Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2018

Αυτοί σε διαλύουνε ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΕ


Σε φιλικό αγώνα με φιλανθρωπικό χαρακτήρα κατάφεραν και έκαναν επεισόδια. "Οπαδοί" με κράνη...που αναζητούν την ελευθερία και την υγεία της ομάδας.

Αν ξαναρωτήσει ο Ταϊλανδός γιατί το γήπεδο δεν είναι γεμάτο ας του δείξουν το μπουρδέλο της φωτογραφίας και τις πόρνες που πληρώνονται για να είναι εντός αυτού.

Θέλεις άνθρωπέ μου μεγάλη ομάδα; 
Εφάρμοσε την νομοθεσία, στέρησε από όλους αυτούς την παρουσία τους στο γήπεδο και δώσε το δικαίωμα στον πατέρα να ξαναφέρει το παιδί του χωρίς να φοβάται. Όταν γυρίσει ο κόσμος, αφού φύγουν οι τραβεστί οπαδοί, η ομάδα θα ξαναγίνει μεγάλη και θα βρει τη θέση της ανάμεσα στις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης. Αυτό σημαίνει όμως τουρνικέ και πραγματικό έλεγχο εισόδου στο γήπεδο.
Θέλεις;

4 σχόλια:

  1. καλησπερα αδελφε μου..
    ετσι ακριβως..
    Μονο ετσι μπορει ο ΠΑΟ να ξαναβρει τον δρομο του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα αδερφέ.
      Το θέμα είναι να υπάρχει θέληση.
      Υπάρχει;

      Διαγραφή
    2. δεν υπαρχει αδελφε!
      ολοι τρωνε απο 10 μεριες..
      Ειδες ανακοινωση συνδεσμου της μπουγατσας στην Πολιχνη?
      ετσι λειτουργουν οι οπαδοι!
      Και στο γραφω εγω που ξερεις ποσο σιχαινομαι τις μπουγατσες..
      Ο Φορεας ειναι αλλου για αλλου!!
      Πιο στημενοι δεν υπαρχουν!

      Διαγραφή
    3. Στο έχω ξαναπει, αν εξαιρέσεις κάποια θέματα που οι ΑΡΔ τους έχουν κάνει το μυαλό ζουμί(βλέπε ταύτιση Καπετάνιου και της θητείας του στην ομάδα μας με τον Χοχοχο και τα κλεμμένα πρωταθλήματα) και την βλακεία πως αυτοί είναι οι πιο καλοί οπαδοί κλπ κλπ, έχει πολλούς, πάρα πολλούς, που λειτουργούν με μυαλό.
      Η αλήθεια είναι πως δεν περίμενα να δω τέτοια ανακοίνωση αλλά με εξέπληξαν ευχάριστα.
      Όταν όμως έχεις πρόεδρο που βάζει χρήματα(ακόμη και με δάνειο δικό του στην ομάδα, δλδ αν αποφασίσει να φύγει θα του χρωστάει η ομάδα) τότε τέτοιες απαιτήσεις έχεις.
      Κάποτε η οικογένεια ανέβαζε και κατέβαζε κυβερνήσεις αλλά δεν άρεσε σε κάποιους. Πλέον συνεχίζει να ελέγχει το πολιτικό σκηνικό αλλά δεν είναι στην ομάδα μας.
      Μακάρι να στελεχωθεί η διοίκηση με άτομα που αγαπάνε και θα φροντίζουν την ομάδα. Περιμένω να δω να φεύγουν όλοι όσοι έκαναν κακό ή δεν φρόντισαν να σταματήσουν το κακό. Τότε θα υπάρχουν άνθρωποι που θα κλείσουν την πόρτα στους ένοικους του 3όροφου.
      Αυτή η χρονιά θα έχει ενδιαφέρον.

      Διαγραφή