Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2017

Πρόταση για την επόμενη μέρα

Αν αντέχεις να διαβάσεις κάτι που θα σε λυπήσει συνέχισε.

Η αποχώρηση Αλαφούζου αφήνει την ομάδα με ένα χρέος κάπου στα 80 εκ ευρώ που δεν έχει τη διάθεση να πληρώσει. Παρέλαβε τις μετοχές με το χρέος της ομάδας στα 32-34 εκ. ευρώ και την υπόσχεση να το μειώσει. Αντ' αυτού το αύξησε περίπου 50εκ ευρώ. Ποιος να τον ελέγξει όμως;

Αλήθεια ποιος είναι αυτός που θα μπορούσε να τον ελέγξει;
Υπήρχε κανείς;
Μήπως το κωλόπαιδο ο manc να απαντήσει;

Ερασιτέχνης.-
Στην ΠΑΕ ο Ερασιτέχνης έχει ποσοστό και μπορεί να ελέγχει κινήσεις, αποφάσεις, χρηματικές ροές. Πόσες φορές το έκανε ο Μιχαλαριάς(με το χαζό παιδί του μπαμπά του που φλερτάρει πότε με την αναρχία και πότε με την Χρυσή Αυγή δεν ασχολούμαι);
Πόσες φορές πήγε να ελέγξει τι συμβαίνει; Είναι ο ίδιος που δηλώνει οπαδός και πως αγαπάει την ομάδα, αλλά δεν έκανε ΤΙΠΟΤΑ, προς όφελος αυτής.

Μήπως θα μπορούσε και κάποιος άλλος να ελέγχει το τι συμβαίνει στην ομάδα; Μήπως ο Κωνσταντίνου;
Θυμάμαι τον πόλεμο που έκανε στην οικογένεια και την αβάντα σε πολυΑμέτοχους και Αλαφούζο. Αυτός λοιπόν ο άνθρωπος ήταν ΑΠΩΝ αν και είχε τη θέση του Αντιπροέδρου. Η συνεισφορά του είναι μηδενική ή καλύτερα αρνητική. 

Και φτάσαμε σήμερα να ζητάνε χρήματα από τον απλό οπαδό του Παναθηναϊκού ο Κωνσταντίνου και οι οργανωμένοι. Να τους δώσεις εσύ τα χρήματα που δεν έχεις αφού από το 2009 σε βιάζει η εκάστοτε κυβέρνηση, σε αρμέγει με την υπερφορολόγηση αφού ήδη σε έχει εξουθενώσει με συνεχείς μειώσεις μισθών. Να δώσεις ΕΣΥ τα χρήματά σου για να τα διαχειριστούν ΑΥΤΟΙ. 

Αν λοιπόν έχω μάθει κάποια πράγματα ένα από αυτά είναι πως το απόστημα το σπας και τον καρκίνο ή τον νικάς ή σε σκοτώνει. Δεν μπορείς να πας μπροστά με οδηγούς αυτούς που είτε σε οδήγησαν στην καταστροφή, είτε δεν έκαναν τίποτα για να σε γλιτώσουν. Αν θέλουν να κάνουν κάτι καλό ας αναλάβουν το χρέος να το πληρώσουν μόνοι τους.

Τι προτείνω λοιπόν; 
Όσο και αν με πονάει, όσο και αν πονάει όλους αυτούς που αγαπάνε την ομάδα πιο πολύ από εμένα η πρόταση μου είναι ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΘΕΣΗ.
ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

3 σχόλια: