εκεί και πάει και αράζει. Και όλα αυτά χωρίς τη βοήθεια της ΠΑΕ που όντως έκανε χοντρή μαλακία ο Αλαφούζος στο θέμα των εισιτηρίων.

    Δυστηχώς φτάσσαμε στο σημείο να πρέπει να διοικήσουμε εμείς οι οπαδοί έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα. Κακώς κατ' εμέ διότι η θέση μας είναι στην εξέδρα και πουθενά αλλού αλλά αφού μας πρόδωσαν αυτοί που πιστέψαμε κάποιος έπρεπε να αναλάβει να σώσει ότι σωζότανε. Στο ξαναλέω, η κατάσταση στον ερασιτέχνη ήταν τραγική. Τα τμήματα φυτοζοούσαν και ο Γιαννακόπουλος κορόιδευε και μοίραζε χιλιάρικα στο γυναικείο βόλευ επειδή έπαιρνε πρωτάθλημα. Τραγικό και παράλογο συνάμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οφείλω να πω πως με σένα θα μπορούσα να συζητάω άνετα, άσχετα αν διαφωνώ σε πολλά. Έχεις καλή «βάση» και το κοινό μας στοιχείο πέρα από τον Παναθηναϊκό είναι πως βλέπεις κάποια γεγονότα που οι περισσότεροι κάνουν πως δεν τα βλέπουν.

      Ο ερασιτέχνης πάντοτε είχε εξάρτηση και από την ΠΑΕ. Κάθε «πόλεμος» και αποχή από το γήπεδο του έκανε κακό. Ακόμη δεν πρέπει να ξεχνάμε πως οι συνδεσμίτες άφησαν τον κυρ Αντρέα και τον γιαλατζί Καπετάνιο χωρίς να τους ενοχλήσουν ενώ αυτοί δεν τήρησαν ούτε μία από τις υποσχέσεις προς τον Ερασιτέχνη. Άρα για την σημερινή κατάσταση φέρουν ευθύνη. Έχουν γίνει και άλλα «όμορφα» στον ερασιτέχνη που όμως δεν μπορώ να τα γράψω δημόσια(δεν έχω την άδεια να το κάνω).

      Όπως και να έχει χάρηκα για την συνομιλία. Αν θελήσεις να ξαναστείλεις σχόλια βάλε και όνομα(πάνω από το ανώνυμος) ή έστω στο τέλος από το σχόλιο.

      Διαγραφή
  6. Να συστηθώ λοιπόν, Αντώνης. Όντως διαφωνούμε σε πολλά αλλά μπορεί να γίνει σωστός διάλογος και με καλή διάθεση να καταλάβουμε που είμαστε λάθος και που όχι. Και εγώ θέλω να πιστεύω ότι έχω καλή διάθεση.
    Να σου δώσω ένα παράδειγμα για να δεις ότι δεν είμαι κακοπροαίρετος.
    Π.χ. είμαι αντιβαριδνογιαννικός όσο δεν πάει γιατί θεωρώ ότι αυτοί οι άνθρωποι δεν θέλανε (δεν πιστεύω ότι δεν μπορούσανε) να προστατέψουν την ομάδα μας. Θεωρώ ότι ο Γιώργος Βαρδινογιάννης μπορούσε να κάνει πολύ πιο σπουδαία πράγματα με τον ΠΑΟ αλλά ο τρόπος που διοικούσε ήταν δικτατορικός και αιτία που δεν έκανε πιο μεγάλα πράγματα με την ομάδα.
    Απ’ την άλλη γουστάρω που δεν ήθελε να είμαστε στρατός του.
    Δεύτερο παράδειγμα, τον Τζίγκερ σαν άνθρωπο δεν μπορώ να πω ότι τον αντιπαθώ, όπως και τον θείο του βέβαια, αλλά για μένα ο Τζίγκερ μου έδειχνε ότι δεν το γούσταρε αυτό που έκανε. Ο άνθρωπος δεν ήθελε να ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο και το έδειχνε με κάθε τρόπο.
    Δεν δέχομαι ο ιδιοκτήτης της ομάδας μου να φεύγει απ’ το γήπεδο ενώ αρχίζει η παράταση στο ματς με τη Βίσλα και παίζεται η πρόκριση για τους ομίλους του τσου λου. Και έχει φύγει κι άλλες φορές πριν τελειώσει ο αγώνας. Απ’ την άλλη όμως δεν τον λέω σαν κάποιους κολλημένους “καβούρια” και “τσιγγούνη” κλπ.
    Θα ήμουν ανώμαλος αν το έλεγα αυτό όταν στις αρχές του 2000 έδινε ένα σκασμό λεφτά για να φέρει Κωνσταντίνου, Βλάοβιτς, Σόουζα κ.α.
    Το ότι αργότερα γίνανε αρκετές μεταγραφές η οποίες ήταν αποτυχημένες αυτό είναι άλλη ιστορία. Αλλά τσιγγούνη τον Τζίγκερ δεν μπορώ να τον πω.

    Τέλος στο θέμα του ερασιτέχνη πάλι, το ότι ο Βγενόπουλος, ο Πατέρας και δεν ξέρω γω ποιός άλλος δεν βοηθήσανε, δεν φταίμε εμείς οι οργανωμένοι και ούτε θεωρώ ότι θα έπρεπε να τους παρακαλέσουμε. Μας πρόδωσαν και να πάνε να γ..... Προσπαθούμε μόνοι μας να κάνουμε ότι μπορούμε. Ο μόνος που βοηθάει είναι ο Δ. Γιαννακόπουλος με τον οποίο είμασταν ορκισμένοι εχθροί γιατί είχαν γίνει διάφορα και πλέον κάνουμε τους μαλάκες
    και τον βραβεύσαμε κιόλας στη γιορτή (που φτάσαμε) για χάρη του ερασιτέχνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Καπετάνιος έκανε λογικά λάθη βάσει συμπεριφοράς αλλά ήταν λίρα 100 και πεντακάθαρος, άρα και τον έχω σαν μέτρο σύγκρισης για κάθε επόμενο. Μία συνάντηση του ΒΒ με τον Χοχοχο σε ένα υποργικό γραφείο έγραφε το τέλος του Γιώργη και την αρχή της παράγκας.
      Ο Τζίγκερ είχε άλλο πάθος και το ποδόσφαιρο του το έδωσαν για να την τρέχει. Σαν οδηγός ήταν φοβερός αλλά η οικογένειά του ήθελε να τον προστατέψει. Με το ποδόσφαιρο ήταν πολύ χλιαρός εως αδιάφορος πολλές φορές αλλά ποτέ δεν μας άφησε να ξεφτιλιστούμε.
      Το κακό στον Παναθηναϊκό αν διαβάσεις σε προηγούμενες αναρτήσεις θεωρώ πως το έκανε ο ΒΒ. Δύσκολο να έχω τον Γιώργη κορυφή και τον ΒΒ ως αιτία της καταστροφής.

      Για τον Ερασιτέχνη θα μείνω σε παλιότερη δήλωση του Τυφώνα που είχε δηλώσει πως μόνο ο Τζίγκερ(με τον οποίο δεν είχαν καλές σχέσεις) τον βοήθησε από τους πολυΑμέτοχους. Αν τώρα ο γιος του κυρίου Παύλου κάπως βοηθά δεν το γνωρίζω αλλά για να το γράφεις μάλλον ισχύει. Δεν καίγομαι να το ψάξω όμως γιατί του χρωστάω άλλα κείμενα πρώτα.

      Διαγραφή