Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2017

Είναι πικρή αυτή η δικαίωση

Ο χρόνος δεν αφήνει τίποτα κρυφό και δυστυχώς αυτό έγινε και με την περίπτωση του Παναθηναϊκού. Όλα όσα προσπαθούσαν να κρύψουν κάτω από το χαλάκι δημοσιοκάφροι-πληρωμένες πόρνες και σουβλακοδίαιτοι οπαδοί έφτασε η στιγμή που αποκαλύφθηκαν. Ο γαύρος πρόεδρος "πήρε" την απόφαση να αποχωρήσει αφήνοντας πίσω ερείπια. 

Θυμάμαι πως πανηγύριζαν ΑΡΔ και σουβλακοδίαιτα με την ανακοίνωση του βοτανόκηπου, όταν ο γαύρος Αλαφούζος έβαζε χρήματα στην ομάδα με τη μορφή τηλεοπτικού χρόνου, αλλά και με πόση θέρμη υποστήριζαν το γαυροσύστημα που στήθηκε στην ομάδα βρίζοντας τον ΙΒΒ, τον Καπετάνιο αλλά και όλη την οικογένεια. Ζωντανά όπως ο giorgos έδιναν καθημερινά σχεδόν μάχες για να τιμήσουν το χαρτζιλίκι.

Blogs, sites, fb groups τα έγραφαν τα όμορφα τα λόγια, πως η διοίκηση Αλαφούζου κινείται στη σωστή κατεύθυνση για την οικονομική εξυγίανση, παραβλέποντας όλα όσα γράφαμε όσοι γνωρίζαμε από οικονομικά για το τι γράφουν οι ισολογισμοί και τα αποτελέσματα χρήσης. Όλοι αυτοί ξεχνούσαν πως το ξεπούλημα παικτών πολύ κάτω από την αξία τους δεν είναι ορθή τακτική αλλά λύση καταχρεωμένων.

Έφτασε λοιπόν η στιγμή που ο ΓΑΥΡΟΣ Αλαφούζος δήλωσε πως αποχωρεί. Τις μετοχές τι θα τις κάνει; Αφού ανήκει μέρος τους σε off shore ποιος θα δώσει την εντολή μεταβίβασής τους; Το μέρος του χρέους που δημιούργησε κατά τη διάρκεια της "ηγεμονίας" του πως θα το πληρώσει; Σε χρήματα; Σε ποσά που αντιστοιχούν σε τηλεοπτικό χρόνο; Με χρήματα Μονόπολης;

Ο Αλαφούζος έφυγε, ο καρκίνος όμως παραμένει. Το καράβι δεν βυθίζεται, ΒΥΘΙΣΤΗΚΕ. Προς τιμή του ο Μαρίνος Ουζουνίδης προσπαθεί μόνος να σώσει ότι μπορεί να διασωθεί από αυτό το ναυάγιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου