Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013

Ποιο είναι το πρόβλημα του Παναθηναϊκού;

Επειδή από σήμερα έχουν αρχίσει όλοι την προετοιμασία για να «σταυρώσουν» τον Αναστασίου και τους παίκτες εγώ λέω να βάλω ανάποδα τον δίσκο και να μην ακούσω το τραγούδι όπως έμαθαν να το λένε τα «παιδιά» και τα αφεντικά τους.

Το πρόβλημα της ομάδας είναι αυτό που δεν φαίνεται στο γήπεδο και μπορεί εύκολα ο καθένας να το κατονομάσει. Το πρόβλημα είναι οι μέτοχοι της ομάδας και οι «δημοσιογράφοι» που εργάζονται σε αυτήν. Δηλαδή Π.Σ.(Αλαφούζος), Βγενόπουλος, Πατέρας, Γιαννακόπουλος και λοιποί με μικρότερα ποσοστά και παρέα με αυτούς οι Βασιλαράς, Τσιμπίδας και λοιποί «δημοσιογράφοι».

Μην τρέφετε αυταπάτες όσοι πιστεύετε πως με την αλλαγή του Αναστασίου θα αλλάξει κάτι και στην ομάδα. Αν φέρουν κάποιον που την αγαπά(Ρότσα, Βονόρτας) θα τον διώξουν με συνοπτικές διαδικασίες και αν είναι να φέρουν άλλον θα φέρουν έναν ακόμη μυρωδιά για αν έχουν εύκολη απάντηση στο ερώτημα "ποιος φταίει;". 
Αυτοί όλοι φταίνε αδέρφια και η εικόνα της ομάδας είναι απλά μία προβολή της άσχημης κατάστασης του «οργανισμού» που λέγεται Παναθηναϊκός. Θα σκεφτεί κάποιος "Καλά την «Θ13» γιατί την αφήνεις εκτός;" και η απάντηση απλή και χιλιοειπωμένη. Τα «αφεντικά» της είναι ένοχοι, οι πολλοί είναι οι ηλίθιοι συνένοχοι που δεν έβγαλαν κέρδος. Πως όμως να ζητήσεις ευθύνες από άτομα που έχουν «κάψει» τα εγκεφαλικά τους κύτταρα;
Ας αφήσουμε λοιπόν τον Αναστασίου και την ομάδα προς το παρόν στην άκρη και ας αρχίσουμε από τους υπεύθυνους ΚΑΙ της φετινής καταστροφής. «Πυρ ομαδόν» λοιπόν προς όλους αυτούς και όσο πιο γρήγορα φύγουν τόσο πιο γρήγορα θα αντιδράσει ο οργανισμός που λέγεται ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου