Πέμπτη 27 Απριλίου 2017

Βλακεία και σφαγή


Είδα μόνο το πρώτο ημίχρονο του αγώνα παρέα με συγγενικό πρόσωπο(οπαδό του ΠΑΟΚ) και στην ανάπαυλα επικοινώνησα με φίλο(πάλι οπαδό του ΠΑΟΚ) και ευτυχώς βλέπαμε όλοι τον ίδιο αγώνα.

"Μας πατήσατε" μου είπε ο φίλος πριν του πω για τον Βαρέλα(που έπιασε τον Μπεργκ από τον λαιμό στο χώρο του κέντρου) και τον εγκληματία Λέο Μάτος που έπρεπε να είχε αποβληθεί από νωρίς. Αυτός δεν είχε αποβληθεί ούτε στο πρώτο παιχνίδι και τότε χαμογελούσαν όλα τα μΠαόκια. Την επομένη του πρώτου ημιτελικού τους έλεγα "Αν έχω τέτοια διαιτησία στην Τούμπα θα είμαι ευτυχισμένος". Τελικά δεν την είχα.

Όχι μόνο δεν απέβαλε τον Λέο Μάτος ο διαιτητής αλλά αυτός ο παίκτης έβαλε το γκολ του 2-0 στην αρχή του δεύτερου μέρους. Άφησε ακόμη να παίζουν αντιαθλητικά τον Μπέργκ χωρίς να τιμωρούνται.

Ας πάω όμως και στα της ομάδας μας για το πρώτο μέρος. ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΠΟΥΘΕΝΑ ΠΕΝΑΛΤΥ όσα και αν ζήτησε ο Κλωναρίδης. Αν δεν ήταν αυτό το χαζό παιδί και ήταν κάποιος άλλος τότε το σκορ στο ημίχρονο θα ήταν 1-2, 1-3 ή 1-4. Γιατί αγόρι μου να γίνεις ήρωας; Γιατί δεν "σπας" την μπάλα στους συμπαίκτες σου;

Γαμώ το κέρατό μου, το τράγιο, το βερνικομένο. Αν είχαμε επιλογές δεν θα έπαιζε αυτό το τσογλάνι και δεν θα είμασταν εκτός τελικού. Πληρέστερο ρόστερ...Γαμώ τον πουστροΦλορέα σας μαλακισμένα κωλόπαιδα.

ΥΓ Στη φάση που δόθηκε φάουλ και ο Πέλκας έκανε το 1-0 δεν υπάρχει φάουλ, αλλά η θέση των χεριών του αμυνόμενου μπερδεύει ή επιτρέπει στο κοράκι να το δώσει.
ΥΓ2 Και τώρα Αλαφούζε που η ομάδα έπαιξε με τα δεύτερα στο πρωτάθλημα και λεχασε και την πρόκριση στον δεύτερο αγώνα(από τη βλακεία του Κλωναρίδη και τα σφυρίγματα(ή μη) του κόρακα ποιος φταίει. Εσύ και μόνο εσύ.
ΥΓ3 Το δεύτερο ημίχρονο δεν το είδα και δεν θα το έβλεπα όποιο και να ήταν το σκορ στα πρώτα 45 λεπτά, άρα δεν έχω άποψη.
ΥΓ4 Κλωναρίδη αν έτρωγες από την αρχή μία κίτρινη για καραγκιοζιλίκια, ίσως μετά έβαζες και γκολ. Αλλά εσύ προτιμούσες να αντιγράφεις τα μαλακισμένα παιιδα του στόλου των Αμερικανών.
ΥΓ5 Ντροπή. Αυτή η λέξη με εκφράζει για την ανακοίνωση.

1 σχόλιο: