Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2018

Οι νέοι Γκουμομπασινάδες

Ξεκίνησε η χρονιά και λόγω των συνθηκών, έτσι μας κατάντησε ο «σωτήρας» Αλαφούζος, η ομάδα πρέπει να παίξει με τους πιτσιρικάδες και κάποιους μεγαλύτερους. Ξεκίνησαν λοιπόν και τα παπαγαλάκια να λένε διάφορα και να απαξιώνουν την ομάδα και τους νεαρούς παίκτες. Ειρωνικά τους αποκάλεσαν Γκουμομπασινάδες.

Θεωρώ δεδομένο πως αυτοί που έδωσαν την εντολή για την γκρίνια από τα παπαγαλάκια και απαξίωση της ομάδας του Δώνη είναι οι ίδιοι που δεν τους άρεσαν οι Γκούμας, Μπασινάς, Καραγκούνης και λοιποί τότε νεαροί παίκτες που ανδρώθηκαν στην ομάδα και έφεραν επιτυχίες στην ομάδα αλλά και στην χώρα. Είναι οι ίδιοι που απειλούν όποιον δεν γλείφει τα αφεντικά τους και δεν σέβονται κανέναν παίκτη όσα και αν πρόσφερε στην ομάδα.

Λοβοτομημένα δίποδα, μακάρι να γίνουν οι πιτσιρικάδες αυτοί οι νέοι Γκουμομπασινάδες(άσχετα αν προσωπικά τον Μπασινά στην πορεία τον αντιπάθησα). Το μόνο που χρειάζονται είναι κάποιοι έμπειροι παίκτες που θα τους μάθουν πως παίζονται οι θέσεις μέσα στο γήπεδο(πχ Π.Σόουζα που ενώ είχε έρθει με τραυματισμό έμαθε στους νεαρούς τότε την θέση και προσέφερε πολλά σε εκείνη την μαγική χρονιά).

Έτσι λοιπόν αν αυτοί οι πιτσιρικάδες είναι να γίνουν οι νέοι Γκουμομπασινάδες τότε εμείς πρέπει να φροντίσουμε να μην δημιουργηθεί μία νέα φουρνιά οπαδών επί πληρωμή, κοινώς οπαδοί πουτάνες, όπως δημιουργήθηκαν οι οπαδοί του πουστροφλορέα.

3 σχόλια:

  1. ετσι αδελφε..μπραβο..
    ολοι διπλα στα παιδια,γαμω τον φλορεα τους!
    να διαλυθει το μπουρδελο του φλορεα,να ανασανει ο παο μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αδερφέ τελικά αυτά τα γίδια μόνο με ξύλο και μάλιστα με πολύ ξύλο θα βάλουν μυαλό και θα φύγουν μακρυά από την ομάδα. Μόλις ανακοινώθηκε ο Μακέντα ξεκίνησαν το θάψιμο. Αφού όλοι αυτοί είναι τόσο καλοί ας παίξουν αυτοί μπάλα, αφού μπορούν να φέρουν πιο ακριβό ας τον φέρουν, αλλά ξέχασα αυτά τα ζώα ασκούν «κριτική».

      Διαγραφή
    2. ετσι ακριβως αδελφε!
      αυτοι παντως θα γκρινιαζαν οπως κ να εχει..
      Γιατι αυτες τις εντολες εχουν.

      Διαγραφή