Δευτέρα 24 Απριλίου 2017

Το πληρέστερο ρόστερ των τελευταίων ετών

Έβγαιναν συντονισμένα οι ΑΡΔ, τα πουροφλοράκια αλλά και οι επαγγελματίες σχολιαστές(giorgos...) και υμνούσαν τον Αλαφούζο για το ρόστερ που δημιούργησε το προηγούμενο καλοκαίρι. Τρελάθηκαν με Εσιέν και τα έχασαν με Λεντέσμα.

Βέβαια δεν καταφέρανε να πανηγυρίσουν τίτλο κάποιοι από το πληρέστερο ρόστερ και για αυτό φταίνε μόνο εκείνοι και κανείς άλλος. Και για την απομάκρυνση του Ιταλού κωμικού πάλι ο ίδιος ευθύνεται. Ποιος άλλος θα μπορούσε να αναλάβει την ευθύνη για τη λάθος επιλογή προπονητή, την ανανέωση του συμβολαίου του και τις λάθος επιλογές παικτών; Ας μην  υπέγραφαν...

Ας σοβαρευτώ όμως και ας γράψω τις σκέψεις μου. Ο ερχομός του Μαρίνου Ουζουνίδη μόνο καλό έκανε στην ομάδα και έτσι μπορέσαμε και βρεθήκαμε σε ένα σημείο που διεκδικούμε στην ουσία το Κύπελλο και όπως είναι σήμερα η κατάσταση βρισκόμαστε 1 βαθμό πίσω στη βαθμολογία των play off  από τον ΠΑΟΚ.

Αν κάτι δεν γίνει σωστά και δεν κατακτήσουμε το Κύπελλο και/ή την δεύτερη θέση(την πρώτη στα play off) τότε όλοι όσοι ανέφερα στην αρχή θα βγούνε να "δικάσουν" τον Ουζουνίδη. Κανείς δεν θα θυμηθεί το "πληρέστερο" ρόστερ και κανείς δεν έχει συνδέσει το 3-0 της Τούμπας με την έλλειψη παικτών. Όπως κανείς δεν συνέδεσε το φτωχό 1-0 με τον Ατρόμητο με την αδυναμία των βασικών να παίζουν τόσα παιχνίδια και την παρουσία ακατάλληλων παικτών για το ρόστερ.

Κανείς δεν σκέφτηκε πως η επιλογή "τίτλος"(Κύπελλο) ίσως δεν έγινε από τον Ουζουνίδη αλλά κάποιοι του την επέβαλαν και έτσι από τύχη και ικανότητα(του Στηλ) γλιτώσαμε μία πιο βαριά ήττα. Αν εκείνη τη μέρα το παιχνίδι είχε λήξει 5-0 ή 6-0 ποιος θα είχε την ευθύνη για αυτή τη μαύρη σελίδα στην ιστορία της ομάδας;

Τελικά έχουμε το πιο πλήρες ρόστερ 12 παικτών όχι μόνο στο πρωτάθλημα αλλά σε όλο τον πλανήτη.

ΥΓ Ίσως θα έπρεπε να δώσουμε τιμητική πλακέτα στον Μάρκους Μπεργκ μιας και μετά τον τεράστιο Χρήστο Βαζέχα είναι ο δεύτερος σε προσφορά ξένος επιθετικός στην ομάδα. Φέτος μας έχει πάρει από το χέρι και προσπαθεί με ελάχιστη βοήθεια να εκπληρώσει τους στόχους.

2 σχόλια:

  1. Δυστυχώς γι αυτούς, ο απλός κόσμος τους έχει πάρει πλέον χαμπάρι και δεν μασάει πια απ όσα γράφουν και λένε.
    Τους μόνους που ακόμα μπορούν να κουμαντάρουν είναι αυτοί οι 100-200 που κάνουν τους νταήδες στα σκαλάκια όταν ο ... Καπετάνιος δεν βρίσκεται στο γήπεδο λόγω ονομαστικής εορτής!
    Γιατί όταν είναι παρών, το κακάρισμα πάει σύννεφο.....
    Κότες λειράτες.

    Χριστός Ανέστη φίλε μου και χρόνια πολλά.
    Ο αναστάς Ιησούς να μας δίνει δύναμη να συνεχίζουμε να παλεύουμε όλους αυτούς που μας γαμούν την κάθε μέρα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αληθώς Ανέστη Δημήτρη και ο Θεός να βάλει το χέρι του για την πατρίδα μας γιατί την ομάδα μας την "χάσαμε".

      Διαγραφή