Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2018

Ανακοινώθηκε ο Μακέντα, ξεκίνησαν οι μαλάκες

Ανακοινώθηκε ο Μακέντα από τον σύλλογο. Μία επιλογή που μόνο κακή δεν είναι. Σίγουρα δεν είναι ο παίκτης που αυτή τη στιγμή είναι όνομα στην Ευρώπη αλλά ακόμα και να είχαμε τα χρήματα και να μην είχαμε τους περιορισμούς δύσκολα εώς αδύνατο να ερχόταν τέτοιος παίκτης στην Ελλάδα αυτή την εποχή. 

Ο Μακέντα είναι παίκτης που σε πολύ μικρή ηλικία έπαιξε στην Manchester Utd. Άρα κακό παίκτη δεν τον λες. Ταλέντο έχει σίγουρα. Το γεγονός πως δεν έπαιξε στην Utd ώστε να κάνει καριέρα εκεί όπως άλλοι δεν σημαίνει τίποτα, αφού υπάρχουν παίκτες που ταιριάζουν και άλλοι που δεν ταιριάζουν σε μία ομάδα ανάλογα με το ποδόσφαιρο που παίζει και τον προπονητή που έχει. Η ηλικία του Μακέντα; Υπέροχη. Αν τελικά ο Παναθηναϊκός φύγει από τα χέρια του απατεώνα καταστροφέα που τον κρατάει όμηρο τα τελευταία χρόνια τότε σε τρία χρόνια αυτός ο παίκτης, αν όντως θέλει να ξαναφτιάξει την καριέρα του όπως Σισέ και Μπεργκ, δύσκολα θα μείνει στο δυναμικό μας. Στα 30 του θα μπορεί να παίξει σε καλύτερο πρωτάθλημα.

Και φτάνουμε στο πιο σημαντικό τμήμα. Σαν τα σαλιγκάρια μετά από τη βροχή βγήκαν οι κάθε λογής ηλίθιοι, «προπονητές», «δημοσιογράφοι», «αναλυτές» από τον καναπέ του σπιτιού τους και πίσω από μία οθόνη ξεκίνησαν να τον αποκαλούν παλτό, άχρηστο κλπ κλπ. Είναι οι ίδιοι που έβριζαν τον Πόστιγκα και πολλούς άλλους που μόνο σε αυτούς δεν έκαναν. Είδα να γράφουν διάφοροι στο fb σε Παναθηναϊκές ομάδες αυτούς τους χαρακτηρισμούς για τον παίκτη. Αν μπορούσα θα τους έκοβα το ίντερνετ μπας και καθαρίσει λίγο ο χώρος.

Γερό να είναι το παλικάρι και να ματώσει πολλές φορές τα αντίπαλα δίχτυα.

2 σχόλια:

  1. Καλησπερα αδελφε μου!
    δικιο εχεις!
    Εχουν βγαλει παλτο εναν παικτη που τον ειχε επιλεξει ο Σερ Αλεξ και ειχε δωσει πολυ καλα δειγματα γραφης..
    Στην Ελλαδα παιζουμε,δεν χρειαζεται ο Μεσσι για να προκοψουμε...
    Σιχαματα,δεν αντεχονται..Εχουν κανει μεγαλο κακο τα κοιν. δικτυα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα αδερφέ.
      Δυστυχώς όμως όλοι αυτοί ανέξοδα κάνουν κακό.
      Και το χειρότερο είναι πως οι περισσότεροι δεν έχουν δει την ομάδα από κοντά.

      Διαγραφή